sirius black'in anne babası kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ana Kuhn
Puan: 4.1/5(25 oy)

Sirius Black, J. K. Rowling'in Harry Potter serisindeki bir karakterdir. Sirius'tan ilk olarak kısaca Harry Potter ve Felsefe Taşı'nda Lord Voldemort'un James ve Lily Potter'ı öldürmesinden kısa bir süre sonra Rubeus Hagrid'e uçan bir motosiklet ödünç veren bir büyücü olarak bahsedildi.

Sirius Black'in annesi kim?

Walburga Siyahı (1925 – 1985) İngiliz safkan Kara cadı, Pollux Black ve Irma Crabbe'nin en büyük kızı, Alphard ve Cygnus'un kız kardeşi, Orion Black'in karısı ve ikinci kuzeni ve Sirius Black III ve Regulus Black'in annesiydi. II.

Sirius Black'in ebeveynleri akraba mı?

Orion ve eşi Walburga karşılıklı büyük dedesi Phineas Nigellus Black ve Ursula Flint aracılığıyla ikinci kuzenlerdi. Onlar Sirius ve Regulus Black'in ebeveynleridir. Gaunt Hanedanı'nın çeşitli üyeleri, kan saflığını korumak için kuzenleriyle evlendi. ... Corvus ve eşi Clarisse birinci dereceden kuzenlerdi.

Orion Black'in ebeveynleri kim?

Erken dönem. Orion'un doğduğu Arcturus Black III ve eşi Melania Macmillan , 1929'da.

Sirius Black'in ailesi zengin miydi?

Black ailesi, Harry Potter evrenindeki en zengin ailelerden biri olarak belirtilmektedir. Sirius'un bu kötü şöhrete sahip karanlık büyücü ailesiyle fırtınalı bir ilişkisi olmasına rağmen, onların mülkünü aldı. 12 Numara Grimmauld Yeri , bu onu zengin etti.

Sirius Black'in Tüm Hayatı (Harry Potter Açıklaması)

32 ilgili soru bulundu

Kim daha zengin Harry veya Draco?

Rağmen Harry zengin , net değeri yaklaşık 2,6 milyon dolarlık muggle parasıyla, Draco'nun net değerini oluşturan 1,6 milyar dolarlık muazzam miktarla karşılaştırıldığında hiçbir şey.

Harry Potter'daki en zengin aile kim?

Varlık. siyah aile Malfoys, Lestranges ve Potter ailesi gibi diğer birçok safkan büyücü ailede olduğu gibi, çok zengin olarak kabul edilir.

Sirius Black'in babası kim?

Sirius Black III, 3 Kasım 1959'da Londra'nın Islington ilçesinde doğdu. Orion Siyahı ve ikisi de Karanlık Büyücü ve ikinci dereceden kuzen olan Walburga Black. Bir zamanlar önemli bir safkan büyücü ailesi olan Kara Hanedan'ın kalan son varisiydi. Sirius'un küçük bir erkek kardeşi Regulus vardı.

Sirius Black'in kardeşi kim?

Regulus Arcturus Siyah (1961 – 1979), Orion ve Walburga Black'in çocuğu ve Sirius Black'in küçük kardeşi olan bir İngiliz saf kan büyücüsüydü. Muhtemelen Orta Çağ'da başlayan eski bir büyücü ailesi olan soylu Siyah Hanedanı'nın bir üyesiydi.


Walburga Black kiminle evlendi?

Walburga muhtemelen Grimmauld Place'de büyümüştür, çünkü buraya 'Babalarımın Evi' adını vermiştir. onunla evlendi ikinci kuzen Orion Black , dolayısıyla evli adı kızlık soyadıyla aynıydı ve Sirius ve Regulus Black olmak üzere iki çocuğu vardı.

Scorpius Malfoy kiminle evlenir?

Gül Weasley Scorpius Malfoy'un kız arkadaşı ve daha sonra karısıdır. 2017'den 2024'e kadar Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'na katıldı ve burada Gryffindor evine seçildi. Scorpius Malfoy ile evlendikten sonra MaddoxParker ve Sebastian Malfoy adında üç çocukları olur.

Malfoylar melezlerle mi evlenir?

Malfoylar, Siyahlar, Lestranges, Greengrasses ve Rosiers dahil olmak üzere diğer birçok safkan aileyle akrabaydı. Ayrıca, Malfoyların küçümsemesine rağmen, karışık büyücülük ve Muggle mirasına sahip Tonks ve Lupin aileleriyle de akrabaydılar. Melezlerle evlenmeye karşı değillerdi .

Hagrid hangi evdi?

O bir Gryffindor

Hagrid'in Hogwarts'taki evinden kitaplarda hiç bahsedilmez, ancak nezaketi, asil doğası ve cesareti göz önüne alındığında, Hagrid'in Gryffindor'da olması o kadar da şaşırtıcı gelmeyebilir.


Harry, Sirius'tan ne miras aldı?

Stuart Kemp'ten Diğer Hikayeler. 12 Grimmauld Yeri Harry Potter irfanında özel bir yeri vardır. Sirius Black'in ailesinin atalarının evi olan mülk, Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın merkezidir ve Sirius'un ölümünden sonra Harry tarafından miras alınmıştır.

Sirius Black kime aşıktı?

Sirius çok nazik ve sevgi dolu marlen , önceki ortaklarıyla nasıl olduğunun aksine. Marlene'in her yerini yalamayı, köpeğini öpmeyi, bir şekilde bölgesini işaretlemeyi seviyor. Seks yaptıktan sonra, PDA tamamen yeni bir seviyeye taşınır.

Sirius Black'i ne öldürdü?

Serinin beşinci bölümünde, Sirius - Harry'nin vaftiz babası - tarafından öldürüldü. kuzen Bellatrix Lestrange Gizemler Dairesi Savaşı sırasında. ... Sirius, Bellatrix'in onu perdeden düşmesine neden olan bir lanetle vurduktan sonra öldü.

Dumbledore'u kim öldürdü?

Severus Snape Albus Dumbledore'u öldürdü. Warner Bros. Albus Dumbledore, önce profesör, sonra müdür olarak hayatını Hogwarts'a adadı. Voldemort'un ilk ayaklanması sırasında Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı kurdu ve Voldemort'un korktuğu tek insanlardan biri olduğu düşünülüyordu.


Dolores bir Ölüm Yiyen mi?

Kötülüğüne ve safkan üstünlükçü tavrına rağmen, Umbridge'in defalarca Ölüm Yiyen olmadığı belirtildi. 1997'de Bakanlığı devralana kadar onlara hiçbir zaman destek göstermediği için.

Sirius'u Kim Öldürür?

Filmde, bellatrix Sirius'a Öldüren Lanet Avada Kedavra ile vur ve Peçe'den geçmeden önce onu öldür. Kitapta, Sirius'a çarpan lanet tanımlanmamıştır (her ne kadar kırmızı ışıktan dolayı Aptal olduğu söylense de) ve ölümüne neden olan Peçe'ye vurulmasıdır.

Sirius Black, Harry ile akraba mı?

Sirius ve Harry'nin ilişkisi de ilginç bir arkadaş ve aile karışımıdır: Sirius, Harry'nin vaftiz babasıdır. ve bazen ona bir oğul gibi davranır, ancak diğer zamanlarda Harry'nin en iyi arkadaşı James Potter olmadığını unutuyor gibi görünür.

Sirius Black kiminle evlendi?

Hiç olmadı ama . Bazı hayranlar onun Marlene McKinnon ile evli olduğunu varsaymaktan hoşlanır, ancak bildiğimiz kadarıyla hiç evlenmedi.


Sirius bir Ateş Oku'nu nasıl aldı?

Aslında oldukça basit. Sirius, Gringotts'taki belirli bir kasa numarasından parayı alma talimatıyla isimsiz bir satın alma yaptı. . Kasa numarasının Siyahlara ait olduğunu yalnızca goblinler bilirdi ve belli ki umursamadılar.

Harry Potter ailesinden ne kadar para miras aldı?

Bir kalyonun yaklaşık 25 dolara eşit olduğunu bildiğimiz için, Harry'nin kasasındaki minimum para miktarı akıllara durgunluk veriyor. $1.265.625 ! Ve bu, kitaplarda hiçbir ayrıntı verilmemesine rağmen, çok daha fazla para tasvir edildiğini düşünürsek, minimum baaaaare. 'Harry iç geçirdi. [Kasanın] içinde altın sikke yığınları vardı.