Braxton ailesinden kimin kızı öldü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Roscoe Moore Jr.
Puan: 4.4/5(23 oy)

Lauren Braxton 29 Nisan'da 24 yaşında öldü. R&B yıldızının tek erkek kardeşi Michael Braxton ve BET gerçeklik dizisi Braxton Family Values'da yer alan dört kız kardeşinin kızıydı.

Michael Braxton'ın kızına ne oldu?

Nisan 2019'da, Toni Braxton'ın küçük kardeşi Michael Conrad Braxton Jr.'ın kızı olan yeğeni Lauren Braxton, 24 yaşında öldü. kalp rahatsızlığı , ancak adli tabip daha sonra ölümüne neyin yol açtığına dair çelişkili bir rapor yayınladı.

Lauren Braxton kimdir ve nasıl öldü?

Lauren Braxton, 29 Nisan'da Maryland'de henüz 24 yaşında öldü ve ilk raporlar, ölümünün bir kalp rahatsızlığıyla ilgili olduğunu iddia etti. Ancak, Maryland'deki tıbbi muayene ofisi tarafından tamamlanan bir otopsi, şunu buldu: aşırı dozda eroin ve fentanil zehirlenmesi Lauren'in ölümünün nedeni buydu.

Ashlee Braxton'ın kızı kimdir?

Ashlee Michael Braxton Jr.'ın en büyük kızı. Toni'nin küçük erkek kardeşi ve ailenin tek oğlu. Kız son üç yıldır Paris, Fransa'da okuyor ve ISC Paris'teki Uluslararası İşletme programında pazarlama ve iletişim bölümünde okuyor.

En zengin Braxton kim?

toni 10 milyon dolarlık net bir servet biriktirmeyi başardı. Mali sıkıntılarına rağmen, Braxton kardeşlerin en zengini olmaya devam ediyor. En genç olan Tamar'ın net değeri 3 milyon dolar.

HUZUR İÇİNDE YATSIN. Toni Braxton'ın Yeğeni Lauren Braxton Bu Nedenle Sadece 24 Yaşında Öldü...

44 ilgili soru bulundu

Toni Braxton 2020'nin değeri nedir?

Toni Braxton net değeri: Toni Braxton, net değeri olan Amerikalı bir şarkıcı, söz yazarı, piyanist, plak yapımcısı, aktris, televizyon kişiliği ve hayırseverdir. 10 milyon dolar .

Traci kaç yaşında?

50 yaşındaki Michael, altı Braxton kardeşin tek erkek kardeşidir – Toni, 51, Traci, 48 , Towanda 45, Trina, 44 ve Tamar, 42. Kız kardeşler, We TV'nin 'Braxton Family Values' programında birlikte rol alıyorlar.

Braxton'ın en büyük kız kardeşi kim?

Braxtons, şarkıcı Toni Braxton ve küçük kız kardeşleri Traci Braxton, Towanda Braxton, Trina Braxton ve Tamar Braxton'dan oluşan bir Amerikan müzikal beşlisidir. Ticari olarak başarısız olmasına rağmen, grubun ilk single'ı 'Good Life', ablası Toni'nin solo kariyerine yol açtı.

En ünlü Braxton kimdir?

Toni Braxton ailesindeki tek ünlü ve yetenekli kişi o değil. Şöhretin sevinçleri ve acıları sayesinde zamana direndi. Boğucu şarkıcı, beş kızın en büyüğü ve aile dinamikleri, gösterinin 2011'de piyasaya sürülmesinden bu yana WE TV gerçeklik dizisi Braxton Family Values'da belgelendi.

Braxton ailesinde yakın zamanda kimler öldü?

Lauren Braxton 29 Nisan'da 24 yaşında öldü. R&B yıldızının tek erkek kardeşi Michael Braxton ve BET gerçeklik dizisi Braxton Family Values'da yer alan dört kız kardeşinin kızıydı.

Braxton kızlarının en büyüğü kim?

36 yaşındaki Tamar Braxton, 45 yaşından 9 yaş küçük. Toni Braxton , 7 Ekim 1967 doğumlu ve Braxton kardeşlerin en büyüğü.

Trina ve Von hala birlikteler mi?

Braxton Family Values ​​6. Sezonun galasından birkaç gün önce Trina, erkek arkadaşı Von ile nişanlı Napa Vadisi'ndeyken ölçeklenir. 2020'de evlendiler. ... Haziran 2021'de Trina, Alpha Kappa Alpha Sorority, Incorporated'ın üyesi oldu.

Tamar ve David hala birlikte mi?

Braxton ve Adefeso Ağustos 2020'de bölündü . Ayrıldıklarından beri hiç görüşmediklerini söylüyor. Terapi, onun olayları işlemesine ve bölünmelerinin ötesine geçmesine yardımcı oldu.

Traci Braxton kocasının çocuğu var mı?

ÇOCUKLAR. Traci ve Suratt paylaşıyor ses için , Kevin Suratt Jr.

Kevin Surratt yaşamak için ne yapıyor?

Kevin Surratt, Kevin Lawrence Surratt olarak doğdu. Marriage Boot Camp: Reality Stars (2014) ve Great Day Washington (2015) ile tanınan bir aktördür. 1996'dan beri Traci Braxton ile evlidir.

Baby Faces net değeri nedir?

Babyface Net Değeri: Kenneth Brian Edmonds doğumlu Babyface, Amerikalı bir R&B müzisyeni, şarkıcı-söz yazarı ve plak yapımcısıdır. 200 milyon dolar .

Toni Braxton babası doktor mu?

Erken dönem. Toni Michelle Braxton, 7 Ekim 1967'de Severn, Maryland'de doğdu. Babası, Michael Conrad Braxton Sr. , Metodist bir din adamı ve elektrik şirketi çalışanıydı ve Güney Carolina'nın yerlisi olan annesi Evelyn Jackson, eski bir opera şarkıcısı ve kozmetikçi ve aynı zamanda bir papazdı.

Toni Braxton'ın hangi hastalığı var?

Grammy ödüllü şarkıcı Toni Braxton, geçen hafta Business Insider ile uzun süredir devam eden savaşı hakkında konuştu. lupus ve otoimmün hastalığın onun kişisel hayatını ve kariyerini nasıl etkilediği.

Toni Braxton siyah mı?

Braxton, 1998'de ilk kez tarihe geçtiğinde tarih yazdı. siyah aktris Güzel ve Çirkin'in Broadway yapımında Belle'i canlandırdı ve daha sonra kız kardeşleriyle birlikte Braxton Family Values ​​adlı realite şovunda rol aldı.

Toni Braxton şimdi kimle çıkıyor?

Şarkıcı bugün erken saatlerde haberi doğruladı

Christina Oehler, New York merkezli bir yazar ve editördür. Mutlu çifti tebrik ederiz! Şarkıcı Toni Braxton ve rapçi Birdman düğüm atmayı planlıyorlar!

Vincent Hubbard kiminle flört ediyor?

Vincent Herbert'in 18 yaşındaki kız arkadaşı ve Tamar Braxton gel ve git - hamilelik söylentilerini düzleştiriyor - Florida News Times.