Kuzukulağı eşi kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Edmond Casper
Puan: 4.4/5(23 oy)

Sorrelkit, Brackenfur'a Sorrelpaw olarak çıraklık yaptı ve daha sonra Sorrelstripe adında bir savaşçı oldu. Sonunda, o ve çiğdem çiftleşti ve Myrtlekit ve Baykit adında iki kit doğurdu.

Dewnose'un arkadaşı kim?

Dewnose'un arkadaşı kuzukulağı , ve kitleri birlikte Baypaw ve Myrtlepaw. Ebeveynleri Cloudtail ve Brightheart'tır. Çöp arkadaşları Ambermoon ve Snowbush ve ablası Whitewing.

Sorreltail'e ne oldu?

Dovewing'in Sessizliği'nde Brackenfur ve Dovewing bunu keşfederler. Kuzukulağı, Karanlık Orman'a karşı savaşta aldığı yaralardan dolayı öldü. . Onu kreşte Lilykit ve Seedkit ile bir kan gölü içinde bulurlar ve Kuzu Kuyruk kimseye incindiğini söylemediği için Klan şaşırır.

Lionblaze arkadaşı kim?

Lionblaze'in ebeveynleri Crowfeather ve Leafpool'dur, ancak o, Bramblestar ve Squirrelflight tarafından yavru arkadaşları Hollyleaf ve Jayfeather ile birlikte büyütüldü. onun arkadaşı kül yürekli ve çocukları Fernsong, Hollytuft, Sorrelstripe, Flywhisker, Snaptooth ve Spotfur'dur. Lionblaze ailesinin daha fazlası için buraya tıklayın!

Sparkpelt nasıl ölür?

Sparkpelt eşinin ölümüyle kalbi kırıldı . ... Üç kit doğurur, ancak bunlardan biri ölü doğar ve Larksong ölmeden önce kitine burnunu sokar.

Pamukçuk'un Hayatı

17 ilgili soru bulundu

Sparkpelt'in bir arkadaşı var mı?

Sparkpelt'in ebeveynleri Squirrelflight ve Bramblestar'dır ve erkek kardeşi Alderheart'tır. onun arkadaşı larksong ve Finchpaw, Flamepaw ve Flickerkit onların çocuklarıdır.

Fernsong erkek mi kız mı?

Her şeyden önce, Fernsong çok önemli bir karakter olmayabilir, ama gördüğümüz kadarıyla, iyi bir çocuk .

Tallstar'ın bir arkadaşı var mı?

önemsiz şeyler. Tallstar asla bir eş tutmadı veya kitleri olmadı . Kate Cary, 'kalbinin her zaman Jake'ine ait olduğunu' belirtti. Kate Cary ayrıca kafasında Tallstar ve Jake'i arkadaş olarak gördüğünü söyledi.

Cinderpelt kime aşıktı?

Cinderpelt tam bir ilaç kedisiyken, o ve Ateş yıldızı oldukça yakın kaldı. Cinderpelt daha sonra Firestar'ın kızı Leafpool'u bir ilaç kedisi olarak eğitti. Erinler, Cinderpelt'in Firestar'a her zaman aşık olduğunu ancak ona hiç söylemediğini ve kendisinin de bilmediğini belirtti.

Lionblaze'i kim öldürdü?

Köklere takılıp düşmek gibi yaralanabileceğini öğrendiğinde öfkelenir. Dovewing, ThunderClan'daki en güçlü ve en cesur savaşçı olduğu konusunda ısrar etse de, Cinderheart onun için iltihaplanır. Bir tilki devriyeye saldırdığında , Lionblaze onu öldürür.

onestar öldü mü

Gölgelerin Vizyonu

Ama Darktail kendi yolunu seçti. Zulüm ve cinayeti seçti. Ve Onestar bu zulme bir son vererek öldü .

Jayfeather bir kız mı?

Jayfeather, bir alakarga kanadı gibi kör, soluk mavi gözleri olan zayıf, benekli, soluk gri bir tekirdir. İnce ve ipeksi bir kürkü ve bir yanından aşağı doğru inen bir yara izi var.

Cinderpelt StarClan'a gidiyor mu?

Silverstream'in ölümü için kendini suçlamasına rağmen, yetenekli bir tıp kedisi haline geldi ve tam adı Cinderpelt'i kazandı. ... Cinderpelt'in ruhu Cinderheart'ınkinden ayrıldıktan sonra, StarClan'a yükseldi ve Brambleclaw'a dokuz hayatından birini verdi.

Bumblestripe kiminle biter?

Bir savaşçı olduktan sonra, Bumblestripe ile giderek daha yakınlaştı. güvercin , bir ShadowClan kedisi olan Tigerheart ile birlikte olmak için kodu kırmak yerine eşi olmayı seçti.

Snowbush'un kitleri kimlerdir?

O artık Snowbush adında bir savaşçı ve onun ve Lilyheart'ın artık bir sürü kitleri var. Larkkit, Leafkit ve Honeykit .

Spotfur'un ebeveynleri kimlerdir?

Spotfur'un ebeveynleri Cinderheart ve Lionblaze . Küçük arkadaşları Snaptooth ve Flywhisker ve büyük kardeşleri Hollytuft, Fernsong ve Sorrelstripe.

Firestar Cinderpelt'i seviyor mu?

Cevap: VickyHolmes: Evet! Cinderpelt, Firestar'a çok aşıktı , ama hiçbir şeyin olamayacağını biliyordu çünkü (a) o bir ilaç kedisi, ilişki kurması çok yasak ve (b) Firestar, Kum Fırtınası'nın eşi. Cinderpelt, kurallarına göre oynayabileceğiniz birkaç ilaç kedisinden biridir!

Bramblestar hala Squirrelflight'ı seviyor mu?

Brambleclaw ve Squirrelflight arkadaştır . Bir süre arkadaş kaldılar ve Brambleclaw ve Squirrelflight'ın Hollyleaf, Jayfeather ve Lionblaze kitleri vardı. ... Daha sonra bunların Brambleclaw ve Squirrelflight'ın kitleri olmadığı, Leafpool ve Crowfeathers oldukları ortaya çıktı.

Ravenpaw ve arpa aşık mı?

Ravenpaw ve Arpa eşcinsel olduğu ağır bir şekilde ima edildi , Vicky'nin aşık olduklarını bile belirttiği gibi. Littlecloud'un, Vicky'nin dişi kedilerden hoşlanmadığına dair açıklamasıyla heteroseksüelden başka bir şey olduğu doğrulandı. ... Darkstripe'ın eşcinsel olduğu ima ediliyor. Mousefur ve Hollyleaf kanonik olarak aseksüeldir.

Tallstar kimi sevdi?

Tallstar'ın aşık olduğuna inanılıyordu Jake babasının intikamını almak için birlikte seyahat ettiği bir kedi. Akıl hocası Dawnstripe'dı. Bir tünelci olması gerekiyordu ama bunun yerine bir rüzgar koşucusu oldu. İki kediye akıl hocalığı yaptı; Sabah Çiçeği ve Ölü Ayak.

Mosskit erkek mi kız mı?

muslar Kadın .

Bluestar'ın Kehaneti'nde Mosskit'in GERÇEKTEN bir dişi kedi olduğu birçok kez doğrulandı.

Erkek tıp kedilerinin eşleri olabilir mi?

Tıp kedileri, hastalıkları ve yaralanmaları tedavi eden ve StarClan'dan talimat ve rehberlik alan Klan kedileridir. ... Tıp kedilerinin eş almasına veya kit almasına izin verilmez . Klan rekabetlerinden uzak durmaları bekleniyor.

Ivypool ve Fernsong akraba mı?

Öyle olsa bile, Fernsong ve Ivypool üçüncü kuzenler , bu serideki çoğu çiftten daha akraba olmaktan uzak. Tigerstar 4 ve Dovewing ikinci kuzenler, Bramblestar ve Squirrelflight da ikinci kuzenler, Lilyheart ve Snowbush kuzenler, vb.

Ivypool yaralarını nasıl aldı?

Ivypool, vahşi bir kedi olarak, kıvrak bir yapıya sahip çok ince bir hayvandır. ... Kuyruğu ise siyah çizgili ve Ivypool'un lacivert gözleri var. Karanlık Orman'da eğitim için harcanan gecelerden ve diğer Klan kedileriyle yapılan savaşlardan kaynaklanan çoklu savaş izleri .