Kobe bryant boğalar için mi oynadı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Prof. Brielle Batz Doktora
Puan: 4.3/5(6 oy)

Kobe Bean Bryant, Amerikalı bir profesyonel basketbol oyuncusuydu. Bir şutör guard olarak, 20 yıllık kariyerinin tamamını Ulusal Basketbol Birliği'nde Los Angeles Lakers ile geçirdi.

Kobe Bulls'a mı gidiyor?

Kobe Bryant, Chicago Bulls'ta hiç oynamadı . Ama NBC Sports Chicago yazarı K.C. Johnson, yakın tarihli bir makalesinde, Bryant'ın yalnızca Michael Jordan'ı beğenmediğini, aynı zamanda iki kez Chicago'da oynama fikriyle flört ettiğini yazdı.

Kobe neredeyse hangi takım için oynuyordu?

Baxter Holmes (@Baxter), ESPN Digital and Print için NBA'e odaklanan kıdemli bir yazardır. Lakers, Celtics ile çalıştı ve daha önce The Boston Globe ve Los Angeles Times için çalıştı.

Kobe hiç MJ'e karşı oynadı mı?

Kobe Bryant tüm zamanların rekoru. Bryant zaman çizelgesi, hangi oyuncunun daha fazla kazandığıdır. ... Bu anlamda Bryant'ın açık bir üstünlüğü var: Normal sezonda Jordan'a karşı 5-3 gitti. ve All-Star maçlarında Jordan'a karşı 7-4'lük kombine bir rekor için 2-1.

Kobe Bryant hangi iki takımda oynadı?

Eski NBA oyuncusu Joe Bryant'ın oğlu, 1996 NBA taslağı için ilan etti ve Charlotte Hornets tarafından 13. sıradan seçildi; o zaman takas oldu Lakers .

Sadece Oyuncular: Shaq & Kobe - Kobe Neredeyse Bulls'a Gidiyordu | TNT'de NBA

20 ilgili soru bulundu

Kobe, Ürdün'de 55 sayı mı attı?

Açık 28 Mart 2003 Los Angeles Lakers, Michael Jordan liderliğindeki Washington Wizards'ı 108-94 mağlup etti. Bu oyunda, Kobe Bryant 55 puan için Havalılığını ve uyumsuzlar grubunu ateşe verdi. ... Jordan'ın kendisi 41 dakikada 23 sayı kaybetti, bu da genç ve gelişmekte olan bir Kara Mamba'nın yaptığının yarısından daha az.

Kim daha iyi LeBron Kobe veya Jordan?

LeBron James, Michael Jordan veya Kobe Bryant'tan daha iyi bir NBA oyuncusu . Evet, Michael Jordan ve Kobe Bryant'ın sırasıyla altı ve beş halkası var. ... Kobe, bu seride yüzde 36.7 şut isabeti ile 15.6 sayı ortalaması tutturdu. LeBron, Jordan veya Kobe'nin hiç olmadığı kadar yüksek bir standartta tutuluyor.

Kobe Bryant hangi seçimdi?

1.) Kobe Bryant: Bryant, Charlotte Hornets tarafından draft edildi. 13. genel seçim 1996 NBA Draftı'nda oynadı ve draft gecesinde Los Angeles Lakers'a takas oldu. 18 kez NBA All-Star'ı tüm kariyerini Lakers ile geçirdi ve beş NBA Şampiyonası kazandı.

Kobe neredeyse bir Clipper mıydı?

Kobe Bryant, NBA'deki yirmi yılını Los Angeles Lakers ile mor ve altın sarısı sallayarak geçirdi. Ancak öyle bir zaman vardı ki neredeyse bitirdi daha mavi yakalı Staples Center rakipleri Los Angeles Clippers.


Hornets neden Kobe'yi takas etti?

26 Ocak 2020'de meydana gelen bir helikopter kazasında hayatını kaybeden dokuz kişiden biri olan Bryant, Hornets'e onu hareket ettirdiği için kızgındı. 2014'te Hornets'in takas edildiğini tweetledi. çünkü 'onların bana bir faydası yoktu.'

LeBron James Bulls'ta mıydı?

LeBron James, Derrick Rose tarafından işe alındı Chicago Bulls , ama Takım Yalan Söyledi ve Olmadığını Söyledi. 2010 yazında, LeBron James NBA tarihinin en çok aranan serbest oyuncusuydu. ... Sonunda, LeBron ve Wade Heat'te takım oluşturdu, Bulls ise Carlos Boozer'ı kadrosuna kattı.

Kimin daha fazla şampiyonluğu var Kobe veya Jordan?

İstatistiksel olarak değerlendirildiğinde, Kobe hala bir şampiyonluktan utanıyor Ürdün'ün 15 yılda kazandığı 6 dünya şampiyonluğu ile karşılaştırıldığında. ... Kobe 2 NBA Finalleri MVP'si, 12 NBA All-Star, 2 kez NBA sayı şampiyonu olurken, 8 kez NBA ALL birinci takımına girmeyi başardı ve 3 kez NBA All-Star maçı MVP'si oldu.

Kimin istatistikleri daha iyi Kobe veya LeBron?

LeBron'un 47.6'lık kariyer saha golü yüzdesi, Kobe'nin yüzde 45,5'i , kariyerlerindeki üç sayı yüzdeleri hemen hemen aynıdır ve Kobe'nin kariyer serbest atış yüzdesi (83,7) LeBron'un (74,4) en iyisidir, ancak LeBron kendi yollarında yarışma başına daha fazla çizgiye ulaşır.


LeBron, Kobe'den daha mı iyi?

LeBron daha fazla sayı, ribaund, asist, top çalma ve Hem normal sezonda hem de playofflarda Kobe'den daha yüksek şut yüzdesine sahip . Bu tam bir hakimiyettir. ESPN yazarı John Hollinger, bir oyuncunun performansını tek bir sayı ile ölçmek amacıyla PER'yi (oyuncu verimlilik derecesi) yarattı.

Kobe, MJ'ye 55'i ne zaman düşürdü?

Açık 28 Mart 2003 , Los Angeles'ta bir Cuma gecesi Bryant, Washington Wizards'a karşı şimdiye kadarki en yüksek skoru olacak şekilde 55 sayı atarak bir gösteri yaptı.

Kobe, Jordan'ı yendi mi?

Ve sahada yaptığı her şey. Bryant, Lakers'la geçirdiği 20 sezonda, Jordan'ın bir şampiyonluk eksiğiyle beş kez NBA şampiyonu oldu. Bryant, 33.643 ile kariyer puanlarında Jordan'ı geride bıraktı Ürdün 32.292 iken. Bryant, Ocak'ta bir helikopter kazasında öldükten sonra.

Kobe, Jordan'a kaç sayı attı?

Lakers Tarihinde Bu Gün: Kobe Bryant Skorları 33 Puan Michael Jordan ile Hesaplaşmada.


Kobe Bryant Slovence konuştu mu?

LOS ANGELES - Kobe Bryant İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca bilmektedir - o ve Pau Gasol sahada İspanyolca konuşurlardı, bu yüzden rakipler ne planladıklarını anlayamadı. Ve, Kobe biraz Slovence biliyor . ... Doncic oyundan sonra Slovence konuştuğunu söyledi.

Kobe Bryant İtalyanca biliyor muydu?

İtalyanca akıcı

Bryant, çocukluğunun bir kısmını İtalya'da geçirdi ve altı yaşında ilkokulda İtalyanca öğrenmeye başladı. Bugüne kadar, şutör gard dili hala akıcı bir şekilde konuşuyor ve sahadaki bazı takım arkadaşlarıyla iletişim kurmak için bu dili kullandı.