Lejyon istilaları ne zaman olur?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Domenica Funk
Puan: 5/5(75 oy)

Saldırı TakvimiGünde en az bir istila olacak. Her 3 günde bir dört istila döngüye girerken, bu onların benzersiz istilalar olduğu anlamına gelmez. 3 günlük bir süre içinde aynı istilalardan iki tanesini patlatabilirsiniz. Lejyon Saldırıları kabaca 18 saat arayla yumurtlamak , saatte veya yarım saatte.

Bir lejyon istilası ne kadar sürer?

Fraksiyon Taarruzları 7 saat (6 saatlik Lejyon İstilaları süresinden itibaren). Bir sonraki Faction Assault, sonuncusu bittikten 12 saat sonra başlayacak. Bu, her 19 saatte bir Faction Assault olacağı anlamına gelir.

Lejyon saldırıları nasıl çalışır?

Bir Taarruz sırasında, Lejyon kuvvetleri dört Broken Shore başlangıç ​​bölgesinden (Azsuna, Val'sharah, Highmountain ve Stormheim) birine iner ve o bölgedeki dünya görevlerinin çoğunluğunu 4-8 Lejyon- merkezli dünya arayışları.

Lejyon istilalarını tek başına yapabilir misin?

Antorus'u yalnız bırakabilir misin? Soloing Old Raid'lerde Ion Hazzikostas – Legion Baskınları, Shadowlands'in Sonuna Kadar Kolayca Soloable . Bu, Shadowlands'in sonunda oyuncuların Antorus, the Burning Throne dahil olmak üzere tek başına Legion baskınlarını rahatça yapabilmeleri gerektiği anlamına gelir.

Sentinax'ın işaretini nereden alabilirim?

Sentinax, Broken Shore haritanızdaki Lejyon gemisidir. Haritadaki tuhaf kafalar Sentinax seçkinleridir. Portallar geminin altında kendi kendine ortaya çıkıyor 'Marks of the Sentinax'ı düşüren çetelerin ortaya çıkmasına neden olur. Portalların ortaya çıkmasını beklemek bazen 5-10 dakika kadar sürebilir.

Lejyon istilaları ne sıklıkla gerçekleşir?

37 ilgili soru bulundu

Neden Lejyon saldırılarını göremiyorum?

İstilaların kilidini açmak için yapmanız gerekenler Adaları Birleştirme görevini en az bir karakterde tamamladınız . Bu, hesabınızdaki diğer karakterler için World Quest'lerin kilidini açarak 39. seviye ve üzeri karakterlerin Legion Invasions'ı tamamlamasına izin verir. Bu görevler bir baskın grubunun parçası olarak tamamlanamaz.

BFA'da Lejyon istilaları devam ediyor mu?

Lejyon Saldırıları 7/24 devam etmiyor , rastgele bir bölgede altı saat boyunca ortaya çıkarlar. Lejyon Saldırısını Broken Isles'tan geri püskürttüğünüzde, Lejyon'un bir sonraki saldırısından önce yeniden toplanması zaman alır. Günde en az bir istila olacak.

Lejyon istilaları itibar verir mi?

Legionfall için temsilci yok istilalardan.

Nethershard'ı nasıl çiftlersiniz?

Nethershards birçok farklı şekilde elde edilebilir:

  1. Broken Shore veya Legion Invasions'da Sentinax'ın altındaki normal düşmanları öldürmekten 0 - 10.
  2. 100 - 200 Broken Shore'da Nadir Düşmanları veya Legion İstilalarında Elitleri öldürmekten.
  3. 10 - 90, Broken Shore'daki Ejderha Sandıkları yağmalamaktan.


İstila noktaları ne sıklıkla ortaya çıkıyor?

Daha Büyük İstila Noktaları girilebilir haftada bir ve onların içinde, eşya seviyesi 930 ganimetini düşüren yeni dünya patronları bulacaksınız.

Kaotik spinel nasıl elde edilir?

jjanchan'ın yorumu. Lejyon taşları, cevher arama yoluyla elde edilebilir - yani Leystone Cevheri (adi cevher) ve Felslate (nadir cevher). Bir yardımcı kaynaktır Boon of the Gemfinder'dan , Court of Farondis ile Revered'e ulaştıktan sonra Veridis Fallon'dan elde edilebilen bir omuz büyüsü.

Sentinax Lejyonu nedir?

Sentinax Kırık Sahilde devriye gezmek ve Sargeras'ın Mezarını korumak için gönderilen bir Lejyon komuta gemisi Ordular Legionfall'ın adadaki ilerleyişinden, gerektiğinde belirli bölgelere yedek birlikler gönderiyor.

DK sınıfı montajını nasıl elde edersiniz?

Death Knight sınıfı binek görevini almak için ne yapmam gerekiyor...

  1. Tüm lejyon sınıfı salon görev serisini tamamladı (tümü, masa görevleri dahil)
  2. Violet Citadel'de Khadgar'dan Uniting the Isles görevini tamamlayarak Whistle'a sahip olmak (en azından dostlukta seviye 110 ve tüm kırık adalar itibarını gerektirir.)


Lejyon zindanları itibar kazandırır mı?

Dungeons, Legion'daki itibarı ödüllendiriyor

Legion'daki her zindan bir fraksiyona bağlıdır . Bir zindan patronunu öldürmek, bağlı olduğu hizip için 250 itibar kazandırır.

Zindanlar rep verir mi?

Seviye 70 ve Kahramanlık zindanları hem Exalted aracılığıyla Outland fraksiyonu ve başkent .

Nethershards ile ne satın alabilirsiniz?

Nethershards için mevcut olan öğeler şunları içerir: transmog setleri ve eşya seviyesi 700 boyunlar, yüzükler, biblolar, silah geliştirme eşyaları ve bir evcil hayvan ! Bu eşyalar, tüm istila bölgelerindeki Illidari kamplarında ve ayrıca aşağıdaki gibi Orgrimmar ve Stormwind City'de bulunabilen Captive Wyrmtongue tarafından satılmaktadır.

İstilalar Lejyonu'nun kilidini nasıl açarsınız?

İstilaların kilidini açmak için, sahip olmanız gerekir İstila görevlerini tamamlamak istediğiniz karakter üzerinde Adaları Birleştirme görevini tamamladınız. . Aksi takdirde görevleri tam olarak tamamlayamazsınız. Bu görevleri bir baskın grubunun parçası olarak tamamlayamayacağınızı unutmayın.


Legion World görevlerinin kilidini nasıl açarsınız?

110. Seviyeye ulaştığınızda dünya görevlerinin kilidini açmanız gerekecek:

  1. Uniting the Isles'ı tamamlamak, dünya görevlerinin kilidini açar.
  2. Seviye atlarken sadece bölgeleri araştırarak gerekli tüm itibarlarla Dostluk kazanabilmelisiniz.

Azsuna'ya saldırmaya nasıl başlarım?

jjanchan tarafından yapılan yorum

  1. İstila bölgesinde 4 Dünya Görevi tamamlayın ('Lejyon puanları püskürtüldü')
  2. Shackle's Den'e uçun ve Assault on Azsuna'yı Prince Farondis'e çevirmek için tepeden biraz yukarı çıkın.
  3. Bir sonraki göreve başlayın, Gücün Varlığı.
  4. Lejyon kuvvetlerini püskürtün (yani bölgedeki çeteleri öldürerek çubuğu doldurun).

Legion'u nasıl açarım?

Karakteriniz 50 level ve üzeriyse, Stormwind'deki Kahramanın Çağrı Panosunu ziyaret edin veya Orgrimmar'daki Warchief'in Komuta Kurulu'na gidin ve Broken Shore 'Fight The Legion' seçeneğini seçin. Bu size 'Lejyon Geri Dönüyor' (İttifak/Horde) görevini verecektir.

Argus'a nasıl gidilir?

World of Warcraft'ta İttifak Olarak Argus'a Nasıl Gidilir?

  1. 45. karakter seviyesine ulaş.
  2. Violet Citadel'i ziyaret edin ve Archmage Khadgar'ın Argus tanıtım görevini kabul edin.
  3. Eskortunuzla bir gemide buluşmak için Stormwind limanını ziyaret edin.
  4. Gemiyi yelken açmak ve bir sonraki göreve geçmek için Vereesa Windrunner ile konuşun.


Sentinax işaretçilerini nasıl topluyorsun?

Altındaki alanda olduğunuzda, Sentinax'ın Gölgesi buffını kazanırsınız. öldürmek yaratıklar Bu buff'a sahip olmak, size sıra dışı Sentinax İşaretlerinden birini yağmalama şansı verir. Bunu ilk yaptığınızda, Sentinax konseptine giriş görevi veren bir Broken Sentinax Beacon alacaksınız.