Wynonna Earp'ün bebek babası kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Eldora Halvorson
Puan: 4.3/5(18 oy)

Wynonna Earp 2. sezon sonunda şunu ortaya koyuyor Doktor Halliday bebeğin babasıdır ve çocuklarına Wynonna'nın annesi Michelle ve Doc'un annesi Alice'den sonra Alice Michelle adını verirler. Wynonna, 2. sezon finalinde Alice'i doğurduktan sonra, bebeğin Araf'taki düşmanlarından asla güvende olmayacağını biliyordu.

Wynonna Earp kiminle çıkıyor?

Waverly ve Nicole

Neyse ki Wynonna Earp'ün en tutarlı ve en sağlıklı çiftinin hayranları için, WayHaught düğünü, perili bir gelinlik, çiftlikteki aksilikler ve Wynonna/Doc'taki bir başka dramatik bölüm sayesinde bir iki aksamadan gitmese bile harikaydı. destan.

Wynonna Earp'ün kızı kimde?

Alice Michelle Wynonna Earp ve Doc Holliday'in kızı ve Gus McCready'nin üvey kızıdır.

Wynonna ve bebekler bir araya geliyor mu?

Shamier Anderson'ın Wynonna Earp'ten çıkışı, yaratıcılar ve aktör arasında karşılıklı bir karardı ve Xavier'i bağladı Bebekler ' mükemmel bir şekilde bitiyor. Wynonna Earp'ün inanılmaz derecede sadık bir hayran kitlesi var ve bir karakterin ölümü Earpers'ı derinden sarstı.

Ajan bebeklerin sırrı nedir?

Dolls, Black Badge Division Ajanıdır. o Araf'ta neler olduğunu araştırmak için görevlendirildi ve sonunda Earps'ün gelirli nüfusu kontrol altına almasına yardım etti. . O, bir ejderhanın çizgileri boyunca bir şeyle karıştırılmış, genetiği değiştirilmiş bir insandır.

waverly ve nicole 'BABA KİMDİR?' (yolsuz hikaye sezon 2 bölüm 35)

17 ilgili soru bulundu

Charlie Waverly'nin babası mı?

Charlie olarak da bilinen Julian, Sezon 3'te tekrar eden bir karakterdi ve Waverly Earp'ün biyolojik babası .

Doc Wynonna'nın bebek babası mı?

Wynonna Earp 2. sezon sonunda şunu ortaya koyuyor Doktor Halliday bebeğin babası , ve çocuklarına Wynonna'nın annesi Michelle ve Doc'un annesi Alice'den sonra Alice Michelle adını verirler. Wynonna, 2. sezon finalinde Alice'i doğurduktan sonra, bebeğin Araf'taki düşmanlarından asla güvende olmayacağını biliyordu.

Wynonna Earp bebeğinden neden vazgeçti?

Çocuğu hortlaklardan ve Dullardan korumak için Wynonna ve Doc, bebek Alice Michelle'i uzaklara göndermek gibi zor bir karar verdiler. onu alabilecekleri gibi Ghost River Üçgeni .

Wynonna Earp gerçek hayatta hamile mi?

Kişisel hayat

Scrofano'nun Temmuz 2017 Variety makalesinde ortaya çıktı. hamileydi Wynonna Earp'ün ikinci sezonunun çekimleri süresince. Sezonun prodüksiyonu bittikten kısa bir süre sonra Nisan 2017'de bir erkek çocuk dünyaya getirdi.


Wynonna Earp'te Eve'e ne oldu?

Waverly Earp ve Doc Holliday tarafından yanlışlıkla hapishaneden serbest bırakıldı. Eden'e vardıklarında ve bahçeyi çalıştıran makineyi beslemeyi bıraktıklarında. Sonunda bahçeden kaçtı.

Wynonna ve Doc neden ayrıldı?

Dikkat edin, ikisi neredeyse bir araya gelmedi. Sade ve güzel WayHaught düğününün ardından, Doc (Tim Rozon tarafından canlandırılıyor) Araf koymak Charlene'in dikiz aynasına bakıp sadece bir erkek olarak yaşamaya başlayın ve Wynonna (Melanie Scrofano) Purgatory'nin koruyucusu olarak kalmaya mecbur hissetti.

Wynonna ve Doc hangi bölümde birlikte uyurlar?

Viski ninnisi Wynonna Earp'ün 2. Sezonunun altıncı bölümüdür. 14 Temmuz 2017'de ABD'de Syfy'de ve Kanada'da Space'de yayınlandı.

Wynonna Earp Neden İptal Edildi?

Wynonna Earp'ün iptali sonrası dördüncü sezonun uluslararası bir lisans hakları ağıyla çok ilgisi vardı . Syfy, gösterinin Kanadalı dağıtım şirketi Space'e bir lisans ücreti ödemek zorunda kaldı ve ağın üretim sonundaki mali taahhüdüne ek olarak programa ekstra bir harcama katmanı ekledi.


Wynonna neden hamile?

Ama aslında onun hamileliğiydi. ikinci Sezon, Wynonna'nın kendi hamileliğini içerecek şekilde elden geçirildi, yapımcıların planlamadığı ama uygun olduğunu düşündükleri bir şey. ... Ama bu durumla bu gösteriyi ilginç ve daha iyi hale getirmenin tek yolunun onu hamile bırakmak olduğuna karar verdik.

Doktorun notu Wynonna'ya ne dedi?

Gerek yok: Doc daha sonra Wynonna'ya daha umut verici bir tonda çarpıcı bir mektup verir: ben varım Wynonna ve Dolls, Hypnos'la sorunu çözmek için geri dönerler.

Barışçıl neden mavi parlıyor?

Mavi Işıklar - Gizemli koşullar altında, Peacemaker'ın namlusu normal sarı/turuncu yerine mavi parlar. Bunun gerçekleşmesi muhtemeldir atıcı hedefe sempati duyduğunda .

Doc neden vampir oldu?

'Vampir olmasının nedeninin çünkü [Sezon 3'ün] sonunda Wynonna'nın zehrini emebilen tek kişi oydu. , böylece yay tam daire gelir.


Wynonna Earp'ün silahı neden mavi?

Peacemaker'ın neden maviye döndüğüne dair en popüler teori, nişancının hedefi için empati duyduğunu sembolize eder . Wynonna kesinlikle kız kardeşine empati duyuyordu, onun acısını dindirmek istiyordu; Waverly'nin Rosita'ya karşı hala bazı hassas duyguları vardı; ve Wynonna, Clootie'nin Bulshar'ın kölesi olmasına üzüldü.

Bobo, Willa'yı neden kurtardı?

Babasının ölümü ve Mayıs 2000'de kaçırılmasından sonra, öldüğü varsayıldı ve sorumluluk küçük kız kardeşi Wynonna'ya geçti. Willa'nın başlangıçta öldüğü düşünülüyordu, ancak Bobo tüm hortlaklara onu öldürdüğünü söyledi. Gerçekte, onu sakladı , onu yıllarca koruyor.

Waverly bir iblis mi yoksa melek mi?

Bu Wynonna Earp makalesi 4. Sezon 11. Bölüm: Better Dig Two için spoiler içerir. Wynonna Earp 4. Sezonun sondan bir önceki bölümü olan Better Dig Two, izleyicilere paketlerini açmaları için çok şey verdi. Waverly bir Kara Melekti , ve o değildi. Doc, Clanton'ın varisiydi ve o değildi.

2020 2021'de Hangi Diziler İptal Edildi?

İptal Edilen Diziler 2021: En Sevdiğiniz Dizilerden Hangisi Sona Eriyor?

  • ABC. Asi, 1 sezon. ...
  • Amazon. Bosch, 7 mevsim. ...
  • AMC. The Walking Dead, 11 sezon. ...
  • BBC Amerika. Killing Eve, 4 sezon.
  • CBS. NCIS: New Orleans, 7 sezon. ...
  • CW. Siyah Aydınlatma, 4 mevsim. ...
  • Disney+ Doğru Şeyler, 1 sezon.
  • VE!


Wynonna Earp'ten sonra ne izlemeliyim?

Wynonna Earp'ü Kaçırırsanız İzlemeniz Gereken Wynonna Earp Gibi 8 Şov

  • Savaşçı Rahibe. Savaşçı Rahibe. ...
  • Kayıp kız. Kayıp kız. ...
  • Haklı. Timothy Olyphant ve Walton Goggins, Haklı. ...
  • Veronica Mars. Kristen Bell, Veronica Mars. ...
  • Van Helsing. Kelly Overton, Van Helsing. ...
  • Vampir avcısı Buffy. ...
  • Gölgelerde Ne Yapıyoruz. ...
  • Tatlı/Kötü.

Van Helsing iptal mi edildi?

Beş yıllık vampir katliamından sonra, izleyiciler Vanessa Helsing'e (Kelly Overton) veda etmek zorunda kalacaklar. Showrunners, Syfy serisinin 4. sezon finalinden önce sona ereceğini duyurdu ve bu da hayranları şok etti ve kafası karıştı. ...

Doc ölümsüzlüğünü nasıl kaybetti?

Sonrasında tüberküloza yakalanmak 1800'lerde Doc, demir bir cadı tarafından yaşlanmayan ölümsüz bir varlığa dönüştürüldü, ancak onun ihanetine uğradı ve 130 yıl boyunca bir kuyuda kapana kısıldı.

Doc Holliday neden Doc olarak adlandırılıyor?

Holliday, Doc takma adını aldı. kumar salonlarındaki arkadaşlarından ve tanıdıklarından John Holliday yerine ona Doc demeyi tercih eden Dr. Western Frontier'deki profesyonel bir kumarbazın hayatı tehlikeliydi - kaybeden oyuncular genellikle sarhoştu, öfkelendi ve savaşmaya hazırdı.