Kim haklı gudrun veya holger?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ansley Ondricka
Puan: 4.4/5(61 oy)

sadece Holger hemen bulundu ancak Gudrun sadece orijinal fiyatı talep ederken, yelken bezinin orijinal fiyatının 30 katını da ödemesi gerekiyor. Bu noktada Sigurd ile hemfikir olma ya da seçimine katılmama seçenekleriyle karşı karşıyayız.

Holger veya Gudrun doğru mu?

İlk önce Gudrun ve Gudrun arasındaki bir kasaba anlaşmazlığını çözmeniz gerekecek. holger . Hikayenin kendi taraflarını dinleyin ve kimin doğru olduğuna karar verin: Hangi kararı seçtiğiniz önemli değil çünkü Sigurd yakında devreye girecek.

Holger sağ AC Valhalla mı?

Holger Doğru : Eivor, hasarın kalıcı olmadığı için para kaybı olmadığını açıklıyor. Holger'ı bir şeyleri izinsiz almaması konusunda uyarır ve Rowan'a bir özür sunması gerekir. Her ikisi de bu seçimde herhangi bir telaşa kapılmadan ayrılacaklar.

Sigurd'un yargısına katılmalı mıyım?

Eivor başlangıçta bir karar vermek isteyecektir, ancak sonunda onun yerini, mevcut jarl olarak nihai kararı verecek olan Sigurd alacaktır. Sigurd ile anlaşma yargı Sigurd'un tutumunu iyileştirecek . Sigurd'un yargısına karşı çıkmak Sigurd'un size karşı tutumunu azaltacaktır.

Sigurd Norveç'e geri dönerse ne olur?

Sigurd Seçimleri (Oyun Sonları) ... Sigurd'a karşı 3 Seçim yaparsanız (Sigurd Strikes), senden hoşlanmayacak ve geri dönmek için İngiltere'yi terk edecek Oyunun sonunda Norveç'e. Eğer tam tersini yapıp seçimleri Sigurd'u desteklerseniz o da sizi sevecek ve oyunun sonunda İngiltere'de sizinle kalacak.

SIGURD, HOLGER & GUDRUN'UN DAVASI [ASSASSINS CREED VALHALLA] SIRASINDA EVIOR'DA DEVAM EDİYOR

24 ilgili soru bulundu

Hain rulolar kim?

Gerhild hain - Rollo ile konuş ve ona toplanan kanıtları göster. Eğer yanlış bir seçim yaparsanız, yani Lork'u hain olarak seçerseniz, Estrid yakın gelecekte yaralanacak (yaralanacak ama ölmeyecek).

Basım Loki mi?

Öyle anlaşılıyor ki Basim, Eivor's Norse'da Loki'nin reenkarnasyonudur. Isu geçmiş, yani oğluna yaptıkları muamelenin intikamını almak için yoldaşı Isu'nun ölmesini istiyor. ...tüm umutlarımı kırdın. Basim'in bahsettiği oğlun, Eivor'un Norse Isu tarihinde Loki'nin kurt oğlu olduğu ortaya çıktı.

Sigurd'un Yargısına katılmazsanız ne olur?

Bu noktada Sigurd ile hemfikir olma ya da seçimine katılmama seçenekleriyle karşı karşıyayız. Sigurd'un yargısına katılmak onu memnun edecek ve AC: Valhalla'daki gerçek sona doğru sayılacaktır. Ancak, aynı fikirde olmamak o bir saldırı olarak sayılacak ve sizi gerçek sona ulaşmaktan uzaklaştıracaktır.

eivor Randvi ile yatmalı mı?

Burada en güvenli seçim seni önemsiyorum seç bir arkadaş olarak. Ama kalbiniz AC Valhalla Randvi'yi romantizme adadıysa, her şey kaybolmaz. Sigurd ve Randvi ayrıldıktan sonra onunla daha sonra güvenli bir şekilde bağlantı kurabileceksiniz. Bu şekilde Sigurd'u üzmeyecek ve alacağınız sonu riske atmayacaksınız.

AC Valhalla, Hamtunscire'ın sonu mu?

Hamtunscire son oyun bölgelerinden biri Eivor'un İngiltere'deki ana hikaye görevlerini tamamlayabilirsiniz ve burada tüm müttefiklerinizi Wessex Kralı'na karşı son bir savaş yürütmek ve yeni evinizi halkınız için güvence altına almak için toplayacaksınız.

Holger hiç haklı mı?

Holger haklı – Eivor, kuyruk kıllarının yeniden çıkacağını, dolayısıyla hasarın kalıcı olmadığını söylüyor; dolayısıyla para kaybı olmadı. Ancak, Holger'ı bir daha sormadan asla bir şey almaması konusunda uyarır. Eivor'un emriyle Holger, Rowan'a arsız bir özür verecek, ikincisi kabul edecek ve onlar gün batımına doğru... arkadaş olarak mı gidecekler?

Holger Valhalla'yı cezalandırmalı mısın?

Assassin's Creed Valhalla'daki birçok seçenek gibi, bu da aslında önemli değil. Diyalog, Eivor'un söylediklerine bağlı olarak farklı olsa da, oyunun genel hikayesi veya herhangi bir oyun öğesi üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Bunu akılda tutarak, oyuncular sadece haklı olduğunu düşündüklerini seçmeli .

Assassin's Creed Valhalla için hile var mı?

Şu anda olduğu gibi, hayır, Assassin's Creed Valhalla'da hile yok . Bunun yerine, oyunun mekaniklerini ve özelliklerini amaçlandığı gibi kullanarak gelişmeyi öğrenmeniz gerekecek.

Assassin's Creed Valhalla'daki kötü son nedir?

Biri Sigurd'a ihanet edeceklerine dair bir kehanet, diğeri ise All-Peder Odin'in kendisi. Eivor, sık sık Odin'in onları şeref yerine şanı seçmeye zorlayan vizyonları yaşar. Eivor, İskandinav bilgelik ve bilgi tanrısının tavsiyesine kulak verirse , oyuncular kötü son alır.

Randvi AC Valhalla'dan ayrılmalı mıyım?

Assassin's Creed Valhalla'da Randvi'den ayrılırsanız, onunla işleri düzeltmek için hala bazı şanslar var . 'Daha iyi' bir son elde etmek için ilerlemelerini reddetmek veya ondan ayrılmak çok önemlidir. Randvi, Sigurd'un karısı ve AC Valhalla evreninde Eivor için olası bir başka romantik olasılık.

AC Valhalla'nın babası kim?

Baba, Assassin's Creed Valhalla'da (ACV) Kadimler Düzeninin Lideridir. Kimliği ancak kendisine giden 44 Düzen Üyesini yendikten sonra ortaya çıkar. Baba Kral Aelfred . Kadim Düzenin Büyük Üstadı unvanını kardeşinden miras aldı.

Randvi AC Valhalla ile evlenebilir misin?

Randvi'nin kim olduğunu, onunla nerede tanışabileceğinizi, onunla romantizme başlamak için hangi adımları atmanız gerektiğini ve Randvi ile yatmanın mümkün olup olmadığını size bildiririz. Randvi ile Romantizm her iki cinsiyet için de mevcuttur . Erkek veya kadın karakter olarak oynayabilirsiniz – bu, romantizm seçeneklerinin hiçbirini engellemez.

AC Valhalla'da evlenebilir misin?

Oyuncular, oyun boyunca bir dizi romantik seçeneğin peşinden koşabilecekler. Viking düğünleri çok gerçek bir seçenek. Ubisoft Montreal'in baş yapımcısı Julien Laferriere, Eurogamer ile yaptığı röportajda bu özelliği açıkladı.

Randvi'yi sevip iyi bir son alabilir miyim?

Basitçe söylemek gerekirse, Assassin's Creed Valhalla'da en iyi sonu elde etmeye çalışan oyuncular Taken for Granted sırasında Randvi ile romantizm yapmamalı . Gerçekten de bu taraftarlar 'Ben de aynı şekilde hissediyorum' diyalog seçeneğinden uzak durmalı ve bunun yerine diğer iki seçenekten birini seçmelidir.

Sigurd öğrenmeden Randvi'den ayrılabilir miyim?

Dikkat et, onunla takılmak için hala bir seçenek var, ama Sigurd yine de öğrenecek . Bununla birlikte, daha sonra ana hikayede (SPOILER AHOY), AC Valhalla'daki Sigurd ve Randvi ayrılacak. ... Onlar (SPOILER) ayrılana kadar bekleyin.

Sigurd'u yumruklarsan ne olur?

Hem Basım'ı delmek ve Sigurd, Sigurd'a olan bağlılığınızı azaltacak ve sonunu etkileyecektir. . ... Tabii ki, onu yumruklamak, oyundaki diğer eylemlere bağlı olarak genel sadakatinizin bozulmamış olduğunu görebilir - bu yüzden şimdiye kadar onun tarafında olduysanız, devam etmekten çekinmeyin!

Sigurd'u yumruklamak vuruş sayılır mı?

Kim yumruklamak için? Oxenfordscire arkı sırasında Eivor, Sigurd ve Basim ile hararetli bir tartışmaya girer. Tartışma sırasında Eivor'a Nefes Al, Punch Basim, Bu Kadar Yeter ve Punch Sigurd diyalog seçenekleri verilir. Eivor, Sigurd veya Basim'i yumruklarsa, bu bir Sigurd Vuruşu olarak sayılır .

Loki, Valhalla'da kötü mü?

Loki, bir şakacı iken, gerçekten kötü değildi . Odin, Tyr, Freya ve Thor ile arkadaştı. Aynı zamanda Fenrir'in babasıydı. Odin, Fenrir'den nefret etti ve onu öldürdü, bunun geçerli bir nedeni yoktu.

Loki Valhalla'da mı?

Assassin's Creed Valhalla'nın Loki'si aslında bir Isu , franchise'daki mitolojiler için tipik bir açıklama. ... Loki kendini adamış bir baba gibi görünüyor ve oğlu Fenrir'in hapsedilmesi konusunda Havi'ye meydan okuyacak kadar ileri gidiyor.

Basım neden kötü?

Sonunda Basım'ın kim olduğu ortaya çıktı. Eivor'dan geçmişi için intikam almak isteyen kötü adam İlk Medeniyet sırasında Odin olarak yanlışlar yaptı. Bu şeytani plan, Basim'in karakterizasyonuyla aynı çizgide olmayacak kadar dışarıda olduğu için acımasız bir kötü adama dönüştürdü.