Litik mızrak ne zaman geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Aniyah Douglas
Puan: 4.6/5(24 oy)

Genshin Etkisinde Litik Mızrakİkinci silah afişi şu adresten temin edilebilecek: 24 Şubat , ve Homa Staff of (5-Star Polearm) ve Lith Spear (4-Star Polearm) içerecek.

Litik mızrak sınırlı mı?

Litik Mızrak sadece 17 Mart'a kadar alınabilir .

Litik Mızrak iyi mi?

Yeni Litik silahlar size bir oldukça iyi silah (özellikle birkaç iyileştirme alırsanız) Liyue karakterlerinizi tercih etme takası için. Lithic Spear'daki pasif, saldırı yüzdesi alt değeriyle birlikte, gerçekten yalnızca bir ana DPS'ye fayda sağlar. ...

Litik silahlar Sınırlı Genshin mi?

Genshin Impact, 1.3 güncellemesinde bir ton zaman sınırlı karakter ve silah tanıttı. Litik Bıçak bir killi türü Şubat ayı sonlarında silah afişinin bir parçası olan silah. ...

Kurt mezar taşları sınırlı mı?

Wolf'un Mezar Taşı İstatistikleri & Nasıl Gidilir?

Olabilmek sadece her 30 saniyede bir meydana gelir .

Litik Mızrak Xiao ve Zhongli R1'den R5'e İlk İzlenimleri Test Ediyor | Genşin Etkisi

45 ilgili soru bulundu

Zhongli kaç yaşında?

#1 - Zhongli: 28 yıl (insan formu) , 6000+ yıl (Archon formu) Morax ve Barbatos'un ikisi de Archon'dur, ancak ilki çok daha eskidir.

Litik Mızrak kime iyi gelir?

Lithic Spear, Genshin Impact'te bir Polearm silahıdır ve bu silahlar çoğunlukla iki elle tutulur. Bu silah çok iyi orta mesafeden büyük hasar veriyor . Oynanabilir karakterlerin tümü sırıklı silahı donatamaz ve yalnızca belirli karakterler savaş için onunla uzmanlaşır.

Deathmatch kötü Genshin mi?

Deathmatch, battle pass'tan edinilebilir Genshin Impact'te. Silah, ikincil statüsü olarak CRIT Oranı sağlar ve bu da onu DPS karakterleri için uygun bir silah haline getirir. Kritik vuruşlarla daha yüksek hasar çıktısı olmasına rağmen, oyuncuların temel tepki metasını tercih etmeleri yararlı değildir.

Yine de Homa'nın personelini alabilir miyim?

Homa personeli kalıcı afişe eklenmeyecek, bu yüzden onu elde etmek için bir zaman sınırı var . Çekmek istiyorsanız, 16 Mart'a kadar kendinize karar vereceksiniz. Şahsen son ana kadar beklemenizi öneririm.

Genshin etkisinde nereden mızrak alabilirim?

Dragonspine Mızrağı'nı almak için önce Festering Fang görevine başla Dragon Spine'ın tam girişinde bulunan. Seni silah ustası Orbin'e gönderecek olan maceraya başlamak için Maceracı Iris ile konuşman gerekiyor. Orbin daha sonra size mızrağı dövmek için gereken malzemeleri söyleyecektir.

Genshin etkisinde nasıl mızrak elde edersiniz?

Dragonspine Mızrağı şu şekilde elde edilebilir: Festering Fangs Quest'te malzemeleri toplamak ve işlemek . Görevi tamamladıktan sonra, Crafting Blueprints'i de alacaksınız.

Bir mızrak Genshin'i nereden satın alabilirim?

Northlander Polearm Kütük Nereden Alınır? Başlamak Liyue'deki Mingxing Kuyumcu . 225 Geo Mühür karşılığında 1 Northlander Polearm Kütük satın alabilirsiniz. Bu öğe yalnızca bir kez satın alınabilir.

Deathmatch Hu Tao için iyi mi?

Homa personeli , yüksek saldırı bonusu ve kritik oran içeren yeni bir beş yıldızlı Polearm, Hu Tao için en iyi silahtır. ... Beş yıldızlı Genshin Impact silahlarınız yoksa, Deathmatch iyi çalışır ve etkisi, savaş alanındaki düşman sayısına bağlı olarak bir saldırı ve savunma bonusu verir.

Xiao için ölüm maçı ne kadar iyi?

Xiao'nun Genshin Impact'teki en iyi silahları

Xiao için en iyi silahlar şunlardır: ... Ölüm Maçı: Bu 4 yıldızlı silah, Ek olarak %16 saldırı gücü ile Xiao ve yakınında iki veya daha fazla düşman olduğunda %16 güçlendirilmiş savunma istatistikleri. Xiao'nun yakınında tek bir düşman olduğunda saldırı hasarı %24 artar.

Dragon's Bane, Hu Tao'da iyi mi?

Dragon's Bane, Hu Tao'da fena değil ama kesinlikle daha iyi DPS potansiyeline sahip seçenekler var. Beyaz püskül Hu Tao için iyidir bir f2p silahı olarak, kritik oranı kullanışlıdır ve c1'iniz yoksa pasif kullanışlı olabilir. Dragon's Bane'i kullanmakta ısrar ediyorsanız, tercihen Xingqiu olmak üzere bir hidro destek aramalısınız.

Kimler litik bıçağı kullanmalı?

Lithic Blade, kesinlikle alabileceğiniz en iyi dört yıldızlı Claymore'lardan biridir. Chongyun, Beidou veya yalnızca Liyue karakterlerinden oluşan bir parti kurulumuyla Xinyan.

Unforged Genshin'i nasıl edinebilirim?

Nasıl elde edilir. The Unforged'ı istiyorsanız, kredi kartınızı ağzınızın olduğu yere koymaya hazırlanın . Silahlar, The Unforged ve Vortex Vanquisher, şu anda yalnızca Epitome Invocation banner'ı aracılığıyla kullanılabilir. Bu yüzden oyuncular yuvarlanmak ve son derece şanslı olduklarını ummak zorunda kalacaklar.

Rainslasher iyi Genshin etkisi mi?

Yağmur kesici. Rainslasher, Chongyun veya Razor gibi karakterlerde kullanmak için dört yıldızlı harika bir oyundur. hidro ve elektro düşmanlara karşı etkili . Rainslasher, onu elektro ve hidro hasara karşı zayıf rakiplere karşı etkili kılan benzersiz bir Fırtına ve Dalga Balığı yeteneğine sahiptir.

Zhongli yaşlı mı?

karakter olduğu tahmin edilmektedir. 6.000 yıldan daha eski olanlardan biri , Zhongli yakın zamanda oynanabilir karakterler listesine eklendi ve ilk çıkışını Genshin Impact Chapter 1 - Act II: Farewell, the Archaic Lord'da yaptı.

Barbatos'un yaşı kaç?

2.600 yıl önce Şimdi Barbatos olarak bilinen varlık, Eski Mondstadt'ta isimsiz, biçimsiz bir rüzgar parçasıydı.

Xiao çekmeye değer mi?

Xiao inanılmaz . O, bulunduğu herhangi bir parti için büyük bir nimettir ve Genshin Impact içeriğinin çoğunu, Venti'nin oyun başladığında yaptığı gibi önemsizleştirir. Dalma saldırıları saçma miktarda hasar verir ve Xiao'nun Elemental Patlamasını etkinleştirdiğinizde kolayca erişilebilir.