Kyle Pitts sakatlandı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Chesley Swaniawski Doktora
Puan: 4.1/5(20 oy)

Florida Timsahları ile LSU Tigers arasında Cumartesi gecesi Ben Hill Griffin Stadyumu'ndaki başlama vuruşu öncesinde, Kyle Pitts'in sıkı sonunun olduğu açıklandı. bu geceki oyundan çizildi Geçen hafta devam eden bir sakatlık nedeniyle.

Kyle Pitts oynamak için temizlendi mi?

ESPN'den bu öğleden sonra ortaya çıkan bir rapora göre, Florida Timsahları sıkı son Kyle Pitts tıbbi olarak temizlendi ve bu gece SEC Şampiyonası oyununda Alabama Crimson Tide'a karşı oynayacak.

Kyle Pitts NFL'ye mi gidiyor?

GAINESVILLE - Sıkı bir son Kyle Pitts tarih yazdı 2020 Florida Timsahları ile. Perşembe gecesi yine NFL'de yaptı. Atlanta Falcons, NFL tarihindeki pozisyonundaki herkesten daha yüksek olan 4 numaralı draft hakkıyla Pitts'i seçti.

Kyle Pitts neden bugün yok?

Florida Gators baş antrenörü Dan Mullen, bugün Arkansas Razorbacks'e karşı oynanan maçın yıldız sıkı sonu Kyle Pitts'e hükmetti. o bir sarsıntıyla ilgilenir . ... Mullen, Pitts'in bugün ve muhtemelen gelecekte oynamayacağı haberini bu sabah ESPN'in SEC Nation programında paylaştı.

Kyle Pitts burnunu mu kırdı?

Dan Mullen, Kyle Pitts'in Georgia'ya karşı acımasız bir darbe almasının ardından ameliyat olduğunu açıkladı. ... Dan Mullen, Cumartesi günkü maçtan önce Pitts'in oynamayacağını açıkladı ve Razorbacks'i yenmesinin ardından Mullen, Pitts burnundan ameliyat oldu . Mullen ayrıca Pitts'in önümüzdeki hafta Vanderbilt'e karşı oynayacağı maçı kaçıracağını söyledi.

Kyle Pitts, Georgia'ya Karşı Acımasız Çarpışmada Büyük Bir Darbe Aldı!!

21 ilgili soru bulundu

Kyle Pitts ne kadar maaş aldı?

NFL'nin En Yüksek Ücretli TE'lerinden Biri Olmak

#Falcons, çaylak kontratı için ilk tur TE Kyle Pitts'i imzaladı. 4 yıllık, tam garantili bir anlaşma değerinde 32,91 milyon dolar , 5. yıl seçeneği ile birlikte. İmza bonusu 21.29 milyon dolardan geliyor.

Kyle Pitts'i kim alacak?

2021 NFL Draftında 4. seçim. Atlanta Falcons, yeni genel menajer Terry Fontenot'un ilk seçimi olan 2021 NFL Draft'ında genel olarak 4 numaralı seçimle Florida Gators sıkı son Kyle Pitts'i seçti.

Kyle Pitts'i kim seçecek?

Atlanta Şahinleri NFL Taslağının ilk turunda sıkı son Kyle Pitts seçildi. Atlanta Falcons, Perşembe gecesi 2021 NFL Draft'ında 4 numaralı genel seçimle sıkı son Kyle Pitts'i seçti.

Kyle Pitts neden oynamadı?

Teknik direktör Arthur Smith, ilk tur draft seçimini yedek kulübesinde bırakmasının nedenini Kyle Pitts'e atıfta bulunarak açıkladı. 'tam zamanında .' Bu iyiye işaret olmalı, ama sadece bir sezon öncesi maçı olsa bile, 8 numarayı sahada görmek güzel olurdu.


Kyle Pitts ajanı kimdir?

USA TODAY Sports'tan Jori Epstein'ın bir özelliğinde, Atlanta'nın ilk tur seçimi, oyununu bir sonraki seviyeye taşımak için küçük şeyler üzerinde çalışmayı tartıştı. Pitts'in ajanı, David Mulugheta , çaylak, Quandre Diggs, Jessie Bates ve Landon Collins'in savunma destekçilerinin beyinlerini seçtiğini söyledi.

Kyle Pitts'i hangi turda alıyorsun?

Eğer hala müsaitse 5. tur , onu sezonluk liglerde al. Hanedanlık/kaleci start-up'larında 4. rauntta elenecek ve sadece çaylak draftlarında genel olarak ilk beşte ortak bir seçim olacak.

Kyle Trask hangi takıma gitti?

Eski Timsahlar oyun kurucu Kyle Trask tarafından alındı Tampa Bay Korsanları , 2021 NFL Draftında seçilen altıncı oyun kurucu.

NFL'de en yüksek ücretli TE kimdir?

NFL'deki en yüksek ücretli sıkı son George Kittle sezon başına 15 milyon dolar kazanıyor. İkincisi, sezonda 14,3 milyon dolar kazanan Kansas City Chiefs'ten Travis Kelce. Üçüncüsü, sezon başına 14 milyon dolarla Baltimore Ravens' Mark Andrews.


Kyle Pitts sözleşmesi nedir?

Kyle Pitts imzaladı 4 yıl, 32.910.495 $ kontrat 21.294.904$ imza bonusu, 32.910.495$ garantili ve yıllık ortalama 8.227.624$ maaş dahil Atlanta Falcons ile.

Trevor Lawrence'ın sözleşmesi ne kadar?

Ve sistem. Aksi takdirde, eski Clemson oyun kurucu Trevor Lawrence, kesinlikle lig tarihindeki en yüksek NFL çaylak sözleşmesine sahip olacaktı. Lawrence, dört yıllık bir anlaşmayı kabul etti 36,8 milyon dolar , Jacksonville Jaguar'ların ilk genel seçimi olarak 24.1 milyon garantili dahil.

Kyle Pitts kaç pas attı?

Bu doğru değil: Düştü dört geçiş 2019 sezonunda 80 hedef arasında 54'ü yakaladı - bir sorun olmaktan çok uzak ve Pitts kaçırdığı yakalamaları öne çıkan makaralı kapmalarla telafi ederken genellikle unutuldu. Ancak 2020'de 65 hedef karşısında Pitts 43 pas yakaladı ve sıfır düştü.

Kyle Pitts ne kadar hızlı?

Kyle Pitts'in 40 yarda koşusu 4.44u . İki nokta arasındaki en hızlı nokta düz bir çizgidir.


Kyle Pitts kaç tane yakaladı?

Pitts'in bu sezonki başarısı, bir bütün olarak Falcons'un hücum başarısı üzerinde önemli bir etkiye sahip olacak. 2020 kolej futbol sezonu boyunca, Pitts sadece 43 yakalama ve Florida Timsahları hücumunda en iyi oyun kurucu olduğunu kanıtladı.

Kyle Trask seçildi mi?

Florida Gators oyun kurucusu Kyle Trask Tampa Bay Korsanları tarafından seçildi 2021 NFL Draft'ının ikinci turunda 64. genel seçimle. ... Bir sezonda en az 4.000 pas yardı alan tüm zamanların altı SEC oyun kurucusundan biri.

Kyle Trask 2021'de oynayacak mı?

Trask muhtemelen 2021'de sahayı görmeye hazır değil , ancak bir veya iki yıl yerleşik bir başlangıç ​​oyuncusunun arkasında oynayabilirse, bir başlangıç ​​oyuncusu haline gelebilir. Tahminlerinde çok fazla menzil gördü. Bazı alaylar onu ikinci tur seçimi olarak gösterirken, diğerleri dördüncü sıraya düştüğünü gösteriyor.

Kyle Pitts fantezide iyi olacak mı?

Pro Football Focus, Pitts'i şu şekilde sabitler: 2021 için fantezide dördüncü en iyi sıkı son . 202.4 projeksiyonu, NFL'deki en yüksek üçüncü toplam olan yedi touchdown içeriyor. ESPN ise Lions TE T.J. Hockenson, Falcons çaylağından biraz daha fazla. Pitts, sezon için daha mütevazı bir toplam 190,5 puan kazanıyor.


Jerry Jeudy iyi bir fantezi seçimi mi?

fantezi projeksiyon

Jeudy şu şekilde bitti: oyunlarının %88'inde bir WR3+ 2020'de. 2021'de yaklaşık 130 hedef, 75 karşılama, 1.000 karşılama yarda ve 6 touchdown planlıyor. Jeudy geçen sezon rotalarının yaklaşık %29'unu yarıda bıraktı.

Kyle Pitts sezon öncesi oynayacak mı?

Pitts henüz bir hazırlık maçı oynamadı - çaylaklar için nadir görülen bir durum - ancak bunun bir nedeni, birinci yıl baş antrenörü Arthur Smith'in Pitts'in takımın kendisinden beklediği ilerleme konusunda tam zamanında olduğunu söylemesi. Antrenmanlarda Pitts, arada sırada verilen paslar dışında sürekli olarak iyiydi.