Koruyucu maymundan sonra nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Reid Spinka
Puan: 4.2/5(15 oy)

Batık Vadi'de Koruyucu Maymun'u yendikten sonra, başka bir bölgede ona karşı tekrar bir boss dövüşü (şimdi Headless Ape olarak adlandırılır) bulabilirsiniz. gitmen gerek Ashina Derinlikleri ve mini patron Snake Eyes Shirahagi'yi yen. Yol boyunca devam edin ve başsız Guardian Ape'i tekrar bulacaksınız.

Guardian Ape'den sonra nereye gideceğim?

Abandoned Dungeon Entrance üzerinden Senpou Tapınağı'na gidin ve Mortal Blade'i alın. Ardından Ashina derinliklerinden Yozlaşmış keşişi yen ve Düğün Mağarası kapısından Barınak Taşı'nı al. Bundan sonra, geri dön Ashina Kalesi Terkedilmiş Zindan Giriş Idol aracılığıyla.

İkinci Guardian Ape isteğe bağlı mı?

Sekiro'da Koruyucu Maymun nerede bulunur? Bu patron isteğe bağlı değil .

Ölümcül bıçak aldıktan sonra nereye gideceğim?

Ölümcül Kılıcı kazandıktan sonra, Ashina Kalesi'nin tepesine geri dönün ve çatıdan hendeğe bırakın. Dışarı çıkın ve buradaki birkaç düşmandan geçerek Ashina Kalesi'nin çıkışına giden köprüyü geçin. Tapınağı açmak için Gun Fort Shrine Key'i kullanın ve Ashina'lı Tengu ile konuşun.

Guardian Ape gerekli bir Boss mu?

Koruyucu Maymun (Aslan Tamarin) bir Deathblow ile zorunlu bir Boss Her aşamada sayaç. Batık Vadi'nin derinliklerinde bulundu.

Sekiro: Shadows Die Twice - Adım 17: Guardian Ape & Headless

30 ilgili soru bulundu

Guardian maymunu atlayabilir misin?

ÖNEMLİ: Batık Vadi Geçidi'nde Koruyucu Maymun'u yenmeden önce Ashina Derinliklerine seyahat ederek ve Gizli Orman Heykeltıraşının İdolü'nde oturarak bu dövüşten kaçınabilirsiniz. o zaman yapabilirsin herhangi bir zamanda Gizli Orman Heykeltıraşının İdolü'ne seyahat edin , bu karşılaşmayı atlamanıza izin verir.

Başsız maymun isteğe bağlı mı?

Başsız Maymun (Başsız Aslan Maymun) iki Canlılık çubuğuna sahip isteğe bağlı bir Boss . Batık Vadi'nin Koruyucu Maymununu yendikten sonra Ashina Depths'te bulunur.

Sekiro'yu bitirdikten sonra ne yapmalı?

balta Oyunu Yendikten Sonra Yapılması Gerekenler

  1. Yeni Bir Oyun Başlat +
  2. Tüm Sonları Keşfedin.
  3. Sekiro'nun Tüm Becerilerinde Ustalaşın.
  4. Tüm Patronları Yenin.

Ölümcül bıçağı nasıl donatırsın?

Sekiro'daki Ölümcül Bıçak aslında donatılması gereken yeni bir Savaş Sanatıdır. menü aracılığıyla . Bir kez donatıldığında, oyuncular hem sol hem de sağ tamponları aynı anda iterek etkinleştirebilir.

Sekiro için maske parçaları nelerdir?

Üç Maske Parçası birleştirildiğinde, Dans Eden Ejderha Maskesini üretir. Bu benzersiz öğe şunları sağlar: Saldırı gücünüzü artırmak için Beceri Puanları harcamanız . Tipik olarak, saldırı gücünüzü yalnızca, oldukça nadir görülen önemli patron savaşlarının anılarıyla yüzleştiğinizde geliştirebilirsiniz.

Guardian Ape en zor patron mu?

Koruyucu Maymun Sekiro'nun en zorlu patronlarından biri , bazı hızlı ve öngörülemeyen saldırılar, büyük duruş hasarı yapan ağır vuruşlar ve bir değil iki, oldukça farklı aşamalar. İlk aşamada, Koruyucu Maymun bir 'canavar'dır, yani kullanmayı seviyorsanız Havai Fişek Protezinin iyi çalışacağı anlamına gelir.

Guardian Ape'de parmak düdüğünü kullanabilir misin?

Görünen o ki, aşağıdaki Canavar tipi düşmanların hiçbiri üzerinde hiçbir etkisi yok: Büyük Yılanlardan herhangi biri; Alevli Boğa; Koruyucu Maymun; Başsız Maymun tarafından çağrılan Kahverengi Kürklü Maymun; veya Balık Yiyen herhangi bir Adam.

İkinci Koruyucu Maymun nerede?

İkinci kavga çıkıyor Zehir Havuzları alanında ve ilk dövüşün ikinci aşamasıyla aynı, ancak iki kez. Ayrıca, ilk sağlık çubuğunu çıkardığınızda, Maymun'un eşi gelecektir. İkinci maymun, Koruyucu Maymun'un ilk formuyla aynı şekilde savaşır.

Sekiro'daki patronların sırası nedir?

Aksi takdirde, bazı patronları kaçıracaksınız ama yine de onları New Game+'da alabilirsiniz.

  • Patron # 1 – General Naomori Kawarada. ...
  • Patron #2 – Zincirli Ogre. ...
  • Patron # 3 – General Tenzen Yamauchi. ...
  • Patron # 4 - Gyoubu Oniwa. ...
  • Patron # 5 – Misen'den Shinobi Avcısı Enshin ....
  • Patron #6 – Ayyaş Juzou. ...
  • Patron #7 – Leydi Kelebek. ...
  • Patron #8 – Alevli Boğa.

Batık Vadi'ye nasıl gidilir?

Batık Vadi'ye Nasıl Erişilir. Batık Vadi'nin girişini bulabilirsiniz. Ashina Kalesi'nin arkasından . Ana kale kulesinin çatılarına ulaştığınızda, bir Samuray Lideri tarafından korunan küçük bir köprü ve rezervuar ve kaleden uzaklaşıp ormanlık bir yoldan aşağı inen bir yol arayın.

Pirinç Sekiro vermeli miyim?

Pirinç Nasıl Bulunur? 1x Senpou Tapınağı, Mt.'deki İç Sanctum'daki Gençleşmenin İlahi Çocuğundan elde edilir ... Verilen Pirinç'i kullandıktan sonra, daha fazlası için İlahi Gençleşme Çocuğuna geri dönebilirsiniz. Pirinç alana kadar pirinci yemeli / hediye etmelisiniz. İtibaren Bitişlerden birini ilerletmek için.

Sekiro'da kırmızı kılıcı nasıl alırsın?

Nasıl Alınır. Sekiro'da Ölümcül Kılıcı elde etmek için önce Genichiro'yu yen . Ondan sonra, Ashina Castle Sculptor's Idol'un yakınında, Terkedilmiş Zindan Girişi'nden erişilebilen Senpou Tapınağı'na gitmeniz gerekecek. Doğrusal yolu takip edin ve sonunda Senpou Tapınağı'na ulaşacaksınız.

Sekiro'yu yenerek ne elde ediyorsun?

Divine Heir: Beat Sekiro: Shadows Die Twice. Herhangi bir sonun kilidi açılır ilahi varis eldiveni .

Snake Eyes Shirafuji isteğe bağlı mı?

Yılan Gözler Shirafuji isteğe bağlı bir mini patron içinde Sekiro: Shadows Die Twice. Gun Fort'un girişlerini korumaktan sorumlu iki patrondan biri ve Batık Vadi ile Gun Fort Idols arasındaki bir platformda bulunuyor.

Lady Kelebek Hirata malikanesinin sonu mu?

Lady Butterfly, Sekiro: Shadows Die Twice'da erken karşılaşılabilen isteğe bağlı bir patrondur. o Hirata Malikanesi'nin sonunda yer almaktadır ve Juzuo the Drunkard'ı yendikten sonra doğrudan arkasındaki binaya ilerleyerek ona erişebileceksiniz.

Başsız Sekiro gerekli mi?

Başsız isteğe bağlıdır , konfeti daha bol olduğunda oyun sonu için geri dönebilirsiniz.

Hangi Sekiro patronları isteğe bağlıdır?

Sekiro: Shadows Die Twice - Oyunda 10 Kaçırılabilir/İsteğe Bağlı Etkinlik, Patronlar ve NPC'ler

  • 10 Sakura, Sarayın Boğası (Diğer Boğa) ...
  • 9 Başsız - Korkunç VE Trajik. ...
  • 8 Emma, ​​Nazik Bıçak. ...
  • 7 Başsız Maymun - Kötü Bir Sürpriz. ...
  • 6 Yaşlı Adam Gibi. ...
  • 5 Baykuş (Zaman Çizelgesi'ne Bağlı) ...
  • 4 Blackhat Badger - Bu Dünya İçin Fazla Saf.

Sekiro'da patronları atlayabilir misin?

Basitçe aradı patron acele , mod, tüm Sculptor's Idols'da bulunan ve oyundaki herhangi bir patron dövüşüne doğrudan atlamanıza izin veren yeni bir menü seçeneği oluşturur. Tüm ara sahneleri kaldırır ve sizi doğrudan aksiyona bırakır ve herhangi bir dövüşü istediğiniz sıklıkta tekrarlayabilirsiniz.