lillian ağustos ne zaman kapanıyor

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lucile Boyle
Puan: 4.9/5(38 oy)

Lillian August, Flagship Showroom'dan Kalan Varlıkların Açık Artırmasını Duyurdu. Norwalk, CT, 09 Ağustos 2021 --(PR.com)-- Lillian August Tasarım Merkezi kapandı 26 Temmuz , dönüm noktası işletmesi yaklaşık 20 yıldır açıktı.

Lillian August iyi bir mobilya mı?

Lillian August, bir mobilya ile değer ve tasarım liderliği için itibar en kalitelisi budur. Lillian August döşeme, dramatik modern formlara klasik İngiliz ve Fransız arşiv görünümlerinden ilham alıyor. Büyük orantı ve ölçek, döşemesinin standartlarıdır.

Lillian August'un sahibi kim?

Dan Weiss - Sahibi - Lillian August Designs, Inc | LinkedIn.

Lillian August kimdir?

Lillian Ağustos sanatçı, ressam, iç mimar, tekstil tasarımcısı ve mobilya tasarımcısı . Çeşitli mobilya koleksiyonları, sofistike, canlı ve ilgi çekici bir yaşam tarzına olan ilgisini temsil ediyor. Ana şirket Hickory White'a ait olan Lillian August'tan satırlar şunları içerir: Modern Arşivler.

Lillian August işsiz mi?

Şirketin 2018'de yeni SoNo Collection alışveriş merkezinde bir mağaza açma planlarıyla kapattığı South Norwalk, Conn.'daki eski Lillian August SoNo Ek binası. Eski Lillian August, Mayıs 2021'de Conn, Stamford'daki John Caddesi'ndeki depo çıkışını döşedi.

Lillian August - Mağaza Kapanış Satışı - Norwalk, CT

33 ilgili soru bulundu

Lillian'ın anlamı nedir?

Lillian adı, Latince kelime anlamına gelen İngilizce bir isimdir. 'zambak, bir çiçek .'

Lilian adı ne anlama geliyor?

Lilian'ın anlamı

Lilian anlamı Tanrı bolluktur , Tanrı benim yeminimdir ve Tanrı yemin etti (Elizabeth'den) ve (çiçek) zambak (Latince lilyumdan).

Lilyan isminin anlamı nedir?

Anlam: zambak; saflık .

Lillian'ın takma adı nedir?

Takma adlar: zambak , Küçük.


Lillian eski bir isim mi?

Latin lilyumunun bir çeşidi olan Lillian, zambak onuruna kadınsı isim , saflığı ve sevgiyi simgeleyen bir çiçek. Lillian ilk olarak 1700'lerde görünmeye başladı ve tekrar yükselmeden önce 1950'lerden 2000'lerin başına kadar popülaritesini kaybetmesine rağmen bebek isimleri listelerinde sabit bir fikstür olarak kaldı.

Lillian İncil'de ne anlama geliyor?

(Lillian Telaffuzları)

Masumiyet sembolü; saflık; güzellik . Yeni tartışma panomuzu gururla duyuruyoruz. Lillia.

2020'de Lillian adı ne kadar popüler?

Lily, 15 yıldan fazla bir süredir ABD'deki en iyi 50 bebek ismi arasında yer alıyor. Sosyal Güvenlik İdaresi'ne göre, en yüksek popülaritesi 2011'de 15. sıradayken geldi (Natalie ve Grace gibi diğer klasik favorilerin yanında). 2020 sıralamasında ise #35 .

Lillian, Elizabeth'in kısaltması mı?

Lillian'ın anlamı nedir? Elizabeth adından türetilmiştir, genellikle Lily'ye kısaltılmış .


Lillian nasıl bir insan?

Lillian, diğer insanların ihtiyaç duyduklarına sahip olabilmeleri için istediklerinizden vazgeçmenizi öneren bir isimdir. Altı kenarlı bir küp gibi, kişiliğiniz sabit ve dengeli . Çok yaratıcı ve sanatsal odaklısınız ama aynı zamanda hedeflerinize ulaşmak için harekete geçmeye isteklisiniz.

Lillian bir kraliyet ismi mi?

İsim, iki İngiliz kadın Avrupa kraliyet ailesiyle evlendiğinde kraliyet kimlik bilgilerini de aldı. Belçika Prensesi Lilian (1916–2002) 1941'de Belçikalıların Kralı III. Leopold ile evlendi ve Galler doğumlu İsveç Prensesi Lilian (1915-2013) 1976'da Halland Dükü Prens Bertil ile evlendi.