Kurt'un babası glee'den mi ölüyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Brad Wyman
Puan: 4.2/5(12 oy)

Murphy, kendi babasının da aynı besinden vefat ettiğini ve başına gelenleri, kurgusal karakterlerin bile kimsenin yaşamasını istemeyeceğini açıkladı. O yazdı: Burt ölmeyecek. babam prostat kanserinden öldü . Kurt'ü buna sokmazdım.

Kurt'ün babası Glee'nin hangi bölümünde ölüyor?

Burt, ikinci sezonun üçüncü bölümünde şiddetli bir aritmi nedeniyle kalp krizi geçirir, 'Izgara peynir ' ve bilincini kurtarmadan önce birkaç gün komada. Kurt nihayet uyandığında başucundadır ve Burt eve döndüğünde babasının iyileşmesinden sorumlu olur.

Burt Glee'de öldü mü?

Izgara Peynirde, neden olduğu bir kalp krizi geçirdikten sonra neredeyse ölüyordu. aritmi (düzensiz kalp ritmi), bir süre komaya girmesine neden olur. Tamamen iyileşir ve kendine daha iyi bakmaya başlar.

Burt hangi bölümde kanser oluyor?

Burt ilk kez sahneye çıkıyor. Seninleyim , bazı ciddi haberler için Kurt'u aradığında. Kurt ve Rachel, Burt'ün prostat kanseriyle savaştığını öğrendikleri Lima'ya giderler. Zor olsa da Kurt, Rachel ve Finn Burt'ün yanındadır. Burt, ikinci sezonda sonunda kanserden kurtulur.

Kurt, Adem'in elmalarına katılıyor mu?

Adam's Apples, New York'ta NYADA merkezli bir gösteri korosu. Kurt, kayıt formuna bakarken yakalandığında, grubun solisti Adam, kendini tanıtır ve Kurt'ten kaydolmasını ister. . Kurt'e Rachel'ın ona katılmamasını söylemesi hatırlatılır, çünkü bu sosyal bir intihardır, ancak Adam savaşmadan ölmeyecektir.

Glee – Izgara Peynir clip3

32 ilgili soru bulundu

Kurt Glee'den zengin mi?

9 KURT BİR ŞEKİLDE İMKANSIZ ŞEKİLDE ZENGİN OLDU

Orijinal Glee Kulübü'nün birkaç üyesi McKinley Lisesi'nden mezun olduğunda, Glee yazarları onları gösteriye dahil etmek ve Bay Shuester'ın yeni New Directions'ına yardım etmelerini sağlamak için mücadele etti.

Kurt ve Blaine boşanıyor mu?

Loser Like Me'de ortaya çıkıyor ki Kurt'ün tartışmacı olması ayrılmalarına neden oldu . Kurt, Blaine'e aşık olmaya devam ederken, Blaine, David Karofsky ile çıkmaya başladı. Sonunda uzlaşırlar ve Brittany Pierce ve Santana Lopez ile çifte törenle kendiliğinden evlenirler.

Burt ve Carole birlikte mi kalacak?

Arkadaşlık Durumu:

Furt'tan beri evliler. , İkinci Sezonun sekizinci bölümü.

Quinn'in glee'de kiminle işi bitiyor?

Quinn, Dördüncü Sezonda Sam'le kısa bir süre çıktı, ancak Sam, Mercedes'e aşık olduğunu anladığında ayrıldılar. Quinn daha sonra bir ilişki kıvılcımları Brody , onu olduğu gibi kabul eden. Beşinci Sezonda nişanlanırlar ve Altıncı Sezonda evlenirler.


Finn Hudson nasıl öldü?

Gösteriye ve oyuncu kadrosuna ilk sismik darbe, Temmuz 2013'te, sevimli oyun kurucu Finn Hudson'ı oynayan Cory Monteith'in Vancouver, British Columbia'daki bir otel odasında ölü bulunmasıyla gerçekleşti. Otopsi raporu, 31 yaşındaki Monteith'in öldüğünü ortaya koydu. alkol ve eroinin toksik kombinasyonundan.

Kurt'ün annesi nasıl öldü?

Adı, görünüşü, ölüyordu Frontotemporal Demans . Ne yazık ki, Kurt sadece sekiz yaşındayken ve Angel of Darkness'ın neden olduğu bir trafik kazasında vefat etti. O ve Burt, Lima, Ohio'daki William McKinley Lisesi'nde tanıştılar, ikisi de orada okurken Burt Elizabeth'in bir derece üstündeydi.

Finn'in babası Glee'ye ne oldu?

Christopher Hudson, Finn Hudson'ın babası ve Carole Hudson'ın ilk kocasıydı. aşırı dozda uyuşturucudan ölmeden önce .

Kimler Glee'den öldü?

Ölen Tüm Glee Yıldızları

  • Cory Monteith – Aşırı Doz Uyuşturucu. Cory, şovda sevimli Finn Hudson'ı canlandırdı. ...
  • Mark Salling - İntihar. Salling, en iyi kötü çocuk Noah Puck Puckerman rolüyle tanınır. ...
  • Naya Rivera – Kaza Sonucu Boğulma?? ...
  • Nancy Motes - İntihar. ...
  • Jim Fuller - Kalp Yetmezliği.


Kurt'ün babası Glee 4. sezonda ölüyor mu?

Murphy, kendi babasının da aynı besinden vefat ettiğini ve başına gelenleri, kurgusal karakterlerin bile kimsenin yaşamasını istemeyeceğini açıkladı. O yazdı: Burt ölmeyecek. babam prostat kanserinden öldü .

Glee Cast gerçekten şarkı söylüyor mu?

Tüm oyuncular kendi şarkılarını ve danslarını yaparlar . ... Chris Colfer, Jane Lynch, Kevin McHale, Lea Michele ve Matthew Morrison, her sezon dizinin düzenli kadrosunda yer alan tek oyuncu kadrosudur.

Ryder Lynn kiminle çıkıyor?

Sır ortaya çıktı! Melissa Benoist ve Blake Jenner Us Weekly'nin haberine göre Glee'de Marley Rose ve Ryder Lynn'i oynayan ikili evli. Aslında, çift Mart ayında gizlice düğümü bağladı, ancak geçen hafta sonu San Diego'daki Comic-Con'da mutlu haberi duyurdu.

Glee'den Quinn gerçekten hamile mi?

Glee yıldızı Dianna Agron, doğum sahnesinin çekimlerini bitirdiğini açıkladı. Agron'un karakteri Quinn şu anda Puck ile bir bebek bekliyor (Mark Salling) ama sezon finalinde doğum yapacak. Agron, E'ye 'Bugün doğum yaptım, bu yüzden [saçımda] örgülerle gittim' diye şaka yaptı! Çevrimiçi. 'Dağınıktı.'


Quinn, Santana ile yattı mı?

Dördüncü Sezonda, Şükran Günü'nde tekrar buluşurlar ve Brittany müdahale etmeden önce birbirlerini tokatlamalarıyla sonuçlanan koro odasında bir konuşma yaparlar. Ben Yaparım bölümünde, Quinn, Santana ile flört etmeye başlar ve sonunda sarhoş oldukları için iki kez birlikte uyurlar. .

Sue Sylvester kiminle evlenir?

49 yaşındaki genç, nikahını kıvançla kutladı. Dr Lara Embry Amerikan Anma Günü hafta sonu boyunca Sunderland, Massachusetts'te samimi bir resepsiyonda.

Kurt neden Glee'den ayrıldı?

Chris Colfer 'Glee'den Kovuldu 'Kişisel Sorunlar' için

Kişisel sorunlarımdan dolayı GLEE kadrosundan ayrıldım. ... Glee'den ihraç edildiğine dair söylentiler gerçeklerden daha uzak olamaz. Chris'i seviyoruz ve bu sezon onunla tekrar çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

Sue hangi bölümde kendisi ile evleniyor?

'Çalınması' Amerikan müzik televizyon dizisi Glee'nin ikinci sezonunun sekizinci bölümü ve genel olarak otuzuncu bölümüdür.


Kurt ve Blaine gerçek hayatta çıkıyorlar mı?

Kurt'ün aşkı (şimdiye kadar) karşılıksız olsa da, Criss'in meleksi bir sese sahip bir hazırlık okulu çocuğu olan karakteri Blaine, gururla eşcinsel . Gerçek hayatta, 24 yaşındaki Criss, cinselliği konusunda Blaine kadar rahat... ancak Criss'in heteroseksüel olması dışında. ... Eşcinsel olduklarını ancak daha sonra bir araya getirebildim.'

Blaine kiminle aldattı?

Yalnızca kısa mesajlarda görülen, Veya Blaine'in Kurt'e birlikte olduğunu itiraf ettiği ve çok sevilen Glee eşcinsellerinin ayrılmasına neden olan gizemli adam. Şimdi, EW, Eli'yi önümüzdeki bölümlerde tanıtmak için acil bir plan olmadığını öğrendi.

Blaine gerçekten Kurt'u aldattı mı?

Onları, Katy Perry'nin 'Teenage Dream'inin yürekten akustik bir versiyonunu seslendiren Blaine takip ediyor. Dışarıda, Finn ve Kurt, Rachel ve Blaine ile yüzleşir ve Rachel, Brody'yi öptüğünü kabul eder. Blaine, Kurt'ü aldattığını itiraf etti Rachel ve Kurt'e döndüklerinde No Doubt'ın 'Don't Speak' şarkısını söylemelerine yol açar...