Akatsuki'nin lideri kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Boris Braun
Puan: 4.2/5(49 oy)

Nagato Akatsuki ve Konan'ın ortağının tanınan lideri ve Obito Uchiha'nın velinimeti olarak görev yapıyor.

Akatsuki'yi kim yönetiyor?

Öyleydi Yahiko ve Konan tarafından Nagato ile kuruldu. lider, Pain olarak bilinen takma ad altında hareket etmesine rağmen. Aslında Akatsuki, gerçek lideri Obito Uchiha'nın vefat eden akıl hocası Madara Uchiha tarafından ortaya konan Ayın Gözü planını gerçekleştirmesi için bir araçtı.

Akatsuki'nin lideri obito mu?

Öldüğüne inanılmasına rağmen, Obito daha sonra terör örgütünün gerçek lideri olarak ortaya çıkar. , Akatsuki, ağırlıklı olarak grubun görev süresinin çoğunluğu için perde arkasında hareket etti.

Akatsuki'nin yeni lideri kim?

Nagato ve Konan. Çocukluk arkadaşları ve orijinal Akatsuki'nin diğer üyeleri olan Nagato ve Konan, sürekli olarak iyi geçinen tek üyelerdir. Nagato, Akatsuki'nin lideri olduğu için, Konan, kişisel olarak aynı fikirde olmasa bile, talimat verdiği gibi yaparak, ona boyun eğme eğilimindedir.

Itachi neden Akatsuki'ye katıldı?

Itachi Uchiha, en güçlü Akatsuki üyelerinden biriydi ve Konohagakure'den gelen çok az kişiden biriydi. Bu örgüte katılmak zorunda kaldı. barış uğruna bütün klanını öldürüp köyden kaçarken .

Naruto Tarihinde Akatsuki'nin Bilinen 5 Lideri

40 ilgili soru bulundu

En güçlü Akatsuki kim?

1 Madara Uchiha

Madara, şüphesiz Akatsuki'nin en güçlü üyesi ve belki de bire bir dövüşte serideki en güçlü karakter.

Sasuke Akatsuki'ye katıldı mı?

Itachi'nin ölümünden sonra, Sasuke, Akatsuki ile güçlerini birleştirdi ve onunla birlikte, tüm astları da onu takip etti, Suigetsu da onlardan biriydi. ... Sasuke gibi, kısa bir süre Akatsuki'ye hizmet etti ve sonra kendi yoluna gitti.

Kim daha güçlü acı mı yoksa Itachi mi?

Naruto'da yer alan birçok kötü adam arasında en çok Pain öne çıkıyor. ... Itachi, Pain'den daha güçlüdür. , ancak Nagato, Itachi'den daha güçlüdür. Tendo Ağrısı, Nagato'nun Gücünün sadece bir parçasıdır. Yani Itachi, Pain'den daha güçlüdür.

En eski Akatsuki üyesi kim?

Naruto sağlamadı kakuzu büyük bir geçmişe sahip ve Kakuzu'nun Akatsuki'ye ne zaman katıldığı asla belli değildi. Ancak 91 yaşında öldü. Onu en eski Akatsuki üyelerinden biri yaptı.


Ağrı Akatsuki'den mi?

Nagato (Japonca: 長門), aynı zamanda öncelikle Pain (ペイン, Pein) olarak da bilinir, Masashi Kishimoto tarafından yaratılan Naruto manga ve anime serisindeki kurgusal bir karakterdir. Nagato'dur Akatsuki'nin sembolik lideri Shinobi dünyasında çeşitli insanlara mühürlenmiş kuyruklu canavarları yakalamak isteyen.

Acı en güçlü Akatsuki midir?

Acı şudur 10 orijinal akatsuki'nin en güçlüsü , ardından itachi, sonra kisame ve ardından diğerleri.

Naruto'yu kim öldürdü?

Naruto #640-677'deki Dördüncü Shinobi Savaşı'nın yayı, Obito Uchiha Naruto'yu Kurama'dan ayırarak Naruto'yu etkili bir şekilde öldürün.

Akatsuki üyeleri yaşıyor mu?

Akatsuki, 4. Shinobi Savaşı'ndan sonra sona erdi. Zetsu dışında tüm önemli üyeleri, öldü .


Boruto'da Kakashi kaç yaşında?

7 Kakaşi: 48

Boruto doğduğunda 35 ya da 36 yaşında olmalıydı, bu da onu yaklaşık 48 yaşında Boruto'da. Hayranların yıllar önce tanıştığı 26 yaşındaki gibi görünmeyi hala başarıyor.

Kim daha yaşlı Kakashi veya Itachi?

Notlar: Itachi, Kakashi'den yaklaşık 8 yaş daha genç. ve Sasuke'den yaklaşık 6 yaş büyük (Sasuke 7 ve Itachi 13 yaşındayken Uchiha Katliamı tarafından tarihlendirildi).

Pain, Itachi'yi yener mi?

10 Olabilir: Itachi Uchiha

Itachi, Dokuz Kuyruklu Çakra Modunda Naruto Uzumaki'ye karşı savaşmayı başardı, Pain'in asla yapamayacağı bir şeydi. Ayrıca Nagato Uzumaki'yi etkisiz hale getirmeyi başardı ve bunu görmek oldukça kolay. kesinlikle Pain'i alıp savaşta yenebilirdi .

Akatsuki'deki en zayıf kim?

Zetsu Akatsuki'nin en zayıf üyesiydi. Farklı yerlere sızma ve istihbarat toplama konusunda uzmanlaştı. Teşkilatta geçirdiği süre boyunca, dövüş yeteneklerini gösterecek ciddi bir kavgaya asla karışmadı.


Minato, Itachi'yi yenebilir mi?

Itachi, tartışmasız tüm animedeki en güçlü genjutsu kullanıcısıdır ve sonuç olarak, o direnmek son derece zordur . ... Sonuç olarak, Itachi birincil silahından mahrum kalacaktı ve basit bir dövüşte Minato'nun hızına yetişmeyi ümit edemezdi.

En zayıf Uchiha kim?

10 . Tajima Uchiha

  • Tajima Uchiha, gizli köyler çağından önce, savaşın parçaladığı dönemde Uchiha klanının bir üyesiydi ve Madara ile Izuna'nın babasıydı.
  • Tajima Uchiha, daha eski bir çağa ait olduğu için en zayıf Uchiha'dır, sürekli olarak şimdikiler tarafından geçilmektedir.

Sakura Akatsuki'ye katıldı mı?

Bunun sayesinde, Sakura, Team 7'ye tıbbi bir ninja olarak katıldı müttefikleri Gaara'yı suç grubu Akatsuki'den kurtarmak için. Yaşlı Chiyo'nun yardımıyla Sakura, kendisine Sasuke'nin nerede olduğuna dair ipuçları veren Akatsuki üyesi Sasori'yi yener.

Tsunade Akatsuki'ye katıldı mı?

Köyü Orochimaru'ya, Akatsuki'ye ve Dördüncü Shinobi Dünya Savaşı'na götürmenin yanı sıra, Lady Tsunade zaman etrafındakileri eğitmeye devam etmek.


Akatsuki'yi kim yendi?

Nagato yenildiğinde lider olarak devralır. Obito, Sekiz Kuyruk ve Dokuz Kuyruk'un teslim edilmesini talep eder. Reddetme, Dördüncü Shinobi Dünya Savaşı'nı başlatır. Obito'ya yenildi Naruto ve Sasuke , Akatsuki'nin planlarını sona erdirmek.

Jiraiya'yı kim öldürdü?

Ölümüyle ilgili ipuçları, tehlikeli bir görev için Konoha'dan ayrıldığı andan itibaren düştü, ancak kimse Kishimoto'nun Jiraiya'yı öldürme cesaretine sahip olacağına inanmadı. Görünüşe göre, yaptı. Jiraiya, öğrencisinin ellerinde sonunu buldu. Nagato Uzumaki .

Kaç tane Akatsuki var?

Akatsuki'nin sahip olduğu dokuz üye . Üyeler Lider (零), Deidara (青), Bilinmeyen (白), Itachi (朱), Zetsu (亥), Kisame (南), Bilinmeyen (北), Bilinmeyen (三) ve Sasori'dir (玉). Sasori artık öldü ama muhtemelen Tobi onun yerini alacak. Son yüzük hala Orochimaru'nun (空) elindedir.

İlk kim öldü Itachi mi yoksa acı mı?

Sasori'den Zetsu'ya, öldükleri sıra şöyle. Bu yanlış çünkü hepsinin öldüğü sıra Sasori, Hidan, Kakuzu, Deidara, Itachi, Ağrı/Nagato , Kisame, Konan, Beyaz Zetsu, Tobi/Obito sonra Siyah Zetsu (ancak Siyah ve Beyaz Zetsu'yu bir olarak saymak istiyorsanız, o zaman Zetsu en son ölecekti.