Tyrone'a kim kirsty?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Leonor O'Conner
Puan: 4.8/5(19 oy)

Coronation Street'teki Kirsty kimdi? Natalie Gumede tarafından canlandırılan Kirsty, Tyrone Dobbs'un eski nişanlısı . Karakter, 2011'de ITV pembe dizisinde ilk kez göründü. Tommy Duckworth, bir gece dışarıda Tyrone ile flört etmesi için ona para ödedi, ancak sonunda onun arkadaşlığından zevk aldı.

Tyrone Kirsty ile evlendi mi?

Düğünden kısa bir süre önce Kirsty, Tyrone'un kendisinin ve Fiz'in artık bir ilişkisi olduğunu kanıtlayan gizli telefonunu bulur, bu yüzden onu düğüne davet eder ve tören sırasında ilişkiyi ortaya çıkarır. Kirsty bunun farkına varır. Tyrone onunla sadece Ruby'nin velayeti.

Kirsty ve Tyrone arasında ne oldu?

Daha fazla viraj ve dönüşler olacaktı, ancak nihayetinde 2013'teki duruşması sırasında Kirsty itiraf etti. tacizci oydu - Tyrone herhangi bir yanlış yapmaktan aklandı ve mahkum edildi ve hapse gönderildi . Tyrone'u Ruby'nin velayetini alması için aday gösterdi ve Tyrone ona onu bir daha asla görmek istemediğini söyledi.

Kirsty Coronation Caddesi'nde öldü mü?

Coronation Street'in Kirsty Soames anevrizma nedeniyle bir dairede ölü bulunduktan sonra öldü . Coronation Street'ten Kirsty Soames, bir anevrizmadan sonra bir dairede ölü bulunduktan sonra öldü. 2011 ve 2013 yılları arasında Natalie Gumede tarafından canlandırılan Kirsty, önümüzdeki hafta ITV pembe dizisinde ekran dışı sahnelerde öldürülecek.

Son zamanlarda Coronation Street'te kim öldü?

taç giyme caddesi Norris Cole sakinleri trajik haberler alırken ölüm şoku. Gelecek hafta, efsanevi karakter Norris Cole'un öldüğü Coronation Street'e yıkıcı bir haber geldi. Ken Barlow, Rita Tanner'a Norris'in önemli haberleri olduğu için buluşmak istediğini söyler.

Coronation Street - Kirsty Soames, Tyrone Dobbs'u Yendi (26 Kasım 2012)

30 ilgili soru bulundu

Tyrone, Alina için fizz bırakıyor mu?

Pek çok dizi izleyicisi, güvenilir çiftin bir sonraki Jack ve Vera Duckworth olmasını bahşiş vermişti, ama ne yazık ki Tyrone'un Fiz'den ayrıldığı gibi olmayacaktı. 23 yaşındaki komşu Alina Pop.

Fiz Tyrone'u aldattı mı?

Fiz, Tyrone'a ilişkilerinin başından beri bir hata olduğunu söyledi, ancak Tyrone, Tyrone tarafından kesintiye uğrayana kadar onu tekrar öptü. Evelyn içeri giriyor. Tyrone'u oynayan Alan Halsall ve Fiz'i oynayan Jennie McAlpine, bu samimi sahneyi oynamak için sosyal mesafe koymamış ve gerçekten dudak bükmüşler.

Tyrone ve Alina bir araya geliyor mu?

Coronation Street: Tyrone ve Alina nişanlanır

Tyrone, Alina'yı daireye geri götürdü ve Alina onun Fiz ile birlikte olduğunu görünce üzüldü. Hope'un ertesi gün mahkemede olacağı için gece kalacağını söyledi.

Ruxandra Porojnicu parlıyor muydu?

Coronation Street oyuncusu Ruxandra Porojnicu, bu hafta pembe dizi karakteri Alina Pop'tan çok farklı görünen büyük bir dönüşüm geçirdi. O yüzden üzerinde bir model olarak göründü BBC makyaj yarışması dizisi Glow Up, yarışmacı Eve ona korkunç bir makyaj yapıyor.


Ruby'nin annesi Tyrone'a ne yaptı?

Komşu Eileen Grimshaw ve Julie, her şeyin yolunda olup olmadığını görmek için etrafa gittiler ama merdivenlerin altında yaralı bir Kirsty ve merdivenlerin tepesinde Tyrone buldular. Daha sonra Tyrone'u Ruby'yi elinde tutabilmek için kendisini taciz etmekle suçladı. intikam almak Tyrone'da.

Hope Tyrone'un kızı mı?

Umut ve ablası

yakut Tyrone'un vahşi eski sevgilisi Kirsty ile kızı. Bunun yerine Hope, gerçek bir üvey kız kardeşi Jade Rowan olduğunu keşfetti.

Ruby Tyrone'un kızı mı?

Ruby Dobbs (kızlık soyadı Soames) Tyrone Dobbs'un kızı ve 2012 doğumlu merhum Kirsty Soames. ... O ve Fiz Stape birlikte taşındılar ve Ruby, Fiz'i annesi ve Fiz'in kızı Hope'u kız kardeşi olarak tanımaya başladı.

Tyrone ve fizz neden ayrıldı?

Bu yılın başlarında Fiz ve Tyrone ayrıldı Alina Pop ile ilişkisi olduktan sonra , Ruxandra Porojnicu tarafından oynanır. İki karakter öpüştükten sonra, Tyrone uzun süreli partnerini terk etti ve Alina'ya olan aşkını ilan etti.


Tyrone daha önce fizz'i aldattı mı?

Yıllar geçtikçe Tyrone ve Fiz mutlu görünüyorlardı. Ancak 2018'de çift tartıştı ve Tyrone sonunda onunla yattı. Gemma Kış . Tyrone, Fiz'e hile yaptığını itiraf etti. Kalbi kırılmış olsa da sonunda onu affetti.

Tyrone Dobbs gerçek hayatta kaç yaşında?

Tanıtılan Hikayeler

Corrie hayranları, Tyrone'un gerçek yaşının ne olması gerektiğini sorgulamakta hızlıydı. Bir diğeri ekledi: 'Tyrone 40 yaşında olmadığını düşünüyor, haha!' Gerçek hayatta, aktör Alan Halsall, Tyrone ile aynı yaştadır. 38 , ancak Ağustos 2022'de sabun karakterinden sadece birkaç ay önce 40 yaşına girecek.

Coronation Caddesi'nde SEB'i kim öldürdü?

Seb, kendisi ve kız arkadaşı Nina Lucas'ın liderliğindeki aşağılık bir çete tarafından kovalanıp üzerine kurulduktan sonra Mayıs ayında öldürüldü. Corey Brent .

Alina Corrie'de kaç yaşında?

Ruxandra Porojnicu'nun yaşı kaç? Ruxandra 1993 yılında doğdu ve 28 yaşında , onu Corrie karakterinden dört yaş büyük yapıyor. Doğum günü 5 Temmuz. Yıldız Romanyalı ve ülkenin başkenti Bükreş'te doğdu.


Corey Coronation Street'te suçlu bulundu mu?

Ancak karar geri döndüğünde öfkeli kaldılar ve Corey suçsuz bulundu Kelly Neelan (Millie Gibson) hüküm giydi. Yayın gözlemcisi Ofcom, bölümle ilgili 137 şikayet aldığını doğruladı. Seb, Mayıs ayında yayınlanan şok edici sahnelerde Corey tarafından dövüldükten sonra öldü.

Tyrone, Alina ile yattı mı?

Ama Alina tarafından bir kez daha sallanan Tyrone, dairesine geri döndü ve birlikte olma şansları olup olmadığını bilmek istediğini itiraf ettikten sonra, Tyrone, Alina ile yattığında fikrini onayladı. .

Tyrone Fiz'e ne yaptı?

Son haftalarda Tyrone, Fiz'i aldatmasının neden olduğu tüm gönül yaralarından - bunun üvey kızı üzerindeki etkisinden - pişmanlık duymaya başlamış gibi görünüyor. Ümit etmek Alina ile bebeğinin düşük yapması ve istemeden ona evlenme teklif etmesi.

Fiz ve Tyrone nasıl bir araya geldi?

Fiz ve Tyrone bir araya geldi 2012'den 2013'e kadar eski Kirsty Soames tarafından istismar edilmesi konusunda onu destekledikten sonra . O ve kızı Ruby, Fiz ve kızı Hope ile merhum kocası John Stape ile yeni bir hayata başladı.


Alina bebeği kaybeder mi?

Doktor şu haberi verdi: Alina düşük yaptı 'Çok üzgünüm' dedi, 'ama bebeğin kalbi atmayı bıraktı. 'Bebeği düşük yapıyorsun.' Alina aromaterapi mumunu yaktıktan sonra bebeğini kaybettiği için kendini suçlayınca ikili ağlamaya başladı. 'Mumu açık bıraktım' dedi.

Norris Cole öldü mü?

Ken, Rita ve Mary hastaneye gelirler, ancak Freda bunu söyler. Norris öldü . Norris'in cenazesi 24 Eylül 2021'de gerçekleşti.

Coronation Caddesi'nde biri mi öldü?

Coronation Street, üzücü bir haber sakinlerini sarsarken bu hafta yürek burkan ölümü yayınlayacak. Coronation Street, hayranların favorilerinden biri ne yazık ki hayatını kaybedeceği için bu hafta üzücü sahneler yayınlayacak. Norris Cole izleyicileri duygulandıracak duygusal sahnelerde ne yazık ki vefat ettiği doğrulandı.