Harika sırlar kutusu nasıl alınır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Hadley Prohaska
Puan: 4.2/5(31 oy)

Nerede Bulunur. Harika Sırlar Kutusu bulunabilir: Şeytanın Kükremesi'ndeki adalarda rastgele ortaya çıktı , Kaleler, Karakollar ve Deniz Karakolları hariç. Hem kumda hem de su altında görünebilir.

Harika sırlar kutusunun değeri ne kadar?

Bir Kutu Harika Sırlar bulmak sizi netleştirecek 25.000 Altın , ki bu, tek bir sandıkta dönüş için elde edebileceğiniz en fazla şeydir. Çok değerli oldukları için bu anlaşılması zor sandıklardan bulmakta zorlanacaksınız, ancak şansınızı en üst düzeye çıkarmak için yapabileceğiniz bazı şeyler var.

Hırsızlar denizindeki en nadir eşya nedir?

Sea Of Thieves'deki En Nadir 15 Öğe (& Nasıl Elde Edilir)

  1. 1 Muz Yelkeni.
  2. 2 Karanlık Gelgitlerin Trident'i. ...
  3. 3 Ebon Çakmaklı. ...
  4. 4 Kutu Harika Sırlar. ...
  5. 5 Yaldızlı Anka Yelkeni. ...
  6. 6 Muzaffer Deniz Köpeği Figürü. ...
  7. 7 Muzaffer Deniz Köpeği Gövdesi. ...
  8. Kül Ejderhasının 8 Uzanma Gözü. ...

Hırsızlar denizinde öfke sandığı nasıl elde edilir?

Öfke Sandıkları aşağıdaki kaynaklardan bulunabilir:

  1. 1 Erimiş Kumlar Kale İskeleti Kale Kasası içinde garantilidir.
  2. 1 Bir Kül Lordu yendikten sonra garanti.
  3. Zaman sınırlı Rage Crews of Rage Mercenary Voyages sırasında garantilidir.
  4. X İşaretlerinden kazma şansı, Görevlerden veya Yolculuklardan alınan Nokta Haritalarını işaretler.

Acıların sandığı neden ağlar?

Hüzün Sandığı olacak periyodik olarak ağlamaya başla etrafında bir gözyaşı birikintisi bırakarak, bir gemide gözetimsiz bırakılırsa, gemiyi hızla su basabilir ve batırabilir. ... Gözyaşlarının bir gemiyi batırmasını önlemek için oyuncular suyu kovalarla boşaltmalı veya sandığı gemiden çıkarmalıdır.

Harika Sırlar Kutusu | Hırsızlar Denizi

19 ilgili soru bulundu

Öfke sandığı içinde nereye döneceğim?

Diğer Lanetli Sandıklardan farklı olarak, Öfke Sandıkları Reaper's Hideout'taki Maskeli Yabancı'ya satıldı . Zahmetin için sana iki kat altın verecek. Ancak, Maskeli Yabancı herhangi bir ticaret şirketinin parçası değildir. Bu yüzden Sandığı ona çevirmek Altın İstifçilerle olan itibarınızı artırmaz.

Ghost sandıklarını nerede satabilirim?

Ödüller Lanetli Sandıklar şu kişilere satılabilir: Outposts'taki Gold Hoarders çadırlarında konuşlanan İstifçiler Altın ve Altın İstifçileri İtibarı ve Elçi Değeri için (Gold İstifçileri Elçisi olarak yelken açıyorsa)

Nasıl korsan efsanesi olunur?

Korsan Efsanesi olmak için oyuncular gerekir hepsinde maksimum itibar seviyesine ulaşmak için oyunun ticaret şirketlerinden üçü. Oyundayken 'Menü' düğmesine basılarak erişilebilir, Gold Hoarders, Order of Souls ve Merchant Alliance ile itibar 50. seviyeye ulaşmalıdır.

Kül sandıklarını kim satın alır?

Küllü Sandıklar hem kilitli hem de kilitsiz olarak satılabilir: Larinna, Bilge Rat Doubloons için her meyhanede konuşlandırıldı . Alevin Hizmetçisi Doubloons ve Reaper's Bones İtibarı ve Temsilci Değeri için The Reaper's Hideout'ta (Reaper's Bones Elçisi olarak yelken açıyorsa)

Altınımı Sea of ​​Thieves'de neye harcamalıyım?

harcama. Altının asıl amacı, Şuradan Öğeler için Kozmetik Görünümleri satın al Mağazalar: Parçalar için Gemi Ustası Mağazası, Silahlar için Silah Ustası Mağazası, Ekipman ve aletler için Ekipman Mağazası, Giyim ve makyaj malzemeleri için Genel Giyim Mağazası, mazeret Korsan Efsanesi kozmetik ürünleri için Athena'nın Servet Sığınağı.

Sea of ​​Thieves'de elde edilmesi en zor set hangisidir?

Zaman sınırlı olmayan elde etmek için en zor olanı Muzaffer Seadog Hull . Ve elde edilmesi en zor kozmetik türü, muzaffer seadog kozmetikleri, kukla, tekerlek, çapa, toplar, yelkenler, gövde, keskin nişancı, tabanca, blunderbuss, kılıç, göz bandı, pegleg, unvan vb.

Sea of ​​Thieves'de en çok parayı nasıl kazanırım?

Sea of ​​Thieves: Çok Para Kazanmanın 10 Yolu

  1. 10 Season Pass'i takip edin. Her sezon sizi çeşitli hazinelerle ödüllendirir. ...
  2. 9 Yüzen Ganimeti Bul. ...
  3. 8 Batık Gemiyi Yağmalayın. ...
  4. 7 Gerçek Parayla Coin Satın Alın. ...
  5. 6 Bir Ticaret Şirketinin Temsilci Bayrağını Kaldırın. ...
  6. 5 Gemi Batır, Herhangi Bir Gemi. ...
  7. 4 Komple İskelet Kalesi. ...
  8. 3 Altın İstifçinin Mahzen Yolculuklarını Yapın.

Sea of ​​Thieves'deki en pahalı eşya nedir?

Harika Sırlar Kutusu - Morrows zirve karakolunda Grace Morrow'a 25 bin - Oyundaki en nadir eşya - Kıyılarda bulunan şeytanların rastgele kükremesi.

Hüzün sandığının ağlamasını nasıl durdurursun?

Keder Sandığını geminize yerleştirdikten sonra, gözyaşlarını durdurmak için hüzünlü bir şarkı çalmanız gerekecek. Bunu, menünüze erişerek ve öğesini seçerek yapabilirsiniz. akordeon (bir akordeon gibi görünüyor) veya hurdy-gurdy (garip bir keman gibi görünüyor). Bazen göğüs, müziğe hiç tepki vermeyi durdurur.

Korsan efsanesi olmak kaç saat sürer?

Sadece Moonlitius ve Disable_Chicken adlı iki korsanı aldı. 22 saatin altında Korsan Efsaneleri olmak için gereken üç ticaret şirketinde (Gold Hoarders, Order of Souls ve Merchant Alliance) 50. seviyeye ulaşmak için sürekli oyun.

Hazineyi hırsızlar denizine gömebilir misin?

sandığı bırak... kürek seç... ve sana sandığı ''toplama'' ya da ''gömme'' seçeneği sunuyor... göm'e tıkla ve 'Hazine'yi işaretleyen şık bir haritaya sahip ol!!!

Kükürt tabutumu nerede satabilirim?

Brimstone Caskets satılabilir: Outposts'taki Gold Hoarders çadırlarında konuşlanan İstifçiler Altın ve Altın İstifçileri İtibarı ve Elçi Değeri için (Gold İstifçileri Elçisi olarak yelken açıyorsa)

Reapers saklanma yerinde ne satabilirsin?

Yani hepimiz Reaper's Hideout'ta nelerin satılabileceğini biliyoruz:

  • Kaptan Sandıkları.
  • Kötü Ödül Kafatasları.
  • İpek Kasalar.
  • Reaper's ve Reaper's Bounty Chests.
  • Mütevazı ve Cömert Hediyeler.
  • Efsane Sandıkları.

Öfkeli dikiş makinesi satabilir misin?

Dikişçi Chest of Rage satılamaz ve bu nedenle yalnızca Tall Tale'i deneyen Mürettebat için yararlıdır.

Öfke sandığıyla ne yapacağım?

Hiddet Sandıkları

Belki bir Öfke Sandığını soğutmanın yolu veya alternatif olarak kapağını üflemesini sağlayın. Unutmayın, korsan olduğunuzda her tuzak aynı zamanda bir silahtır... Tıpkı diğer Lanetli Sandıklar gibi bu eşyalar da Altın İstifçiler için çok değerlidir.

Külden Marauders sandığı ile ne yapabilirim?

Ödüller Ashen Marauder's Chestler şu kişilere satılabilir: Altın ve Altın İstifçilerinin İtibarı ve Temsilci Değeri için Karakollardaki Altın İstifçi çadırlarında konuşlanan İstifçiler (Altın İstifçi Elçisi olarak yelken açıyorsa)