Kitap deneyimimde her şeyi geride mi bırakıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Faye Kuhlman
Puan: 4.6/5(62 oy)

Ahsoka Tano : Yani, sen bir kaptansan ve ben bir Jedi'ım, o zaman teknik olarak senden üstünüm, değil mi? Kaptan Rex : Ben kitabım, tecrübe her şeyden üstündür.

KİM kitap deneyimimde her şeyi geride bıraktığını söyledi?

Hakkında Kaptan Rex

Ahsoka, Jedi olduğu için onu geride bıraktı, ancak Rex, 'Kitabımda deneyim her şeyden üstündür' dedi.

Rex ve Ahsoka bir araya geliyor mu?

Emir 66'dan sağ çıktıktan ve ışın kılıcını geride bırakmak da dahil olmak üzere düşmüş klonlar için mezarlar tasarladıktan sonra, Ahsoka Rex ile yollarını ayırdı, Ashla adını aldı ve bir yıla yakın bir süre için Dış Halka gezegeni Thabeska'ya yerleşti, yerel halkla arkadaş oldu, ancak İmparatorluk geldiğinde kaçmak.

Kaptan Rex'in CT numarası nedir?

Tanım. Klon Asker CT-7567 lakaplı Rex, Klon Savaşları sırasında Cumhuriyet'in 501. Lejyonunun kaptanıydı.

Emir 69 neydi?

Emir 69, Büyük Cumhuriyet Ordusu'nun klon askerlerinin programlandığı bir dizi acil durum emrindeki birçok emirden biriydi. Bu emir, tüm çekici kadın Jedi'ların idam edilmemesini gerektiriyordu, ancak bunun yerine yakalandı ve yakalama birimindeki en başarılı askerle evlendi .

Kitaplarımda deneyim her şeyden üstündür

22 ilgili soru bulundu

Kaptan Rex öldü mü?

Rex, Mimban Savaşı sırasında birliklerini korumak için tek başına savaşmaya istekliydi. Rex daha sonra Mimban Savaşı'nda 224. Tümen'in Mud Jumper'ları ve 501'deki askerleriyle birlikte savaştı. Jedi Generali Laan Tik, Cumhuriyet güçlerine savaşta liderlik edene kadar önderlik etti. o öldürüldü .

En korkulan klon askeri kimdi?

Kamino gezegeninde yetiştirilmiş ve eğitilmiş, CT-7567 YSÖ 22'de Geonosis Savaşı'nda Cumhuriyet hizmetine girdi. Onurlu bir komutan olarak Jedi subaylarının ve klon askerlerinin saygısını kazandı ve Büyük Ordu'daki en iyi ve en zorlu klon askerlerinden biri olarak tanındı.

Rex, Vader'ın Anakin olduğunu biliyor mu?

bu Kaptan Rex'in Darth Vader'ın Anakin Skywalker Olduğunu Keşfettiği An (Canon) ... Endor savaşı, eski Generali Anakin Skywalker'ın gerçek kimliğini şimdi Darth Vader olarak bilebilecek olan daha yaşlı bir Kaptan Rex için çok zor olacaktı.

Emir 66'dan kaç Jedi kurtuldu?

Sipariş 66, Jedi Düzeni'nin saflarını büyük ölçüde tüketmiş olsa da, tahmini bir 100'den az Jedi hayatta kaldı bu, yıllarca süren ve ilk saldırıdan kurtulanların çoğunun hayatını talep eden Büyük Jedi Tasfiyesinin sadece başlangıcıydı.


Ahsoka Tano'nun erkek arkadaşı var mı?

Lüks Bonteri Ahsoka Tano'nun Star Wars: The Clone Wars'daki aşk ilgisi.

Ahsoka, Luke ile tanıştı mı?

Tüm galakside. Ahsoka ve Luke'un Bölüm VI ve Bölüm VII arasında bir zamanda tanışmış olmaları iyi bir ihtimal. Ama gerçek şu ki Ahsoka ve Luke'un bedenen bir araya geldiğine dair somut bir kanıt yok .

Ahsoka, Darth Vader ile hiç tanıştı mı?

Ahsoka, Darth Vader'ın varlığından haberdar oldu. Star Wars Rebels İkinci Sezonun prömiyeri The Siege of Lothal. Sith Lordu'nun gerçekte kim olduğu konusunda şüpheleri varmış gibi görünüyordu, ancak Shroud of Darkness'a kadar gerçeği ortaya çıkarmadı. Lothal'daki Jedi Tapınağını ziyaret ederken bir vizyon gördü ve Anakin'i fark etti ...

JAIG'in gözleri hangi klonlara sahipti?

Jaig gözlerini kasklarında taşıdığı sadece 3 klon biliniyordu: ARC77 Kaptan Fordo, Komutan Blackout ve en ünlüsü Kaptan Rex.


Rex hangi bölümde Jedi olmadığımı söylüyor?

9 'Ben bir Jedi değilim.'

O ve Obi-Wan köle tacirleri olarak yakalandıklarında ve özgür olmayı başardıklarında. Kadavo'dan Kaçış , köle tacir, Obi-Wan'ın onu bir Jedi olduğu için öldürmeyeceğine dikkat çeker, Rex onu öldürür ve 'Ben Jedi değilim' der. Rex'in en yakın arkadaşı sayesinde daha sonra daha da fazla olacak bir mikrofon düşürme anı.

Asker beşlilerini klonlamaya ne oldu?

Fives, Rex'in kollarında öldü . Tam o sırada, Fives'ın açıklamasının ortasında, Palpatine tarafından gönderilen Komutan Fox ve Coruscant muhafızlarından oluşan bir ekip onu tutuklamaya geldi. Umutsuzca yakalanmamak için dehşete düşmüş bir Fives, Rex'in bir kenara atılan patlayıcılarından birine uzandı. Bir uyarının ardından Fox, Fives'ı kalbinden vurdu.

Tarkin, Vader'ın Anakin olduğunu biliyor muydu?

Evet, oldukça fazla. Daha fazla bilgi için Tarkin'i okuyun, ancak Vader ile daha fazla zaman geçirdiği için aşağı yukarı doğrulanan güçlü şüpheleri var. Asla açıkça söylemedi , ne de sormuyor, ama o akıllı bir adam ve bunu çözüyor.

Rex, Anakin ve Padme'yi biliyor muydu?

Bu onaylıyor Rex, Anakin'in ilişkisini biliyordu Anakin, Padmé ile gizlice iletişime geçmek için Kaptanının yardımını aldı. Yani Rex, Ahsoka, Obi-Wan ve Palpatine arasında Anakin'e en yakın olanlar onun Padmé ile olan ilişkisini biliyorlardı. ... yine de Anakin hala açılabileceğini hissetmiyordu.


Ahsoka, Anakin'in karanlık tarafa döndüğünü biliyor muydu?

Yıllar sonra, Ahsoka aslında bilmiyor Anakin, kendisi görene kadar Darth Vader'a dönüştü.

En zayıf Jedi kim?

Star Wars: Becerilerini Bilemek İçin En Çok Eğitmesi Gereken En Zayıf 10 Jedi

  1. 1 Ajan Kolar. Mace Windu, Şansölye Palpatine'i tutuklamak için yanında Jedi'ye ihtiyaç duyduğunda, Agen Kolar'a güvendi.
  2. 2 Kanan Jarrus. ...
  3. 3 Coleman Trebor. ...
  4. 4 Ki Adi Mundi. ...
  5. 5 Obi-Wan Kenobi. ...
  6. 6 Arath Tarrex. ...
  7. 7 O Jennir. ...
  8. 8 Zayne Carrick. ...

En elit klon birimi nedir?

Gelişmiş Keşif Komandoları -Gelişmiş Keşif Klon askerleri veya basitçe ARC askerleri olarak da bilinirler- Klon Savaşları sırasında Büyük Cumhuriyet Ordusunda klon askerlerinin seçkin bir çeşidiydi. Galaktik ölçekteki diğer klonlardan çok daha nadir olmalarına rağmen, aynı zamanda galaksideki en yetenekli askerler arasındaydılar.

En yüksek rütbeli klon askeri kimdir?

Klon rütbeleri. Mareşal Komutan —Bir klon askerinin ulaşabileceği en yüksek rütbe. Tüm komutanlar gibi, zırhları da sarı renk kodluydu. Sıra göstergesi HUD glifi, dörtlü iki paralel yatay çizgide düzenlenmiş sekiz noktaydı.


Rex kötü grupta mı?

Klon Kaptan Rex, Star Wars: The Bad Batch'e geri döndü , ama Star Wars Rebels olaylarından önce hayranların favorisi Clone Trooper'a ne olmalı? Kaptan Rex, Anakin Skywalker, Ahsoka Tano ve Obi-Wan Kenobi ile birlikte ortak kahraman olarak hizmet veren Star Wars: The Clone Wars'da düzenli olarak yer aldı.

Rex isyancılarda neden bu kadar yaşlı?

Yıldız Savaşları Asiler

Şimdi görünüşte çok daha yaşlı bir adam hızlandırılmış yaşlanma nedeniyle , Rex, klon askerleri Komutan Wolffe ve Kaptan Gregor ile birlikte yaşıyor. ... Rex, Wolffe ve Gregor'u Asi İttifakına katılmaları ve Ghost ekibi ve Ahsoka'nın yanında İmparatorluğa karşı savaşmaları için bırakır.

Komutan Cody, Obi-Wan'dan nefret ediyor muydu?

Bu klon askeri, tüm klonlara Jedi liderlerini açmaları emredildiğinde Obi-Wan Kenobi ile birlikte görev yapan CC-2224'tür (diğer adıyla Komutan Cody). ... Yine de pek iyi gitmedi ve Cody'nin askerleri ona kızdı ve o da onlardan hoşlanmadı. .