Kusurlu karakterlerin kilitleri var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Eldridge Carter
Puan: 4.5/5(52 oy)

kusurlu karakterler var kendi tamamlama işaretleri ve ilgili kilit açma setleri , orijinal karakterlerden daha az olsa da - her iki zamanlı mücadele (Boss Rush ve Hush) için tek bir kilit açma, tüm ana yol patronları (Isaac, ???, Satan ve The Lamb) için bir tane ve her biri için bir tane 'normal' hariç oyun sonu patronu ...

Normal'de kusurlu karakterlerin kilidini açabilir misin?

İlk olarak, Annemin Sandığını ilk açtığınızda, Kırmızı Anahtarı bulacaksınız. Yükselip eve döndüğünüzde, Tainted Isaac'in kilidini açmak için anahtarı kullanabilirsiniz. Bundan sonra, kusurlu karakterlerin geri kalanını şu şekilde açacaksınız: patron odalarına biblo atmak inerken.

Bozuk karakterler ne yapar Isaac?

kusurlu Isaac kullanışlı bir eşya kombinasyonunu yuvarlayana kadar yerden yere taşıyabilir , ve daha sonra eşyalarını sonraki katlarda yeniden yuvarlamaması için düşürmeyi seçebilir. Bir Çeyrek, ancak bu kaideler iki farklı öğe arasında geçiş yapmaz.

Kusurlu Maggy'nin kilidini nasıl açarsınız?

Kilit Açma Yöntemi

Sarf malzemesi yuvasında Yum Heart . Tainted Magdalene'in sağlığı 2 kırmızı kalbin üzerinde olduğunda, yerde kırmızı yaratık bırakacak ve her 10 saniyede yarım kalp oranında sağlık kaybedecektir.

yum kalp ne yapar?

Etkileri. Aktivasyon üzerine, oyuncunun 1 boş kalp kabı geri yüklenir. Isaac zaten tam sağlığa sahipse veya bir kalp kabının sadece yarısı eksikse, aşırı iyileşme boşa gidecek ve Yum Heart tam soğumasını başlat .

Kusurlu Karakterler Nasıl Açılır - Isaac'in Bağlanması: Tövbe

18 ilgili soru bulundu

İshak'ın bağlanmasında Cain'in kilidini nasıl açarsınız?

Kilit Açma Yöntemi

Cain, kilidi açılmış bir karakterdir. bir seferde aynı anda 55 veya daha fazla jeton elde etmek . Şanslı Ayak. Açgözlü Bağış Makinesi'ne 68 jeton bağışlandıktan sonra ataş biblo.

Evde tövbe nasıl alınır?

Eve Ulaş

Yükselişin sonuna kadar git ve Ev adında yeni bir alana ulaşacaksınız. The Binding of Isaac'in diğer bölgeleri gibi rastgele seçilmemiştir, bu yüzden birkaç odayı geçin ve Mom's Room'a ulaşacaksınız. Gelecekteki koşular için kilidini açarak Kırmızı Anahtar öğesini bulmak için sandığı burada açın.

Pişmanlık içeriğinin kilidini nasıl açarsınız?

Binding of Isaac Repentance'da Downpour'a nasıl girilir. Binding of Issac'ta sağanak yağmurun kilidini açmak için ihtiyacınız olacak Mavi Rahim'de üç kez susmak için yumruk atmak . Bundan sonra, bodrum katı veya bodrum katı bir veya iki tamamlamanız gerekecektir.

Apollon'un kilidini nasıl açarım?

Apollyon, The Binding of Isaac: Afterbirth †'a eklenen bir karakterdir. O tarafından kilidi açıldı Mega Şeytan'ı yenmek ilk kez. Geçersiz.

Bethany'nin tövbesini nasıl açarsınız?

Isaac Tövbesinin Bağlanmasında Bethany'nin Kilidini Açmak

Ancak, Bethany'nin kilidini açmak için şunlara ihtiyacınız var: Lazarus olarak oynarken hiç yeniden doğmadan Annemin Kalbini yenmek . Bu, Dead Cat veya Guppy's Collar gibi başka bir öğe aracılığıyla yeniden doğmayı içerir. Bethany'nin kilidini açmak için bu koşunun hiçbir noktasında ölemezsiniz.

Sus nasıl savaşırsın?

Hush'a karşı çok yararlı olan bazı öğeler, onu, gözyaşlarını ve tüm yumurtlamalarını çok yavaşlatacakları için Stop Watch'tur. kemirilmiş yaprak kombine Uzun Bacaklı Baba ve Ludovico Tekniği gibi öğeler de patronu öldürmenin bir yolu olarak (çok yavaş olsa da) kullanılabilir.

Tövbede ALT yolunu nasıl açarsınız?

Alternatif yolun kilidini açmak şunları içerir: Hush'ı öldürmek , oyunun ilk genişlemesinde tanıtılan bir patron. Hush üzerinde bulunur ??? Oyuncular patron Annenin Kalbini 10 kez yendikten sonra sırayla açılan zemin.

Ceset Antibirth'in kilidini nasıl açarsınız?

Corpse, Antibirth'e eklenen yeni bir ortamdır. Üç bıçak parçası da alındıktan sonra, Mozole II'yi tamamladıktan sonra kırmızı etli bir kapı görünecek . Sonraki çalışmalarda, üç bıçak parçasının hepsine sahip olup olmadığına bakılmaksızın bu kapı görünecektir.

Isaac için D6'nın kilidini nasıl açarsınız?

1 Cevap. Bu durumda aslında doğru olan Rebirth Wiki'de belirtildiği gibi, D6'nın kilidi şu şekilde açılır: Katedral'i Mavi Bebek olarak yenmek/??? (sırasıyla Annemin Kalbini 10 kez yenerek kilidi açılır). Kilidi açıldıktan sonra, Isaac onu bir başlangıç ​​eşyası olarak taşıyacaktır.

Hush'ın kilidini nasıl açarsınız?

tarafından kilidi açıldı Annemin Kalbini 10. kez yenmek . Mom's Heart or It Lives'ı yenerek erişilir! 30 dakika içinde. Zamanlayıcı 30 dakikaya ulaştıktan sonra Boss Room'dan çıkıp tekrar girmek ???

Pişmanlıkla planetaryumların kilidini nasıl açarsınız?

Başlamak için oyuncular Planetaryumun kilidini açacak tek bir çalıştırma sırasında belirlenmiş bir ürün havuzundan üç öğe topladıktan sonra . Spesifik olarak, bu eşya havuzu Zodyak'ın 12 İşareti, Kristal Top, Sihirli 8 Top ve Minik Gezegenden oluşur ve üçünün herhangi bir kombinasyonu mükemmel şekilde uygundur.

Planetaryumlar pişmanlık içinde mi?

Planetaryumlar, The Binding of Isaac'e eklenen özel odalardır: Astronomik öğeler içeren tövbe . Bu öğe havuzunda yalnızca pasif öğeler bulunur.

Ayna tövbede ne yapar?

Bir oyuncu The Binding of Isaac: Repentance'da ilerlerken, sonunda gizemli bir aynayla karşılaşacaklar. Spesifik olarak, bu ayna Downpour 2 ve Dross 2'de ortaya çıkıyor ve gerçekten de içinden geçmek mümkün .

Bıçak 2 tövbesi nasıl alınır?

Bıçak Parçası 2 şurada bulunur: madenler II . Yerde bir yerde dört düğme içeren bir oda olacak. Her düğmenin yanında, bunlara basılma sırasını gösteren 1 ila 4 küçük çakıl taşı bulunur. Dört düğmeye bastıktan sonra odanın ortasında Bıçak Parçası 2 belirecektir.

Ataç Isaac nedir?

Etkileri. Isaac'e izin verir anahtar kullanmadan altın sandıkların kilidini açmak için .

Açgözlülüğün kilidini nasıl açarım?

Greedier Modu, Afterbirth ♰'deki yeni bir moddur. tarafından kilidi açıldı Açgözlülük Makinesine 500 jeton yatırmak . Normal katlar (Bodrumdan Mağazaya) artık on bir gerekli dalgaya ve Şeytan Anlaşmasına erişmenizi sağlayan on ikinci isteğe bağlı dalgaya sahip.

Lanetli Kafatası Isaac'i ne bağlar?

Etkileri. Isaac'in hasar aldıktan sonra birden fazla Kırmızı Kalbi varsa, hemen ışınlanmış rastgele bir odaya. Işınlama, sağlık türünden bağımsız olarak yalnızca yarım kalpte veya daha az solda gerçekleşir.