Harold Jenkins Şemsiye Akademisi kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: George Steuber III
Puan: 4.9/5(63 oy)

Leonard Peabody (doğum adı Harold Jenkins), Vanya Hargreeves'in aşk ilgisi haline gelen ve Netflix uyarlamasının ilk sezonunun ana düşmanı olan bir karakterdir. Karakter tarafından oynanır John Magaro şovda.

Harold Jenkins ölür mü?

Ve Harold, daha sonra sahip olduğu hiçbir planı yerine getiremedi. Vanya'nın zorba güçleri onu bir anda kontrol edilemez bir öfkeyle öldürdü. . Ölümüne rağmen, The Umbrella Academy hayranları kendilerini Leonard'ın internette ne umduğunu tartışırken buldular.

Harold'ın Umbrella Academy'de yetkileri var mı?

Harold Jenkins, The Umbrella Academy'de kıyameti getiren karakterdir. Şemsiye Akademisi ile olan karşılaşmaları, akademinin diğer sakinleriyle aynı gün doğduğu için, onlardan farklı olarak, doğumdan itibaren başlar. onun hiçbir gücü yok.

Harold Jenkins neden 12 yıl aldı?

Harold, çocukken kaçmaya ve Şemsiye Akademisine katılmaya çalıştı, ancak güçleri olmadığı için Sir Reginald Hargreeves onu geri çevirdi. Harold daha sonra babasını çekiçle öldürdü. ve Şemsiye Akademisi'nden intikam almak için 12 yıl hapis yattı.

Harold şemsiyesi kimdir?

Harold Jenkins, daha çok bilinen adıyla Leonard Peabody , ilk sezon The Umbrella Academy'nin önemli bir düşmanı ve ikinci sezonda ölümünden sonra bir düşmandır. Vanya Hargreeves'in eski sevgilisi ve ortağıydı ve gösterinin Şef'in uyarlaması. John Magaro tarafından oynandı.

Şemsiye Akademisi: Harold Jenkins kimdir? | BS HABERLERİ

44 ilgili soru bulundu

Leonard, Vanya'yı gerçekten seviyor muydu?

Leonard'ın Vanya ile romantik bir ilişkisi vardı Hargreeves, keman öğrencisi olduktan sonra. Vanya'ya göre, onu olduğu gibi gerçekten önemseyen ve seven tek kişi Leonard'dı. ... Ancak, Vanya'yı hiçbir zaman gerçekten umursamadı ve onu sadece güçleri için Şemsiye Akademisi'ne geri dönmek için kullanıyordu.

Leonard neden Vanya'yı istiyor?

En aldatıcı ödül, Harold Jenkins olarak bilinen Leonard Peabody'ye gidiyor. Vanya'yı keman öğrencisi kılığında aradı. Ona karşı sahte duygular besledi ve tüm çekiciliği kötü niyetliydi. . Gündemini doğrulamak için duygularını kullanarak onu kardeşlerine karşı çevirdi.

Vanya kötü mü oluyor?

Oldukça korkunç şekillerde birden fazla insanı öldürmesine rağmen, Vanya'yı tüm yaşadıkları göz önüne alındığında kötü olarak kategorize etmek imkansız . Duygularını yönetmesi asla öğretilmedi, bu yüzden güçleri serbest bırakıldığında eylemlerini kontrol edemiyor. Onun yıkımının çoğu ihanet duygusundan kaynaklanıyor.

Vanya'nın çıktığı adam kim?

John Magaro Leonard Peabody / Harold Jenkins (sezon 1) olarak, Vanya'nın sevgilisi.


Vanya'nın kız arkadaşına ne oldu?

Sissy'yi geleceğe götürmeyi planlarken, Sissy, Vanya'ya, sıçramada ayrılırlarsa Harlan ve kendisinin gidemeyeceğini söyler. Sonunda, Vanya yaprakları Arkadaki Sissy ve gösteride bir daha görülmediler.

Şemsiye Akademisi'ndeki çatı katındaki ceset kimdi?

Sonunda Leonard Peabody tarafından Vanya'nın ilk sandalye pozisyonunu alabilmesi için öldürüldü. Vanya'nın Helen'in geçmiş provalara gelmediğini söylediği Beş Numaralı bölümde öldü. Bölümün sonunda, Helen'in vücut, Leonard'ın tavan arasında plastik bir muşambaya sarılı olarak gösteriliyor.

Vanya'nın gözüne ne koydular?

Vanya, FBI tarafından elektrikle işkence görüyor ve onlar halüsinojenleri bırak gözlerinin içine, o yüzden dışarı çıkıyor.

Vanya neden hap alıyor?

o yerleştirildi duygusal durumunu bastırmak için ilaç ve Sir Reginald, kız kardeşi Allison'ı, yalan söyleyerek gerçekliği kurnazca değiştirmek için kendi gücünü kullanarak sıradan biri olduğuna ikna etti.


6 numara NASIL öldü?

Ben aslında The Umbrella Academy'de nasıl öldü? Bu hala büyük bir gizem. İkinci sezondaki geri dönüşlerde bile, Ben'in gençken ölümü hakkında pek bir şey bilinmiyor. Bilinen tek şey o bir görev sırasında öldürüldü ve tüm Şemsiye Akademisini sert bir şekilde vurdu.

Ben Şemsiye Akademisi nasıl öldü?

The Umbrella Academy'nin 2. Sezon finali, 2006'da Ben'in cenazesiyle açılıyor: Öğreniyoruz Ben, Umbrella Academy görevi sırasında bir kazada öldü ve her Umbrella Academy ilişkisindeki kırıklar, bu cenaze sahnesinde Hargreeves ailesinin her genç üyesi birbirine çarparken kendini göstermeye başlar...

Allison şemsiyede öldü mü?

Okuyucular, Umbrella Academy'nin hayatlarında başka bir büyük travmayı işlemek zorunda kalmadığı için mutlu olabilir, ancak gerçek şu ki Allison Hargreeves, diğer adıyla Söylenti, Cinayet Büyücüsü tarafından öldürüldü ...sadece onun başka bir versiyonu hala ortalıkta dolaşıyor.

Vanya kiminle biter?

Tam bir hafıza kaybıyla ve ilk etapta oraya nasıl geldiğine dair hiçbir ipucu olmadan, Vanya sonunda onunla kaldı. korkak ve ailesi, elinden gelen her şeyi bir araya getirmeye çalışırken. Sonunda birbirlerinin hayatında önemli bir rol oynadılar ve muhtemelen üçüncü sezona kadar olan şeyleri etkileyebilirler.


Vanya'nın kardeşleri neden ondan nefret ediyor?

6 Neden Hemen Herkes İlk Başlarda Ondan Nefret Ediyor? Hemen hemen her Umbrella Academy kardeşinin ondan nefret etmesinin nedeninin yalnızca Vanya'nın arıza. Çocukken kendini hiç dahil hissetmedi ve intikam almak için 7 Numara olarak hayatı hakkında bir kitap yazmaya karar verdi.

Pogo kötü biri mi?

Pogo'nun gerçek trajedisi bu. O ne kurban ne de kötü adam olarak yaşadı , yine de sonunda, ikisi de oldu. Çocukların kendilerine nasıl davranılacağı konusunda asla bir seçenekleri yoktu, hiçbir zaman yetkileri yoktu. Pogo yaptı.

Vanya Harlan'a güçlerini mi verdi?

Sonunda (mutsuz ve sağlıksız bir evlilik içinde mücadele eden) Sissy ile romantik bir ilişkiye giren Vanya, ona ve oğluna büyük bir sevgi gösterir, ona bakabilir ve sakinleştirebilir. Vanya kaçıp kazara boğulduğunda Harlan'ı güçleriyle kurtarır , görünüşe göre ona biraz enerji aktarıyor.

Allison, Vanya'nın güçleri olduğunu biliyor muydu?

Allison, The Umbrella Academy 1. sezonunun başında yeteneklerini kullanmaya çoktan yemin etmişti. Vanya onun farkına varır. Allison, Vanya'ya babalarının emriyle sıradan biri olduğunu düşündürdüğünü açıklar.


Vanya neden beyaza döndü?

Vanya, takımda gücü olmayan tek kişinin kendisi olduğuna ve bu nedenle kardeşleri tarafından geride bırakıldığına inanarak büyüdü, ama teselliyi keman çalarak buldu. ... 1. sezonda kemanı ve elbisesi de beyaza dönünce dönüşümü tamamlandı. güçleri (ve kaotik enerjisi) zirveye ulaştı .

Allison ve Luther aşık mı?

Dizide, Allison (3 Numara) ve Luther (1 Numara) birbirlerine karşı güçlü hisler paylaştıklarını başından beri açıkça ortaya koyuyor. İlk başta bu kardeş sevgisi olabilir ama 1. sezon ilerledikçe, aşık oldukları çabucak ortaya çıkıyor .

Umbrella Academy'de Babamı Kim Öldürdü?

İzleyiciler sonunda 7. Bölümde şunu öğreniyor: Reginald kendi ölümünü organize etti. Klaus öldürüldüğünde ve öbür dünyaya gittiğinde, Reginald ona çocuklarının yeniden bir araya gelmesi ve dünyanın sonunu durdurması için intihar ettiğini söyler. Sadece önemli bir şeyin hepsini bir araya getireceğini söyledi.

Umbrella Academy'deki ana kötü adam kim?

Vanya Hargreeves The Umbrella Academy'nin ana karakterlerinden biridir ve gizemli bir şekilde ve çok kısa bir süre içinde dünyaya gelen özel güçleri olan diğer karakterler arasındadır. Kendisini kurtarmadan ve ikinci sezonda bir kahraman olmadan önce, ilk sezonun ana düşmanıdır.