lahey ricky'nin babası mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Katelin Klocko
Puan: 4.9/5(7 oy)

Ancak, Sezon Onbir'de, Ricky mirasının 'gerçeğini' keşfettikten sonra, ortaya çıkar. Lahey babası değil , Lahey'in kendisi kesinlikle olduğuna inanmasına rağmen. Hastanede araştırma yaptıktan sonra, Bubbles ve Julian, ne Lahey ne de Ray'in Ricky'nin biyolojik babası olmadığını keşfettiler.

Ricky'nin biyolojik babası kim?

Ayrıca Tammy'nin uzun zaman önce Bay Lahey ile onu Ricky'nin gerçek babası yaptığı düşünülen bir ilişkisi vardı ve Sunnyvale'den ayrılma sebebinin bir parçası olabilir. Bu, 10. sezonda söylendi, ancak daha sonra öğreniyoruz. ne Ray ne de Lahey, Ricky'nin biyolojik babası değil .

TPB'de Ricky'nin babasına ne oldu?

Sunnyvale Trailer Park sakinleri, Ricky'nin babası Ray'in cenazesine katılır. bir propan patlamasında öldüğüne inanılıyor .

Julian gerçekten Trinity'nin babası mı?

Lucy ve Ricky'nin düğünü sırasında (S1E6) Cory ve Trevor, Julian ve Lucy'nin daha önce bir ilişkisi olduğunu ve bunun bir sır olması gerektiğini ağzından kaçırdılar. Julian bir toplantı sırasında Trinity'nin babası olarak poz veriyor onun okulunda. Lucy'nin Ricky'nin kendisiyle gelmesine izin vermek yerine bununla bir sorunu yoktu.

Barb'ın Lahey'de ne sırrı var?

Hepsini oku. Bay Lahey, Barb'ın kendisine şantaj yaptığı sırrı açıklar ve Barb ve Julian'ın her ikisi de Park ve her iki parktaki rolleri konusunda zor kararlar alırlar... Tümünü oku Trinity'nin Ricky komada kalsa da orada olabilsin diye düğün hastaneye kaldırıldı.

Laheylerin Düellosu

25 ilgili soru bulundu

Barb neden hapse girdi?

Bir dizi geri dönüşte, 10. bölüm Carol ve Barb'ın hapse düştüğünü ortaya koyuyor. ortaklaşa küçük kız kardeşlerini öldürmeyi planladıktan sonra Ebeveynlerinin sevgisine hedef olan, ikilide şiddetli, kıskanç duygular uyandırdı.

Bay Lahey gerçekten sarhoş muydu?

Sarhoş oynadı ama içmedi

Karakterlerinin neredeyse sürekli dövüldüğü veya marihuanayla sarhoş olduğu bir gösteri için, Dunsworth'un gerçek hayatta sarhoş olma konusunda çok az deneyimi vardı. ... Lahey) ülkedeki en samimi sarhoştu .'

Lucy ve Randy'nin bebeği nerede?

bebeğin nerede olduğu bilinmiyor TPB'nin resmi Facebook sayfası, bebeğin Randy'nin olumsuz etkisinden uzak durması için 'akrabalarıyla yaşamaya gittiğini' söyleyerek konuyu ele almaya karar verene kadar. Onuncu Sezonda farklı bir dönüş sağlanır ve Randy bebeğin evlatlıktan vazgeçildiğini açıklar.

Trinity Julians bir çocuk mu?

Sezon 8'den Sonra Hayat

Trinity, Ricky'ye hamile olduğunu ve Lucy'nin eşlik ettiğini duyurdu. 8. Sezon 3. Bölüm 'The Dirty Dancer'da Trinity, Julian'a hamile olduğunu duyurur. ... 9. Sezonda 3. Bölüm 'Anointed In Liquor' Trinity bir ahırda 'adını verdikleri bir erkek bebek doğurur. Bebek Ray' .


Julian ne içiyor?

Julian elinde içki olmadan neredeyse hiç görülmez, tercih ettiği karışım rom ve kola , ancak bir bölümde viski içtiğini belirterek rom teklifini geri çevirdi.

Barrie Dunn neden TPB'den ayrıldı?

Ancak bunu adamın ağzından duymak, onun izninin ardındaki bazı gerekçelere yeni bir ışık tutuyor. Bu bölümde tartışıldığı gibi, Torrens'in kararı kariyerine devam etme arzusuna indirgendi .

Bubbles'ın ebeveynleri nerede?

Ebeveynleri tarafından terk edildiğinden beri, Bubbles hayatının çoğunu bir kulübede geçirdi. Ancak, Don't Legalize It filminde, Bubbles evsiz kalır. Bir avukattan, kendisine ikametgah bırakan vefat etmiş ebeveynlerinden bir vasiyetname içeren bir mektup aldıktan sonra şansı hızla değişir. Kingston .

Trinity, gerçek hayatta gerçekten Ricky'nin kızı mı?

Jeanna Harrison (26 Ekim 1992 doğumlu) dizide Lucy ve Ricky'nin kızı Trinity'yi oynayan aktris. Nova Scotia'da doğdu, 5 yaşında şovda rol almaya başladı ve 2001'de yayınlanan şovlardan beri yapıyor.


Julian aslında TPB'de ne içiyor?

12 sezon boyunca, Nova Scotian miscreants unvanlı ekibinin fiili lideri neredeyse hiç kokteylsiz görülmedi. Julian binlerce kişiyi düşürdü rom ve kola parkı korurken ve aşağılık sakinlerinin sayısız sorununu çözerken.

Swearnet gerçek mi?

Onun kurgusal bir film 'Trailer Park Boys'un yıldızları Mike Smith, Robb Wells ve John Paul Tremblay'in kendilerini oynadığı gerçek bir web sitesi hakkında 'Swearnet' adlı . Ancak @#$'ın filmi yalnızca $%#@!& Kanada'da gösteriliyor.

Lahey'in kızı kim?

Tren T Lahey (önceden Ellen Page olan Elliot Page tarafından canlandırılmıştır) Jim ve Barb Lahey'in kızıdır ve ara sıra yaptığı yaz ziyaretleri dışında Sunnyvale Treyler Parkı'nın içinde yaşamamaktadır.

Randy'nin midesi neden bu kadar büyük?

Daha sonraki sezonlara doğru, Mike Clattenburg Pat'e 'dublör göbeği' kullanmaya başladı. Protez mide yaptırdı bu yüzden olduğundan daha büyük görünüyordu.


Sunnyvale Treyler Parkı var mı?

Sunnyvale Trailer Park kurgusal bir isim, ancak gösterinin ilk birkaç sezonu gerçek bir karavan parkında çekildi. Ancak, bölge sakinlerinin prodüksiyonun ne kadar rahatsız edici olabileceğinden şikayet etmesi üzerine gösteri popülerlik kazanınca, dizi çekimler için kendi karavan park setini kurmaya karar verdi.

Sarah Bay Lahey'in kızı mı?

Sarah Elizabeth Dunsworth-Nickerson (25 Ocak 1976 doğumlu), Kanada televizyon serisi Trailer Park Boys'ta Sarah karakterini oynayan Kanadalı bir aktris. O gerçek hayattaki kızı John Dunsworth, Jim Lahey'i oynayan aktör.

Trailer Park Boys'tan kim öldü?

'Trailer Park Boys': Ölümü John Dunsworth Hala Hayranları Üzüyor.