Kochi ve cochin aynı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Marlon O'Conner
Puan: 4.3/5(47 oy)

Kochi ve Cochin, Kerala'ya bir gezi planlarken çok fazla kafa karışıklığı yaratan isimlerdir. Aynı durumu yaşıyorsanız, endişelenmeyin, Kochi ve cochin aynı . İngilizler Kochi Cochin ve Keralites buna Kochi diyorlardı ve 1990'larda resmen Kochi ismi olarak ilan edildi.

Kochi, Cochin'den ne kadar uzakta?

Kochi ve Cochin arasındaki mesafe. Kochi'den Cochin'e yolculuk 4 saat 55 dakika sürüyor. Kochi ve Cochin arasındaki yaklaşık sürüş mesafesi 246 km veya 152,9 mil veya 132,8 deniz mili .

Cochin neden Kochi'ye dönüştü?

Hükümet, Cochin'in adını geçtiğimiz günlerde Kochi olarak değiştirmeye karar verdi. bin dokuz yüz doksan altı . Yeni adı Kochi'nin Malayalamca 'küçük bir lagün' anlamına gelen 'Kochu azhi' kelimesinden alındığı iddia ediliyor.

Kozhikode ve Kochi aynı mı?

Cochin (Kochi) ile Kozhikode arasındaki Seyahat Mesafesi : 224 km . ... Cochin'den (Kochi) Kerala'daki çeşitli yerlere uzaklık : Aşağıda, Cochin'den (Kochi) Kerala'daki diğer çeşitli şehirlere olan mesafe verilmiştir.

Kochi ve Cochin Arasındaki Fark

15 ilgili soru bulundu