Kaer morhen'de kiraz yardımı yok mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Adelle Borer Jr.
Puan: 4.3/5(13 oy)

The Witcher 3: Wild Hunt'ta Geralt, Hjalmar veya Cerys'in yeni hükümdar olmasına yardım edebilir.Farklı Genellikle Skellig Adaları veya Skellig Adaları olarak anılan Skellig Skellig, bir takımada ve Kuzey Krallıklarından biri . Altı adadan oluşan grup, Büyük Deniz'de, Cintra kıyılarında ve Cidaris ve Verden'in güneybatısında yer almaktadır. https://witcher.fandom.com›Wiki› Skellig

Farklı | Witcher Wiki | fandom

ikincil bir görev sırasında. ... Cerys gerçekten kraliçe olursa, Geralt ona yaklaşarak Kaer Morhen'deki yaklaşan savaşta yardım isteyebilir; kendisi gitmezken, yardım etmesi için Hjalmar'ı gönderir. .

Kaer morhen Savaşı'nda kim yardım edebilir?

İşe alma Hjalmar, Folan ve Loon Vigi

An Craite klanının Av'a katılmaya yardım etmeye ikna edebileceğiniz tek üyesi Hjalmar'dır.

Vesemir kaer morhen'den kurtulabilecek mi?

Hayır , Vesemir ne olursa olsun ölür.

Vesemir Geralt'tan daha mı güçlü?

Süre Vesemir kesinlikle Geralt'tan daha fazlasını biliyor ve bu kadar kolay yenilmezdi, Geralt ikisinin daha iyi savaşçısı ve daha yetenekli Witcher'ı. Geralt, topladığımız kadarıyla muhtemelen gelmiş geçmiş en güçlü Witcher ve bu yüzden akıl hocasını doğrudan dövüşte yenebileceğini düşünüyoruz.

En güçlü Witcher kimdir?

En Güçlü 12 Witcher, Sıralamada

  • 8 George Of Kagen.
  • 7 Larvik Erland.
  • 6 Hiçbir şey.
  • 5 Eskel.
  • 4 Lambert.
  • 3 Vesemir.
  • 2 Geralt.
  • 1 Özellikler.

The Witcher 3 ► Full Crew - Olası Tüm Müttefikleri Kaer Morhen Savaşına Getirin #153 [PC]

35 ilgili soru bulundu

Ciri'nin cadı mı yoksa imparatoriçe mi olması daha iyi?

Güçlerine rağmen, Ciri Çimenlerin Denemesinden geçmedi, bu yüzden bir Witcher'ın gelişmiş fiziksel yeteneğine veya uzun ömürlülüğüne sahip değil. Olmak İmparatoriçe Ciri için daha güvenli bir seçenektir ve böyle bir yaşam tarzının sağladığı konfor, koruma ve kolaylıklar, muhtemelen çok daha uzun süre yaşayacağı anlamına gelir.

Hjalmar'a mı yoksa Cerys'e mi yardım etmeliyim?

en iyi seçim Cerys'in yanında olmak . Hjalmar'a yardım ederseniz ve çılgınlara karşı daha fazla savaşmaktan kaçınırsanız, erişilemeyecek bir güç yerine erişeceksiniz. Ayrıca katliama kimin neden olduğu ve neden olduğu hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Cerys ayrıca kraliçe olur, bu da daha kanon sonucu olarak kabul edilebilir.

Dijkstra, Kaer Morhen'e yardım edecek mi?

Sigismund Dijkstra - Dijkstra'ya Count Reuven's Treasure'daki hazinesini kurtarma konusunda başarılı bir şekilde rehberlik ederseniz, o zaman 1000 Crown ve bazı Greater Runes dahil olmak üzere çeşitli başka öğeler sunacaktır. Kaer Morhen'e gitmeyecek .

Crach'i kaer morhen'e bir craite getirebilir misin?

Crach an Craite - Kaer Morhen'e gitmeyi kabul etmeyecek , ancak önceki görevlere bağlı olarak Geralt'a Kış Kılıcı hediye edebilir.


Dijkstra'nın hazinesini gerçekten bulabilir misin?

Evet, Kovir'de . Dijkstra (merhum) Esterad Thyssen ile arkadaştır ve büyücülere yardım ederek Tankred Thyssen ile dostluk kurmuştur, bu yüzden hazinesini geri almak sorun değil.

kaer morhen savaşı son mu?

Savaş tamamlandı ve cenaze yapıldı, savunma zamanınız Kaer Morhen'in işi bitti . Daha sonra Hunt'ın liderlerini takip etmeniz ve sıradaki her şeye doğru olan arayışında Ciri'ye eşlik etmeniz gerekecek.

Geralt, Skellige'nin kralı olabilir mi?

Geralt, Cerys'e yardım etmeyi seçerse, adayları öldürme planının arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarırlar ve Cerys taç giyer. ... Geralt müdahale etmemeyi seçtiyse, o zaman Svanrige otomatik olarak yeni kral oldu .

Skellige için en iyi lider kim?

Kiraz Skellig için En İyi Cetveldir

Cerys, Skellige için en iyi hükümdar olurdu. Cesur kardeşinin aksine Cerys, düşmanların ve müttefiklerin kanını dökmek yerine Skellige'deki yaşamı iyileştirmeye odaklanmaya karar verir.


Hjalmar kral olabilir mi?

Öldüğünde, katliama neden olan yeni kral danışmanı olacağını açıklayan bir mektup bulursunuz, ancak gerçek suçlu hakkında hiçbir ipucu elde edemezsiniz. Ancak, An Craite'i şerefsizlikten temizler ve Hjalmar, tapusu için kral olarak taç giyecek .

Ciri kraliçe mi oluyor?

tl;dr - Oyun boyunca Ciri'nin seçimlerine saygı duyuyorsanız, o imparatoriçe değil, witcher olur , dediği gibi olmak istediğini söyledi.

Hangi Ciri sonu canon?

Yine de söylemek zor. Oyunlar, kitapların resmi olmayan devamı niteliğindedir. İlk oyun, son kitaptan 5 yıl sonra gerçekleşir. Ciri'nin Witcher olması kanonun sonudur.

Nilfgaard kazanabilir ve Ciri bir Witcher olabilir mi?

Savaşı kazanırlarsa Ciri Witcher olacak . Nilfgaard'ın savaşı kazanmasını sağlamak için Radovid'i öldürdükten sonra Dik'e derhal ihanet etmelisiniz.


Cerys'in bilmeceyi çözmesine nerede yardım edebilirim?

En büyük binadaki insanlarla konuşun, onlar size Cery'nin bir yere gitmiş olabileceğini söyleyecektir. terk edilmiş eski aile evi . Buradan, kırık ahşap binayı bulana kadar köyün kuzeyindeki patika boyunca ilerleyin. İçeride Cerys'i yerde baygın halde bulmalısın.

Hjalmar veya Cerys'i kim yönetiyor?

Hjalmar hemen hemen Cerys'in tam tersi , Svanrige onun yönetmesi için çok fazla fedakarlık yapsanız bile her yerde en iyi seçimdir. Birna'nın istediği gibi olmasına izin verdin ve Hjalmar'ın ve Cerys'in görevlerinden vazgeçmelisin.

Svanrige kral olursa ne olur?

SMiki55 dedi ki: Svanrige kral olursa, Skellige yasaları tam bir kargaşayı karşılayacaktır.

Radovid iyi mi kötü mü?

O ve Radovid, farklı şekillerde olsa da muhtemelen oyundaki en zeki karakterlerdir. Radovid mükemmel bir general ve parlak bir stratejist, Dijkstra ise kurnaz, kurnaz ve gizli taktiklerde iyi. Ancak Dijkstra daha iyi bir hükümdardır.


Yennefer ile ne zaman yatabilirsin?

Yennefer, Geralt'ın gerçek aşkını göreceğimiz en yakın şey. Onunla yatma şansın olacak oyun sırasında iki kez . İlk kez gerçekleşmesi için The King is Dead – Yaşasın Kral görevini tamamlamanız gerekiyor.

Dijkstra ölürse ne olur?

Dijkstra'yı öldürür ve cesedini yağmalamak için geri dönersen, tüm düşürdüğü rastgele oluşturulmuş bir öğedir . Bazı durumlarda, Dijkstra ve adamlarını tiyatroda öldürdükten sonra son ara sahnenin tetiklenmediği bir hatayla karşılaşabilirsiniz.

Vesemir öldü mü?

Vesemir, Kurt Okulu'nun yaşayan en yaşlı üyesiydi ve büyük olasılıkla Kıtadaki herhangi bir okulun en yaşlı cadısıydı. ... Vesemir, her zaman evlatlık torunu gibi davrandığı eski koğuşunu korumak için her şeyini verdi ve Imlerith'in elinde bir kahramanın ölümüyle öldü , Hunt'ın zalim generali.

Ciri'nin kartopu savaşını kazanmasına izin vermeli miyim?

Sonra kısa bir kartopu savaşı olacak - Ciri'nin sana sekiz kez vurmasına izin vererek kazanmasına izin verebilirsin. ya da ona aynı sayıda vurarak kazanabilirsiniz. Kartopu için kar, diğerlerinin üzerindeki kar yığınlarından toplanabilir. Bu 'düello'nun sonucu önemli olmayacak.