Wandavision'da kredi sonrası sahneler var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nona Vandervort III
Puan: 4.7/5(13 oy)

Marvel, Disney Plus serisine gizlice Doctor Strange'i eklemiş olabilir... ya da bu beceriksiz bir hatadır. Kredi sonrası sahnede Wanda.

WandaVision'ın kredi sonrası sahneleri var mı?

WandaVision'ın orijinal versiyonu, kredi sonrası bir sahneyle sona erdi. kameranın hiçbir yerin ortasındaki bir kabini yakınlaştırdığı yer . ... Ama kamera bize, şimdi Scarlet Witch takma adıyla tanınan gerçek Wanda'nın kara büyü yaptığını ve onun dışarıda oturmasının versiyonunun sadece bir yansıtma olduğunu gösteriyor.

Hangi WandaVision bölümlerinde kredi sonrası sahneler var?

WandaVision 9. Bölüm WandaVision 7. bölüm ve WandaVision 8. bölümde birer parça aldıktan sonra, Marvel TV şovunun tüm yayını boyunca sahip olduğumuz sayıyı ikiye katlayarak dizinin finaline iki post-credits sahnesi getirdi.

WandaVision'ın her bölümünün kredi sonrası sahnesi var mı?

'WandaVision'ın kredi sonrası sahneleri var mı? WandaVision'ın ilk altı bölümünde kredi sonrası sahneler olmamasına rağmen, yedinci bölüm gösteri son bölümlerine doğru ilerlerken bu trendi kırıyor.

Quicksilver, WandaVision'da olacak mı?

X-Men oyuncusu Marvel serisinde sürpriz bir şekilde göründü

WandaVision yaratıcısı Jac Schaeffer sonunda nedenini açıkladı Evan Peters Disney Plus serisinde Pietro Maximoff olarak rol aldı. X-Men oyuncusu WandaVision'da Wanda'nın (Elizabeth Olsen) kardeşi olarak, Quicksilver olarak da bilinen sezon ortasında göründü.

Her WandaVision Kredi Sonrası Sahnesi Açıklandı

29 ilgili soru bulundu

Tommy ve Billy öldü mü?

Billy ve Tommy, sözde Scarlet Witch ve Vision'ın ikizleriydi; gerçekte, Wanda'nın altıgen güçleri tarafından yaratılan büyülü yapılardı. ... Tommy ve Billy sonunda Mephisto tarafından yeniden emildi ve varlığına son verildi .

WandaVision'daki son sahne ne anlama geliyor?

final çözüldü Wanda'nın kendisiyle olan iç çatışması, zihinsel travma ve keder . Westview'in Wanda tarafından Vision'ın ölümüyle başa çıkmak için bir araç olarak yaratıldığı daha önce ortaya çıkmıştı. ... Ama Westview'i yok etmek, varlıkları dünyaya bağlı olduğu için oğullarını ve Vision'ı da bırakması gerektiği anlamına geliyordu.

Sevmek sebat etmek değilse keder nedir?

Wanda'nın anılarının acımasız bir turunun ve birçok kaybın ortasında, yolculuğumuzun özünü kristalize eden Vision'dır: Keder nedir, aşk sebat etmek değilse? Kaybettiğimiz birini kaybetmek, ona duyduğumuz sevgiyi silmez. sadece aşkımızın nesnesini erişemeyeceğimiz bir yere taşır .

Marvel, WandaVision'ın sonunu değiştirdi mi?

Güncellenen sahnede hayranlar Doctor Strange'in görünüp görünmeyeceğini tartışıyor. WandaVision'ın bir sürprizi daha olabilir. Görünüyor ki hayret Disney+ şovunun kredi sonrası son sahnesini daha fazla ağaç, daha az ördek ve bazı izleyicilerin Doctor Strange olduğuna inandığı görünmez bir yüzen damla ile güncelledi.


Scarlet Witch İyi mi Kötü mü?

Scarlet Witch ve ikiz kardeşi Quicksilver, Brotherhood of Evil Mutants'ın bir parçası olarak X-Men #4'te (Mart 1964) çıkış yaptılar. olarak tasvir edildiler isteksiz kötü adamlar , sadece zulümden korunmak isteyen ve takım lideri Magneto'nun küresel hakimiyet planlarına ilgisiz.

WandaVision'ın bitişinde neler değişti?

Değişiklikler büyük ölçüde kozmetik görünüyor: Wanda'nın ormanda bir kulübeye emekliliğini gösteren sahnede (spoiler uyarısı), daha fazla ağaç eklenmiş gibi görünüyor , bir ördek dijital olarak çıkarıldı ve (fan teorilerine inanıyorsanız), kabine doğru inen bir insansı figür gibi görünüyor.

WandaVision'ın sonunda ne değişti?

WandaVision bitiş sahnesindeki değişiklikler nelerdir? WandaVision serisi şu şekilde biter: ormanın derinliklerinde bir yerde uzak bir kulübede Wanda'nın bir görüntüsünü gösteriyor , huzurlu bir hayat yaşıyor ve ardından Scarlet Witch olarak güçleri hakkında daha fazla şey öğrendiğini göstermeye devam ediyor.

Scarlet Witch kendi filmini çekecek mi?

Wanda Yaklaşan Dizilerde Görünecek

Yakında ona da sahip olacak o Kendi solo filminde, Disney'in birkaç yıl içinde ne açıklayacağını ve bunun nasıl yerine oturduğunu ve dev yapbozun parçalarının neler olduğunu bekleyip görmemiz gerekiyor, ancak birden fazla projede bunun büyük bir parçası olacak.


Kederin aşamaları nelerdir?

Yaklaşık 50 yıl önce uzmanlar yas deneyiminde bir örüntü fark ettiler ve bu örüntüyü yasın beş aşaması olarak özetlediler: inkar ve izolasyon, öfke, pazarlık, depresyon ve kabullenme .

Vizyon keder hakkında ne dedi?

Hep yalnızdım, bu yüzden eksikliği hissetmiyorum. Tüm bildiğim bu, hiç kaybetmedim çünkü Kaybedecek bir sevgilim olmadı hiç. Ama aşk sebat etmek değilse, keder nedir?

Aşk için ödediğimiz bedelin keder olduğunu kim söyledi?

Colin Murray Parkes'ın fotoğrafı. 1928–

Kederin acısı, aşkın sevinci kadar hayatın bir parçasıdır; belki de aşk için ödediğimiz bedel, bağlılığın bedeli.

Monica Rambeau neden Captain Marvel'dan nefret ediyor?

Monica'nın Kaptan Marvel'in ismine verdiği tepkinin en olası açıklaması, kahramanın görünüşte asla dünyaya dönmediği gerçeği . … Bununla birlikte, belki de Carol, dünyaya döndüğü 2018 ile 2023 arasında kanserden ölmeden önce Maria'yı ziyaret etmemiş olabileceği gerçeğine kızgındır.


WandaVision'ın sonundaki kişi kim?

Kelimenin tam anlamıyla ve fiziksel olarak, Agatha Harkness serinin sonunda hala hayatta. Bölümün çoğunda Wanda ile savaşır ve Scarlet Witch'in güçlerini kendi karanlık (yine de biraz belirsiz olsa da) amaçları için çalmaya çalışır.

Wanda neden Billy ve Tommy'yi duydu?

Astral formunda Darkhold'u okurken, Wanda Billy'nin tanıdık seslerini duyar ve Tommy ondan onlara yardım etmesini istiyor. . ... Bu, Wanda'nın ikizlerle olan son anlarından bazılarını hatırladığının bir işareti olabilir, ancak onlar hala hayatta da olabilirler.

Wanda Maximoff'un zayıflığı nedir?

Wanda sadece normal bir insan dayanıklılığıdır, bu nedenle virüslü bir kağıt kesiği kadar küçük bir şey bile ciddi hasar verebilir. ... Wanda inanılmaz derecede güçlü bir varlık ama en büyük zayıflığı, onun bir vuruş yapamaması .

WandaVision'daki ikizlere ne olacak?

Sezon, Wanda'nın sitcom evreninin etraflarında yaptığı gibi Billy ve Tommy'nin kaybolmasıyla sona erer. Vision ve Wanda çocukları yatırdılar, anneleri olmasına izin verdikleri için onlara teşekkür etti ve ikizleri yok olmaya terk ediyor —ki bu onun çizgi roman dünyasından pek de farklı değil.


Scarlet Witch'in ikizleri var mıydı?

Marvel çizgi roman sürekliliğinde, Scarlet Witch ve Vision'ın ikiz erkek çocukları var: Billy Kaplan ve Tommy Çoban . Speed'den geçen Tommy, Wanda'nın kendi ikiz kardeşi Pietro/Quicksilver'ın peşine düştü.

Scarlet Witch, Doctor Strange 2'de mi?

Wanda, Westview kasabasını geride bıraktıktan sonra, Doctor Strange'in uzun zamandır beklenen devamında izolasyondan geri dönecek. sır olmadı ki Elizabeth Olsen rolünü yeniden canlandırıyor Doctor Strange 2'de Scarlet Witch olarak.

İntikamcılar 5 olacak mı?

Temmuz 2019'un sonlarında Marvel, Aşama 4 oyunlarının çoğunu duyurdu. Listede Avengers 5 yok . Marvel, Aşama 4 listesine filmler ve TV şovları eklemeye devam etti, ancak henüz bir Avengers unvanı görmedik.

Scarlet Witch, Doctor Strange'den daha mı güçlü?

Ham güç açısından, Scarlet Witch, Doctor Strange'den daha güçlü ve evrendeki hemen hemen her varlık. Wanda, inanılmaz güçlerini etkili bir şekilde nasıl kontrol edip kullanacağını öğrenmek için eğitimden yoksun olduğundan, gerçek potansiyeli hiçbir zaman ortaya çıkmadı.