Northwestern Mutual, çalışmak için iyi bir şirket mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Niko Herzog
Puan: 4.4/5(40 oy)

çalışanların %87'si Northwestern Mutual Life Insurance Company, tipik bir ABD merkezli şirkette çalışanların %59'una kıyasla çalışmak için harika bir yer olduğunu söylüyor. Tesislerimiz iyi bir çalışma ortamına katkıda bulunur.

Northwestern Mutual maaş ödüyor mu?

Kaliforniya'da ortalama Northwestern Mutual Financial Advisor yıllık maaşı yaklaşık $83,277 ülke ortalamasının %17 üzerindedir. Maaş bilgileri, doğrudan son 36 ayda Indeed'de çalışanlardan, kullanıcılardan ve geçmişteki ve mevcut iş ilanlarından toplanan 141 veri noktasından gelir.

Northwestern Mutual çalışmak için kötü bir şirket mi?

Bu harika ürünlere sahip harika bir şirket ve müşterilerinin yaşamları üzerinde gerçekten çok olumlu bir etkisi var. Ancak, esasen %100 komisyondur ve çok yüksek ciro ilk yıl. Finansal temsilci olarak ilk başladığınızda, arkadaşlarınıza ve ailenize satış yapmaya bağımlısınız.

Northwestern Mutual Good için çalışmak mı?

Ortalama olarak, Northwestern Mutual'daki çalışanlar, şirketlerine 5.0 üzerinden 4.0 puan - bu, CareerBliss'teki tüm şirketler için ortalama puandan %3 daha yüksek. En mutlu Northwestern Mutual çalışanları, ortalama 4,5 puan veren Mali Müşavirler ve 4,3 puan alan Mali Temsilcilerdir.

Northwestern Mutual bir piramit şeması mı?

Northwestern'in tazminat paketi yalnızca acımasız bir ortamı ve para peşinde koşan bir eğilimi teşvik ediyor. Stajyerleri HAFTALIK olarak sıraladılar ve en iyi stajyer 'boğa kaleminde' olmak yerine kendi ofisine sahip oldu. ... Esasen, staj bir piramit şemasıdır .

KUZEYBATI KARŞILIKLI STAJ HAKKINDA GERÇEK

18 ilgili soru bulundu

Northwestern Mutual %100 komisyon mu?

Ancak bu tür bir işte ( %100 komisyon ), sayılar her şeydir ve bu size çok fazla baskı yapabilir. Birkaç seçkin için iyi bir fırsat.

Northwestern Mutual'a güvenebilir miyim?

2017'de Fortune, 'Ürün ve Hizmetlerin Kalitesi' ve 'Finansal Sağlamlık' için Northwestern Mutual'ı 1 Numara olarak sıraladı. Ayrıca 2017'de, Financial Planning dergisi ve Financial Advisor dergisi, Northwestern Mutual Investment Services'i en büyük 10 bağımsız broker-satıcısı olarak tanıdı.

Northwestern Mutual'da çalışmak için bir dereceye mi ihtiyacınız var?

Hayat, maluliyet ve uzun süreli bakım sigortası satacak ve başka hiçbir şey yapmayacaksınız. Bunun için üniversite diplomasına bile ihtiyacın yok . Ödeme %100 komisyondur, bu nedenle ilk birkaç ay geçinmeyi beklemeyin. ... Ayrıca eğitim, %0 ürün eğitimi ve %100 satış eğitimidir.

Northwestern Mutual'a saygı duyuluyor mu?

En saygın ve güvenilir finansal derecelendirme şirketleri derecelendirdi Kuzeybatı Karşılıklı sınıfının zirvesinde: A.M. En İyi: A++ (A.M. Best'in En Yüksek Notu) Moody's Yatırımcı Hizmeti: Aaa (Moody's En Yüksek Not) ... Fitch Ratings: AAA (Fitch'in En Yüksek Notu)

Northwestern Mutual Advisors'a nasıl ödeme yapılır?

Sigorta satın aldığınızda danışmanınızın ödeme şekli basittir. Sigorta şirketi danışmanınıza bir sigortanız için ödediğiniz primlerden ödenen komisyon ; cebinizden ekstra bir şey ödemezsiniz.

Northwestern Mutual'da bir finansal danışman ne kadar kazanır?

Tipik Kuzeybatı Karşılıklı Mali Müşavir maaşı Yılda 80.479 ABD Doları . Northwestern Mutual'daki Mali Müşavir maaşları, yıllık 1.040 ABD Doları - 392.553 ABD Doları arasında değişebilir.

Northwestern Mutual'dan nasıl çıkarım?

Northwestern Mutual nasıl iptal edilir

  1. 800-388-8123 numaralı telefondan müşteri desteğini arayın.
  2. Bir temsilci ile görüşmek isteyin.
  3. Onlara poliçe numaranızı ve müşteri bilgilerinizi verin.
  4. Teminatınızın ve prim ödemelerinizin iptalini isteyin.
  5. Bir onay mektubu veya e-posta alacaksınız.

Northwestern Mutual uyuşturucu testi yapıyor mu?

Evet uyuşturucu testi yapıyorlar . İşe alındıysanız uyuşturucu testi yaparsınız.

Mali müşavir stresli bir iş midir?

Yüksek Stres Endüstrisi

Finansal danışmanlar bir deneyim yaşayabilirler. çok fazla stres bu kariyere başlarken ... Mali müşavirler, piyasadaki düşüşlere bağlı olarak müşterilerinin duygularını sürekli olarak yönetmektedir ve bu durum zaman içinde yüksek düzeyde strese yol açabilmektedir.

Northwestern Mutual için maaş nedir?

Tam zamanlı olarak katılırsanız %100 komisyon

Bir stajyer olarak alacaksınız haftada 100 dolar maaş olarak, kaç saat çalışırsan çalış. Haftada 35 saat veya 10 saat çalışıyorsanız - yeni müşteriler getirmedikçe ödeme aynı olacaktır. Tüm işiniz, yeni potansiyel müşteriler istemek ve onlara kaynak sağlamaktır.

Northwestern Mutual ile para kazanabilir misiniz?

Form ADV'ye göre, Northwestern Mutual Wealth Management sevk ücretleri yoluyla da para kazanabilir , hesabınızı kendi tavsiye hizmeti aracılığıyla başka bir danışmana gönderdiğinde.

Neden Northwestern Mutual en iyisi?

Alt satır: Northwestern Mutual teklifleri müşteri memnuniyeti ve şikayetleri için iyi bir dizi politika ve puan , birçok müşteri için kontrol etmeye değer bir seçenek haline getiriyor. Burada sunulan ürünlerin çoğu veya tamamı, bize tazminat ödeyen ortaklarımızdandır.

Northwestern Mutual rakipleri kimlerdir?

Northwestern Mutual rakipleri şunları içerir: Primerica, New York Life Insurance Company, Prudential, MetLife ve MassMutual Financial Group .

Northwestern Mutual tam olarak ne yapıyor?

Northwestern Mutual bir amerikan finansal hizmetler karşılıklı organizasyonu Milwaukee'de yaşıyor ... Ürünleri arasında hayat sigortası, sürekli hayat sigortası, maluliyet geliri ve uzun süreli bakım sigortası yer almaktadır; yıllık gelirler; yatırımlar; ve yatırım danışmanlığı ürün ve hizmetleri.

Bir finansal danışman Northwestern Mutual için ne yapar?

Danışmanlarımız Doğru sigorta ve yatırım stratejileriyle kişiselleştirilmiş bir finansal plan tasarlayın , böylece en önemli insanlarla ve şeylerle ilgilenebilirsin. Ve herhangi bir ABD hayat sigortacısı arasında en yüksek finansal güç derecesine sahip1, Northwestern Mutual'ın bize ihtiyaç duyduğunuz her an burada olacağına güvenebilirsiniz.

Bir finansal temsilci Fidelity'de ne kadar kazanır?

Ortalama Fidelity Investments Mali Temsilcinin Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yıllık ödemesi: yaklaşık 49.070$ , ulusal ortalamanın %20 altında.

En iyi finansal danışmanlık şirketi hangisidir?

NerdWallet'in Ekim 2021'in En İyi Finansal Danışmanları

  • Vanguard Kişisel Danışman Hizmetleri.
  • Yüz Zenginliği.
  • Zoe Mali.
  • İyileştirme Primi.
  • Servet Koşun.
  • Kişisel Sermaye.
  • Schwab Akıllı Portföyler Premium

Hayat sigortası acenteleri finansal danışmanlar mı?

Neden bir Sigorta Acentesi ' t Mali Müşavir

Kendilerini veya şirketlerini temsil ettikleri için, müşterilerine kendi koşullarına göre önerilenler yerine yalnızca uygun finansal ürünleri sağlamaları gerekmektedir.

Mali müşavirler sadece satıcı mı?

Tarihsel olarak, finansal danışmanlar öncelikle satış görevlileri . Rolleri, şirketlerinin sigorta veya yatırım ürünlerini satmaktı ve daha sonra, ancak satışta başarılı olduklarını kanıtladıktan sonra, CFP sertifikalarını alma ve finansal planlama yapma fırsatı buldular.