Kuş scooterları geceleri çalışır mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Prof. Sigmund Schulist II
Puan: 4.2/5(45 oy)

teknik olarak Kuş ve Kireç scooter'ları kapanmıyor . Bununla birlikte, akşam 9'da, düşük pilli tüm scooterlar - en az %90 şarjlı - hasat edilebilir hale gelir (şarj cihazlarının alması için uygun). Bu kazançlı bir iş olduğundan, bir binici olarak akşam 9'dan sonra bir scooter bulmak zor olabilir.

Geceleri Bird scooter'a binebilir misin?

İçmeyin ve sürmeyin. Yerel saatle 22:00 ile 04:00* saatleri arasında , bir Bird'ün kilidini açmaya çalışan binicilerden artık uygulamaya bir anahtar kelimeyi doğru bir şekilde girerek aracı güvenli bir şekilde kullanabileceklerini doğrulamaları istenecek. ...

Kuşlar ne zaman müsait değil?

Kuş kuralları, düşme olmadığını belirtir 17:00 arasında ve sabah 4:00 Ancak Birds'ü yakalayabilir ve aynı gün içinde serbest bırakabilirsiniz.

Kuşlar ne zaman uyur?

Kuşlar, özellikle uçmak ve yiyecek aramak için önemli miktarda zaman harcamışlarsa, enerjilerini geri kazanmak için gün içinde zaman zaman kestirirler. Hava karardığında birçok kuş uyur. Birçoğu gece boyunca uyanır ve uyanır, ancak güvenli uyku alanlarından dışarı çıkmaz. şafağa kadar .

Bird scooter'ları ne kadar hızlı gidiyor?

Kuş Scooter - Kuş Bir 18 mil / saat Maksimum Hız Dahili GPS'li 25 Mil Max Menzilli Elektrikli Scooter - Siyah.

KUŞ Elektrikli Scooter! / Onlar nasıl çalışır!

40 ilgili soru bulundu

Bird scooter geceleri saat kaçta kapanıyor?

Kireç ve Kuş scooterları ne zaman kapanır? Teknik olarak, Bird ve Lime scooter'ları kapanmaz. Yine de, akşam saat 9'da. , düşük pilli tüm scooterlar - en az %90 şarjlı - hasat edilebilir hale gelir (şarj cihazlarının alması için uygun).

Bird scooter'a binmeyi nasıl bırakırsınız?

Yolculuğunuzu bitirmek için, 'Bitir'e dokunun ve park etmiş aracınızın fotoğrafını çekin . Sürüşünüzü operasyon alanı içinde sonlandırdığınızdan ve park alanlarından kaçınmadığınızdan emin olun. Bölgeleri görmek için Bird uygulamasını açın ve haritadaki farklı renkli alanlara bakın.

Bird scooter'ımı herhangi bir yerde bırakabilir miyim?

için haritayı kontrol etmeniz yeterlidir. park simgesi ve sürüşünüzü belirlenen yerde sonlandırın. Sürücü haritasında kırmızı renkte park yeri yoktur. Aracınızı parkın yasak olduğu bir bölgede bırakmaya çalışırsanız, sürüşünüzü sonlandıramazsınız. ... Aracınızı kırmızı bölgede bırakırsanız ücretlendirilmeye devam edersiniz.

13 yaşında bir kuş scooter'ına binebilir mi?

Sen binmek için 18+ olmalı .

Saatte bir kuş scooter ne kadar?

1 saat: 9,00 $ + 1,00 $ başlangıç ​​ücreti = toplam 10$.

Bir kuş scooter sürmek için bir kaska ihtiyacınız var mı?

Lime, Bird ve Spin gibi e-scooter şirketleri sadece kaskla sürmenizi tavsiye ederim . Biri olmadan binmek genellikle kendi sorumluluğunuzdadır. Araç Kodunun bu bölümünü ihlal etmek, yaklaşık 200$'lık bir bilete yol açabilir. E-scooter biletlerinin büyük çoğunluğu, 2019'da yasal hale gelmeden önce kask takmamak içindi.

Bird scooter'ım neden bip sesi çıkarıyor?

Sürüş söz konusu olduğunda, Bird standart bir e-scooter gibi hissediyor, sadece daha yavaş. ... Kapatır ve yere doğru itmeye çalışırsanız, scooter, hırsızlık önleme önlemlerinin bir parçası olarak size sürekli bip sesi verecektir .

Bird scooter'larda ağırlık sınırı var mı?

Bird scooter için ağırlık sınırı var mı? Bird'ün son kullanıcı lisans sözleşmesine göre, elektrikli scooterları için ağırlık sınırı, araç için maksimum ağırlık sınırıdır. Elektrikli scooter durumunda, Bird One, sınır 220 lbs'dir.

Ya bir kuş scooterını kırarsanız?

Uygulamadaki her sürüşü, sürüşün sonunda sonlandırmalısınız. Bunu yapmazsanız, ücretlendirilmeye devam edeceksiniz. Bu koşullar altında tek bir yolculuk için maksimum ücret, 24 saat için 100 dolar . Daha fazla ayrıntı için lütfen aşağıdaki Bölüm 2.3'e bakın.

Eve bir kuş scooter alırsanız ne olur?

Aylık kişiye özel kiralama planı ile, Kuş, evinize bir scooter teslim edecek . ... Şirket, nerede olursanız olun bir scooter bırakacak ve işiniz bittiğinde geri alacaktır.

Elektrikli scooter'da ağırlık sınırını aşarsanız ne olur?

Ağır yükle bindiğinizde ne etkilenir? Elektrikli scooter'a ekstra ağırlık eklediğinizde, üreticinin ağırlık sınırı tavsiyelerini aşmak ve ona zarar vermek . Popüler elektrikli scooter'ın çerçevesine, pil ömrüne, hızına ve toplam lastik aşınmasına zarar verebilir.

Sürüşleri atlamaktan nasıl vazgeçersiniz?

Yolculuğunuzu sonlandırdığınızı uygulamada onaylamanız gerekecek. Aksi takdirde, scooter'a binmiyor olsanız bile ücretlendirilmeye devam edebilirsiniz. Bunu yapmak için, Sürüşü Bitir'e dokunun ve scooter'ı uygun şekilde park ettiğinizi onaylayın.

Bir kuş scooterını nasıl uyandırırsınız?

Kuşunuzu Nasıl Uyandırırsınız?

  1. Kuş uygulamasını açın.
  2. Ana ekranda Kuşum'a dokunun.
  3. Telefonunuzu gidonlara yakın tutun.
  4. Uyandır'ı seçin.

Dakikada bir kuş scooter ne kadar?

Bird, bir scooter 'kilidini açmak' için 1 $ temel ücret ödemeniz gereken benzersiz bir ödeme modelini takip eder. Ondan sonra ödersin her dakika için 0,15 dolar . Ancak Teksas, Tennessee ve diğer eyaletlerdeki bazı şehirlerde dakika başına ücret 0,20 dolara kadar çıkabilir. Uber ve diğer araç çağırma hizmetlerinden farklı olarak, kilometre ücreti yoktur.

Kuş scooter'ındaki kırmızı ışık ne anlama geliyor?

Araca takıldığında kırmızı bir gösterge ışığı, şu anlama gelir: aracın şu anda şarj olduğunu . Yeşil gösterge ışığı, aracınızın tamamen şarj olduğu anlamına gelir.

Polis beni elektrikli scooter üzerinde durduracak mı?

Bir denemenin parçası olmayan herhangi bir e-scooter'ın, kamuya açık olmaması gereken özel araziler dışında kullanılması yasa dışı kalır. ... Halkın içinde asosyal bir şekilde kullananlar, memurlar tarafından da ele geçirilebilir. Polisin 59. maddesine göre Reform Yasası.

Kaldırımda elektrikli scooter sürmek yasal mı?

Birleşik Krallık yasalarına göre, arazi sahibinin iznine sahip olduğunuz sürece özel arazide elektrikli scooter kullanmanıza izin verilir. Fakat onları toplum içinde sürmek suçtur – yollar, kaldırımlar ve yollar dahil.

13 yaşındaki bir çocuk elektrikli scooter kullanabilir mi?

Mevcut yasaya göre, gençlerin yalnızca 50 cc motorla çalışan iki tekerlekli araba sürmelerine izin verilir ancak Hindistan'da bulunan en küçük motor 100cc'dir. Şimdiye kadar, bu scooterlar muaf tutulduğundan, bu tür genç sürücülerin dişlisiz elektrikli scooter için lisans almasına gerek yoktu.