kino der toten anlamı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Elvera Gerlach
Puan: 4.7/5(3 oy)

Düzenlemek. Ölülerin Sineması ( Ölülerin Sineması için Almanca ), Call of Duty: Black Ops ve Call of Duty: Black Ops III'te yer alan genel olarak beşinci Zombies haritasıdır.

Ölülerin gecesi ne anlama geliyor?

Ölümsüzlerin Gecesi (Almanca ölümsüzlerin gecesi Night in the Rezurrection posteri olarak da bilinen ), Call of Duty: World at War ve Nazi Zombies oyun modunda yer alan ilk Zombies haritasıdır.

Kino der Toten'i bitirebilir misin?

Ölülerin sineması yeniden düzenlendi tamamlaması gereken küçük bir Paskalya Yumurtası var . Paskalya Yumurtası, Origins gibi diğer bazı haritalara kıyasla tamamlanması için çok fazla adım gerektirmez. Ancak, tamamlamanın tüm avantajlarından yararlanamazsınız.

Kino der Toten'de 6'dan sakının ne anlama geliyor?

6. boyut olarak bilinen çemberin etrafında dönüp duruyorlarmış gibi düşünün. Duvardaki mesaj '6'ya dikkat edin!' Dır-dir bilerek yoldan çıkmaları ve bitmeyen çemberi terk etmeleri için bir uyarı mesajı.

ölüm yükselişi ne demek?

Die Rise, Revolution Harita Paketinde yer alan bir Zombies Haritasıdır. sadece bir oyun modu var, ancak isimler karışmış gibi görünüyor. Bu haritada belirtilen tek şey ' İleriye Doğru Büyük Sıçrayış - Die Rise .' Hayatta kalma her zamanki gibi ama TranZit'te olduğu gibi İnşa Edilebilir Ekipman mevcut.

KINO DER TOTEN HİKAYESİ! (YENİ AÇIKLAMA) Maxis'in Karanlık Sırrı! Black Ops Zombi Hikayesi

38 ilgili soru bulundu

Maur der Toten ne anlama geliyor?

Ölüler Duvarı (İngilizce: Ölüler Duvarı ), Call of Duty: Black Ops Cold War'da yer alan bir Zombies haritasıdır.

Neden Die yükselişi deniyor?

Ölüm Yükselişi 'yüksek katlı' bir kelime oyunu .' Haritanın kod adı aslında 'zm_highrise'. Doktora Flopper haritada bulunabilir, ancak elde edilemez.

Day of the Dead ne zaman vizyona girdi?

Tag der Toten (Almanca: Ölülerin Günü), Call of Duty: Black Ops 4'ün sekizinci ve son Zombies haritası, yirmi beşinci ve son Aether Story haritası ve genel olarak otuz ikinci haritadır. tarihinde yayınlandı 23 Eylül 2019, PlayStation 4 için ve 30 Eylül 2019'da Xbox One ve PC'de yayınlandı .

Shi No Numa ne anlama geliyor?

Shi No Numa (Japonca Ölüm Bataklığı ), Call of Duty World at War'daki üçüncü Zombi Haritasıdır.


Ölümsüzlerin Gecesi hangi ülkedir?

Almanca 'Ölümsüzlerin Gecesi' anlamına gelen Nacht der Untoten, bir yerlerde harap bir binada geçiyor. Almanya . Bu bina, 'Havaalanı' çok oyunculu haritasındaki binalardan biriyle neredeyse aynı.

Eisendrache ne demek?

Demir Ejderha (Almanca için Demir Ejder ), 2 Şubat 2016'da PlayStation 4 için ve 3 Mart 2016'da PC ve Xbox One için DLC harita paketi Awakening'de yayınlanan bir Zombies haritasıdır.

Kino der Toten Soğuk Savaşta mı?

Black Ops Soğuk Savaş Ölülerin Duvarı

ölülerin sineması Berlin sinemasında geçen , oyuncuların Berlin Kulesi'ni dış sokaktan görebilecekleri yer. Aynı kule, TheGamingRevolution'ın da Mauer der Toten'in yeri olacağına inandığı Brick in the Wall Cold War görevinde görülebilir.

En zor zombi haritası nedir?

Deli Zombies'teki ilk DLC harita sürümüydü ve aynı zamanda en zorlarından biriydi. ... Verruckt, bulunabilecek iyi açık alanları olmayan çok dar bir haritadır. Bu, Verruckt'ı serideki en zor Zombies haritalarından biri yapar. Yüksek turlarda tek güvenilir hasar kaynağınız Tuzaklardır.


Kino der Toten Paskalya yumurtası nedir?

Tıpkı diğer Zombies Chronicles haritalarında olduğu gibi, samantha bebeklerini içeren ve hediye veren yeni bir gizli paskalya yumurtası var. maksimum cephane . Başlamak için tiyatronun dışındaki avluya gidin. Mavi metal kapının yanında kalmalısın. Sonunda kapıya vurulan 3 seriden oluşan 3 kod duyacaksınız.

George, Ölülerin Günü'nde mi?

ölüler gününde George'un gözlüğü, deniz fenerindeki parçalarla yapılan masanın yanındaki bir masada bulunabilir. . Oyuncu gözlüklerle etkileşime girerse, karakterlerin her biri George hakkında bir alıntı yapacak ve oyuncuya 500 puan verilecektir.

Hangi oyunda ölülerin çağrısı var?

Ölülerin Çağrısı dokuzuncu Call of Duty: Black Ops Zombies haritası . Treyarch buna 'benzersiz bir Zombies deneyimi' adını verdi ve 'tüm Zombi hayranları için çok özel bir yaratım'. Seviye, zombilerle savaşan gerçek ünlüleri içeren ilk seviyedir ve George A. Romero'yu zombilerden biri olarak sunar.

Die Rise Alman mı?

Bu arada, Almanca'da 'Die Rise'ın 'The Rise' anlamına gelmediğini söyleyenler için, adını google translate'e koydum ve bununla çıktı. Rise'ı çevirmedi, çünkü Almanca bir kelime değil .


Die yükselişi neden iyidir?

Die Rise, yeni Wonder Weapon ile bizi hayal kırıklığına uğratmıyor. ... Bu silah zombileri yavaşlatmanızı sağlar . Yakın mesafeden zombileri öldürmede de etkilidir. Ancak dikkatli olun, kaygan bir alana sahip olmak sizi de yavaşlatabilir.

Die Rise yeniden düzenleniyor mu?

Die Rise, tartışmasız KEÇİ, henüz Treyarch onu yeniden düzenlemedi .

Maur ne anlama geliyor?

Yunanca Bebek İsimlerinde Maur isminin anlamı: Karanlık .

İngilizce'de Mauer ne demek?

Mauer Almanca bir kelimedir. duvar .