Chola argosu nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Hope Corwin
Puan: 4.7/5(40 oy)

Cholos, cholas ve cholitas, ABD'nin bazı bölgelerinde resmi olmayan argo terimler olarak kullanılır. Meksika asıllı insanlar genellikle düşük gelirli ve 'sert' olan ve basmakalıp kıyafetler giyebilen.

Çola kızı nedir?

/ ˈtʃoʊ lə / FONETİK RESPELLING. ? Ortaokul Seviyesi. isim Başta Güneybatı ABD (özellikle Meksikalı-Amerikalılar arasında) bir cholos çetesiyle yakın ilişki içinde olan bir genç kız ya da bir cholo'nun kız arkadaşıdır.

Chola'nın Porto Riko versiyonu nedir?

Chola tarzı, doğu LA, San Diego, OC ve ayrıca NYC gibi güney Kaliforniya'da yaygındır. kafir : Chonga'nın Porto Rikolu bir çeşidi.

Chola olmak için Meksikalı olmak zorunda mısın?

Tüm kıyafetlerimiz eğlenceli, benzersiz chicano tasarımlarına sahip ve herkes tarafından giyilebileceğini söylüyor, ancak satın alırken All Chola'nın bir şaka ya da kostüm olmadığını anlamanızı rica ediyoruz. Kıyafetlerimizi giymek için Latin olmak zorunda değilsin , ancak Chola tarihini öğrenmek ve saygı duymak istiyorsanız yardımcı olur.

Meksikalı gangsterlere ne denir?

Meksika Mafyası (İspanyolca: Mafia Mexicana), diğer adıyla La eMe (İspanyolca 'M') , Amerika Birleşik Devletleri'nde son derece organize bir Meksikalı Amerikan suç örgütüdür.

Cholo'nun Tarihi | kodu çözülmüş

28 ilgili soru bulundu

Bloods, Crips'e ne diyor?

Bloods, c harfinin üzerini çizip Crip üyelerini arayarak Crips'e saygısızlık ediyor Yengeçler .

Cholos Meksikalı mı?

Cholos, cholas ve cholitas, ABD'nin bazı bölgelerinde resmi olmayan argo terimler olarak kullanılır. Meksika asıllı insanlar genellikle düşük gelirli ve 'sert' olan ve basmakalıp kıyafetler giyebilen.

Cholos neden saç filesi takar?

Gangsterler neden saç filesi takar? Bir saç filesi ya da bazen sadece bir file ya da tarak, uzun saçı yerinde tutmak için giyilen küçük, genellikle elastik, ince bir filedir. Saçı kapalı tutmak için giyilir .

Gangsterler neden uzun çorap giyer?

Üç çeyrek boy kesme pantolonlar ve diz boyu çoraplar gibi bazı yaygın çete kıyafetleri, ülke genelinde birçok genç için popüler bir elbise tarzı haline geldi. ... Bu tür giysiler giymek üyeliklerini ve derneklerini ebeveynlerden, öğretmenlerden ve polisten gizlemeye yardımcı olabilir .

Kola stili nedir?

Chola görünümünün kendisi saçın etrafında şekillenir, ancak aşağıdakilere kadar uzanır: daha hafif bir ruj ile koyu dudak kalemi , kedi gözü gözlükler, bol Dickies kot veya haki, tepeye kadar düğmeli büyük boy pazenler, haçlı altın zincirler veya sonunda sarkan St Christopher madalyaları ve yukarıda bahsedilen gökdelen ...

Chulo nedir?

pezevenk demek pezevenk bir isim olarak ANCAK, onu sevimli veya havalı anlamına gelen bir sıfat olarak da kullanabilirsiniz.

Nasıl bir Chola'ya benziyorum?

kola elbise

  1. Büyük altın veya gümüş halka küpeler.
  2. Dini baskı veya dövme tasarımına sahip tişörtler VEYA.
  3. Göğüs dekoltesini ortaya çıkaran siyah veya beyaz büstiyer.
  4. Sadece üstleri düğmeli ekose gömlekler.
  5. Elbise pantolonu VEYA.
  6. Dar kot pantolon.
  7. Vücudun orta sürüklenme bölgesini açığa çıkarmak.
  8. Jartiyer.

İspanyolca'da Vato ne demek?

Bato'yu İngilizce'ye çevir. ... 'Vato', İngilizce'de kabaca ' olarak çevrilen İspanyol argosudur. kanka .' (İspanyolca konuşulan bölgelerde) bir erkeğe hitap etmek veya ona atıfta bulunmak için kullanılır.

Chingona nedir?

isim. 1. İspanyolca argo terim anlamı kötü kadın

Kola kaşları nedir?

Chola Kaşları - Yeni Ben, Al ya da Bırak!

Kaşlarımı kazıdım! ... Bir kola, Los Angeles'ta ortaya çıkan bu stili giyen İspanyol bir kadın gangsterdir. Onun ince, yüksek kemerli kaşlar , çıplak dudaklar, koyu dudak kalemi ve yoğun göz kalemi.

Bir Crip'i nasıl tanımlarsınız?

'Crip'ler' kendilerini tanımlar mavi veya siyah renkler veya ikisinin bir kombinasyonu ile . 'Kan' çeteleri kendilerini tanımlamak için genellikle kep veya bandana gibi kırmızı aksesuarlar kullanır. Giyim tek başına bir sokak çetesine üyeliği olumlu olarak belirleyemezken, renk ve tarz her bir çeteyi tanımlamaya hizmet eder.

Gangsterler neden beyaz tişört giyer?

Fikir şu ki, köşedeki herkes gibi görünüyorsanız, polis seni bulmakta zorlanabilir . Bazıları buna 'kentsel kamuflaj' diyor. Müfettişler, çetelerin renkleri tamamen solmamış olsa da, beyaz giymenin cezai ekonomik nedenleri olduğunu söylüyor.

Gangsterler neden tamamen siyah giyer?

Siyah bandana takmak genellikle çete üyeliği ile ilişkilendirilir. . Latin Kings, Black Gangster Disciples, MS 13, Vice Lords ve 18th Street, üyeliğin sembolü olarak siyah bandana ve diğer renk veya kombinasyonları taktığı bilinen çetelerden bazılarıdır.

En Meksikalı isim nedir?

İşte en popüler on Meksikalı soyadı:

  • Michelangelo Michael Angel.
  • Edward Edward.
  • Joseph Louis Joseph Louis.
  • Juan Carlos John Charles.
  • Ferdinand Ferdinand.
  • Diego Diego.
  • David David.
  • George George.

Crips kırmızı giyebilir mi?

HARTFORD, Conn. (AP) - Bloods'ın tepeden tırnağa kırmızı, Crips'in mavi ve Latin Kings'in siyah ve altın giydiği 1980'lerin ve 90'ların çete günleri neredeyse geride kaldı. 'Birçoğu renkli giymiyor. ...

Crips ne bağırıyor?

Crips ne bağırıyor? Gardiyanların çoğu Crips ve çete üyesi olan öğrencileri parçalayarak selamlıyorlar (çete tokalaşması yapıyor). Crips çağrılarını bile bağırıyorlar, Co-rip ve Blat killa (Rakip bir çete olan Bloods'a bir itiraz).

Papi argoda ne anlama geliyor?

Papi, konuşma dilinde kullanılan bir terimdir. baba İspanyolca , ancak birçok İspanyolca konuşulan kültürde, özellikle Karayipler'de, genellikle bir akraba, arkadaş veya sevgili olsun, herhangi bir erkek için genel bir sevgi terimi olarak kullanılır. Eşler ve çocuklar için bir sevgi ifadesi olarak kullanılan İngiliz bebeği benzerdir.

Meksika argo kelimeleri nelerdir?

Sadece Yerlilerin Bildiği 11 Meksika Argo Kelimesi

  • Pendejo. Meksika'da en çok kullanılan argo kelimelerden biri birine 'pendejo' demek. ...
  • Güey. Bazen 'wey' olarak telaffuz edildiği şekilde hecelenen Güey, mate anlamına gelir ve Meksika İspanyolcasında her zaman kullanılır. ...
  • Chido ve Baba. ...
  • Mankafalı. ...
  • Serin. ...
  • Doğrusu. ...
  • Berbat. ...
  • Çiğ.

Chola pantolonlarına ne denir?

sikler bugün cholas, cholos ve diğer birçok insanda göreceğiniz klasiklerden biridir. Sert, şık bir çizgi oluşturan mükemmel iş pantolonlarıdır.