Kurt derisi zırh muck nasıl yapılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Zula Wisozk
Puan: 4.6/5(48 oy)

Muck Oyununda Kurt Derisi Zırhı Nasıl Yapılır

  1. Kask: Beş kurt derisi ve beş keten lifi.
  2. Göğüs plakası: 20 kurt derisi ve 20 keten lifi.
  3. Pantolon: 15 kurt derisi ve 15 keten lifi.
  4. Botlar: Beş kurt derisi ve beş keten lifi.

Çamurda en iyi zırhı nasıl elde edersiniz?

Şu anda Muck'taki en iyi zırh Chunkium Zırh Seti . Gücünün nedeni, esas olarak, oyundaki en nadir ve en güçlü malzemeler olan Chunkium cevheri tarafından yapılması gerçeğinden kaynaklanmaktadır. Big Chunk bossundan elde edilebilir.

Zırh çamurda bir şey yapar mı?

Zırh bir ekipmandır oyuncuya hasar azaltma ve bazen artırılmış istatistikler verir . ... Zırh kuşanıldığında, oyuncunun sağlığının üzerindeki beyaz Savunma Çubuğu artacaktır, bu da oyuncunun zırh oranını (100 üzerinden) temsil eder.

Obamium zırhı nasıl yapılır?

Obamyum Bar bir Fırında Obamium Cevherinin eritilmesiyle elde edilen nadir bir işçilik malzemesidir. Obamium, Muck'taki en güçlü çubuk olarak kabul edilir ve Obamium Zırhı, Obamium Kılıcı, güçlü Gece Kılıcı yapmak veya Batık'ın motorunu onarmak için kullanılabilir.

Çamurda Obamium zırhı var mı?

Kaynaklar. Obamium Zırhı bir Muck'ta zırh seti . Herhangi bir zırh setinin en yüksek hasar azaltımına sahiptir ve Obamium Çubukları ile üretilmiştir.

MUCK | YENİ KURT DERİSİ ZIRH nasıl edinilir | GÜNCELLEME 2 OYUN

33 ilgili soru bulundu

Adamantit muck nasıl elde edilir?

Adamantit yeşildir ve yüzeyde nadir bir cevher olarak bulunabilir. Madencilik bir Mithril Kazma gerektirir ve bir yığın, bir Kazma yapmaya yetecek kadar 5 ila 15 Adamantit cevheri verecektir.

Muck'teki en güçlü silah nedir?

Hayatta kalma oyunu Muck'taki 3. güncellemeden sonra, gece bıçağı 130 toplam hasar ile oyundaki en güçlü yakın dövüş silahı olarak kabul edilir. Onu yapabilir veya mağara sandığının içinde bulabilirsiniz, ancak bu son derece nadir bir durumdur. Bu kılavuz, Muck'ta Night Blade'i nasıl alacağınıza dair tüm ipuçlarını size sağlayacaktır.

Wolfskin zırh muck ne kadar iyi?

Muck'ın kurt derisi zırhı Hasar azaltma ve erken hız artışı için iyi bir başlangıç ​​seti . ... Örs ile yapılan diğer beş Muck zırh setinin aksine, Kurt Derisi Zırhı, tüylü bir masa üzerinde 45 keten lifi ve 45 kurt derisi kullanılarak yapılır.

Kurt derisi çamurda ne yapar?

Wolfskin Armor, Wolfskin ve Flax Fibers'den hazırlanmış bir zırh setidir. sahip olduğu herhangi bir zırh setinin en düşük taban hasar azaltması oyunda.


Mithril, çamurdaki altından daha mı iyi?

Mithril kılıcı - 5 mithril çubuğu ve 5 köknar ağacı kullanılarak bir örs içinde üretilmiştir. Altından daha güçlü .

Mithril çamurda adamantitten daha mı iyi?

Hem güç hem de dayanıklılık açısından, Mithril, Muck'taki en iyi üçüncü cevherdir , sadece Adamantite ve Chunkium'un gerisinde kalıyor. Mithril aletlerini, silahlarını ve zırhını elde etmek için bu cevheri nasıl bulacağınızı ve koklayacağınızı bilmeniz gerekir.

Muck aletlerini nasıl yaparsın?

Bark'ı Workbench'in altındaki Temel sekmesi altında bulabilirsiniz. 10 Bark ve 10 Wood'a sahip olduğunuzda, yapabileceğiniz Araçlar sekmesine gidin bir Tahta Balta ve Kazma. Bu araçların kaynak toplamanızı hızlandırmasını isteyeceksiniz.

Keten muck lifleri nasıl yapılır?

Basitçe bulun veya oluşturun fışkırtma masası ve envanterinizde biraz keten varsa, gitmeye hazırsınız. Fletching tablosu ile etkileşime girdikten sonra, Misc'e gidin ve keten lifleri için bir reçete görmelisiniz. Bunları yapmak için keten liflerine tıklayın ve kullandığınız her keten çiçeği için miktar olarak +1 alacaksınız.


Muck'teki en op tohum nedir?

Bu listede, en iyi 11 Muck tohumunu topladık. Teçhizat ve silahlar da dahil olmak üzere oyundaki en iyi kaynaklardan ve ganimetlerden bazılarına hızlı ve kolay erişim sağlayacaklar.
...
Tohum: 7155564

  • 1x Mithril Kılıcı.
  • 1x Çelik Miğfer (+4 Zırh)
  • 1x Çelik Çizme (+3 Zırh)
  • 1x Çelik Kazma.
  • 78x Madeni Para.
  • 19x Ahşap.
  • 29x Kömür.
  • 2x Harita.

Çamurda kalkan var mı?

Kalkanlar Muck'ın planlı bir özelliği , oyuncu envanterinde zaten bir yuva olmasına rağmen gelecekteki bir güncellemede eklenmesi istendi. Oyuncunun gelen saldırıları engellemesine izin verdikleri varsayılır.

Baş mızrak çamurda ne kadar hasar verir?

DPS'si (saniye başına hasar) 142,5 ; Night Blade'den 7 DPS daha az. Ancak, bonus saldırı menzili, onu oyundaki tartışmasız en iyi yakın dövüş silahı yapıyor. En yüksek DPS'ye sahip olmamasına rağmen, Night Blade'i 20 hasarla yenerek isabet başına en yüksek hasara sahiptir.

Ruby muck için ne kullanılır?

Yakutlar, Mağaraların kenarlarından Yakut yığınlarının çıkarılmasından elde edilen öğelerdir. BT faydası yok , ancak Batıktaki motoru onarmak için.


Çamur ipi nasıl yapılır?

Bu nedir? İhtiyacınız olan tüm öğelere sahip olduğunuzda, sadece Temel sekmesi altında bir Çalışma Tezgahında Halatı oluşturun . Yukarıda gösterilen resimde sarı bir diyagonal çubuğa benziyor. İlk kez üretmek, Yay tarifinin kilidini açar, böylece düşmanları uzaktan öldürmeye başlayabilirsiniz.

Obamium cevheri ne muck yapar?

Obamium Cevheri, Obamium Cevheri Yığınlarından hasat edilebilen ve Obamium Çubukları yapımında kullanılabilen bir cevherdir. Bu Gemi enkazını onarmak için gerekli .