Watchmen'de Laurie Blake kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Karl Torp
Puan: 4.5/5(46 oy)

HBO'nun Watchmen 3. bölümü, She Was Killed by Space Junk, izleyicileri oynadığı FBI Ajanı Laurie Blake ile tanıştırıyor. Jean Akıllı . Ancak orijinal Watchmen kitabının hayranları, daha önce Laurie Juspeczyk olarak bilinen ve daha çok İpek Hayalet olarak bilinen maskeli maceracı olarak bilinen Ajan Blake'e zaten aşina olacaklar.

Laurie Jüpiter Laurie Blake mi?

Hala eskisi kadar alakalı. Laurie ile çizgi romanlarda ilk tanıştığımızda, Laurie Juspeczyk'ten geçiyor. o Sally Jüpiter'in kızı Silk Spectre olarak bilinen ve bir zamanlar önde gelen süper grup Minutemen'in bir parçası olarak savaşan kadın süper kahramandı.

Laurie komedyenlerin kızı mı?

1949 yılında doğum yaptı. kızı Lauriel Jane Juspeczyk , genellikle Laurie olarak bilinir. Her iki ebeveyn de Laurie'nin Laurence'ın çocuğu değil, Komedyen'in çocuğu olduğu, saldırıdan yıllar sonra cinsel bir karşılaşmadan biliniyordu ve bu, ailede çatışmaya neden oldu ve çiftin 1956'da boşanmasına neden oldu.

Dr Manhattan, Laurie'yi sevdi mi?

Manhattan Laurie'yi sevdin mi . Ondan ayrıldığında gezegeni terk etmesine rağmen, sonunda her insan hayatının bir değeri olduğunu fark etmesine yardımcı olan ona olan sevgisiydi.

Laurie Blake Watchmen'de kaç yaşında?

1949'da doğdu, bu da onu yaklaşık 70 yaşında gösteride Laurie, orijinal Silk Spectre olan Sally Jupiter'in kızıydı.

'Watchmen' Bölüm 3: Laurie Blake Kimdir? | Zil

30 ilgili soru bulundu

Rorschach yüzüne ne diyor?

Rorschach aramaları onun maskesi onun yüzü ve sadece giydiği zaman kendisi gibi hissettiğini belirtiyor. Kostümü ve kimliği de trençkot, eldiven ve fötr şapkadan oluşsa da onu Walter Kovacs'tan çok Rorschach yapan şey maskesidir.

Rorschach bir DC mi?

Rorschach (Walter Joseph Kovacs) bir kurgusal anti kahraman DC Comics tarafından yayınlanan 1986'da beğenilen çizgi roman mini dizisi Watchmen'de.

Dr Manhattan aşkı hissedebilir mi?

Şimdi 2019 dizisinde Dr. Manhattan gerçekten ve derinden aşık , onun aşk versiyonu alıştığımızdan biraz farklı görünse de. Artık sadece duygusuzca monolog yapmıyor ve bir kadının duygularını göz ardı etmiyor.

Dr Manhattan kiminle evlenir?

Son düşüncesi, Doktor Manhattan olmasaydı hayatının nasıl olabileceğine kafa yorar: Janey ona yetkilerini verecek olan olaya karışmaması için saati geri almamaya ikna eder; Janey ile evlenir ve birlikte bir aile kurarlar, iki kızı ve bir oğlu olur, bir hayat yaşarlar...


Kim daha güçlü Superman veya Dr Manhattan?

Kısacası, doğrudan bir savaşta Dr. Manhattan, Süpermen'i kolayca yok edebilirdi. Tek yapması gereken onu parçalamak ve Süpermen diğer varlıklarla karşılaştırıldığında ne kadar güçlü olursa olsun, Dr. Manhattan sadece çok güçlü .

Dr Manhattan'ı kim yenebilir?

Yaşayan Mahkeme Infinity Gauntlet oyundayken bile Thanos'u yenen karakterlerden biridir. O, Marvel'ın şimdiye kadar yarattığı en inanılmaz güçlü karakterlerden biri ve gerçekten de bu evrende bir tanrı. O kadar güçlü ki, muhtemelen Dr Manhattan'ı kolaylıkla yenebilir.

Moloch Bekçilerini kim öldürdü?

Gerçekte, o tarafından öldürüldü Adrian Veidt Dr.

Dr Manhattan bir kötü adam mı?

Doktor Jonathan 'Jon' Osterman ya da daha iyi bilinen adıyla Doctor Manhattan, çizgi roman ve film Watchmen'in ana karakterlerinden biridir ve bunlardan biridir. DC Comics evreninin ana düşmanları , özellikle Yeni 52 ve Yeniden Doğuş dönemlerinin yanı sıra Doomsday Clock hikayesi sırasında.


Rorschach'ın maskesi neden hareket ediyor?

Kovacs için maske, Rorschach'ın yüzüdür. Rorschach'a göre, kötülük yapanları yargılamak için geri gelen, dünyanın (simetrik) dehşetleridir. Özgürlüğü dediği şey' bu ahlaki açıdan boş dünyaya kendi tasarımını karalamak .' Kalıpların sürekli değişmesinin nedeni budur. Tasarım 'ısı ve basınç' ile değişir.

Komedyeni kim öldürdü?

Diğer kanunsuz Edward Blake, diğer adıyla Komedyen, Veidt'in planlarına rastladı. Bu yol açtı Veidt Komedyeni bizzat öldürmek, Watchmen'in hikayesinde anlatılan olaylar zincirini başlatmak.

Watchmen'deki oyun müdürü kim?

Bekçi (TV Mini Dizisi 2019) - Tom Mison Bay Phillips, Oyun Müdürü olarak - IMDb.

Dr Manhattan neden öldü?

Manhattan - Cal Abar şeklinde - öldü Tulsa merkezli Kavalry adlı ırkçı grup onun güçlerini kullanıyor . Şans eseri dünya için Ozymandias, uzaylı mürekkepleriyle bir kez daha günü kurtarmak için oradaydı ve dünya kurtarıldı, Angela Abar görünüşte Dr.


Dr Manhattan neden bu kadar güçlü?

Manhattan'ın güçleri katlanarak büyüdü ve sınırlarını aşmayı başardı gerçekliği büken güçleri kullanabilme, özgür iradeye sahip olma ve müdahale edebilme. Böylece karakter gelişti ve bu evrimle birlikte güçleri neredeyse akıl almaz bir düzeye ulaştı.

Dr Manhattan Tanrı mı?

Doktor Jonathan 'Jon' Osterman, bir radyoaktif parçacık testine yakalanan ve onu bir nükleer fizikçiye dönüştüren bir nükleer fizikçiydi. tanrı gibi Doktor Manhattan olarak bilinir.

Dr Manhattan acı hissediyor mu?

Doktor Manhattan'ın zayıflığı

Watchmen TV şovu, güçleriyle birlikte gelen acıyı da inceliyor. Sadece hayatının tüm bölümlerini aynı anda görebilmesi değil, aynı zamanda onları her seferinde gerçekten deneyimlemesidir. Hayatının tüm korkunç anları, kaza öncesi ve sonrası, herhangi bir anda tamamen hissediyor .

Dr Manhattan neden duygusuz?

Manhattan. Moore, kuantum evrende yaşayan bir karakterin zamanı doğrusal bir perspektifle algılayamayacağına inanıyordu, bu da karakterin insan ilişkilerini algılamasını etkileyecekti. O da duygusuz bir karakter yaratmaktan kaçınmak istedi Star Trek'ten Spock gibi, o da Dr.'ı aradı. ... Dr.


Doktor Manhattan depresyonda mı?

M depresyondadır, her şeyi öncesini, sonrasını bildiği için ve olduğu gibi, hiçbir şey onun için ilginç değildir. Mayo Clinic, depresyonu 'kalıcı üzüntü ve ilgi kaybı duyguları' olarak tanımlar. Hiç üzgün hissettiğini sanmıyorum, ama çok ilgisiz görünüyor.

Rorschach bir sosyopat mı?

Rorschach, hastalıktan muzdarip olarak kategorize edilebilecek yedi kriteri yerine getiren bir birey olarak Sosyopatik Kişilik Bozukluğu .

Rorschach, Doomsday Clock'un devamı mı?

Rorschach, Watchmen 2 değil, ne de Kıyamet Saati 2 , Geoff Johns ve Gary Frank'in kendinden emin çaprazlama serilerine kronolojik yakınlığına rağmen. Bu ilk sayı şunu gösteriyor ve ne olursa olsun, kendi başına ayakta durmak için fazlasıyla yeterli olacağına dair fazlasıyla kanıt bırakıyor.

Rorschach nasıl konuşuyor?

Watchmen'de Rorschach karakteri her zaman çok gür bir sesle konuşuyor , ister Rorschach olarak ister basitçe Walter Kovacs olarak hareket etseler de (pekala, ikincisi muhtemelen uzun zaman önce ilkine tamamen emildi).