Eski yaralardaki hain kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Tarafından soruldu: Winston Lockman MD
Puan: 4.5/5(71 oy)

Rollo'nun Kampındaki Hain Kim? hain Gelhrid . Yanlış haini seçersen, Estrid daha sonra yaralanacak. Seçiminizi yaptıktan sonra Rollo, Danimarkalıları bulup kurtarmasına yardım etmenizi isteyecek.

Eski yaralardaki hain kimdir Valhalla?

Essexe Old Wounds görevinde Rollo'ya ihanet eden hain Gerhild .

Hain LORK mu yoksa gerhild mi?

Kampta zaten bol miktarda veya et varken ikisinin de tavşan avlamak için iyi bir bahanesi yokmuş gibi görünse de, aslında öyle. Gerhild hain kim.

Granteburg'daki hain kim?

Gizli girişten boyayla kaçıp tekneyle ayrılsalardı, tüm mürettebatı bu aldatmacanın bir parçası olacaktı. Ancak bulduğunda Galinn , o yalnızdı ve bulunduğu yerde sadece bir kurt sürüsü tarafından tuzağa düşürüldü. Bu mantığı kullanarak Galinn'in Grantebridge haini olduğu sonucuna varabilirsiniz.

Sona haini kimdir?

AC Valhalla'da Soma Hainin Kimliği: Birna, Lif, veya Galinn ? Hain Galinn. Aldatılmış vizyonlarında gördüğü gerçek kaderi yerine getirmek için Soma'nın yolundan çekilmesini istedi. Onun yolları ile aynı fikirde değil.

Assassin's Creed Valhalla Eski Yaralar Hain Rehberi

20 ilgili soru bulundu

Gallin hain mi?

Sadece bilmeyi ve onunla bitirmeyi tercih edersen, gerçek hain Galinn . Soma onu idam ederek tepki gösterecek ve Birna size ve Kuzgun Klanına katılacak. Bu sonuca nasıl varıldığını merak ediyorsanız, şüphelilerin her biriyle konuşmak, Lif'in sarı boya çaldığını ortaya çıkaracaktır.

Yanlış kişiyi Valhalla'yı suçlarsan ne olur?

Soma'nın hainini yanlış seçerseniz, Soma'nın yanınızda olmasını etkileyecek ve Birna klanına katılmayacak. Galinn ayrıca daha sonra suçunu kabul edecek ve Birna ya da Lif'i öldürmeye çalışacak. Galinn'i seçerseniz, Birna sonunda klanınıza katılacak ve onu baskınlarda alabileceksiniz.

Soma Valhalla'ya kim ihanet etti?

Kısa bir süre için Sherlock Holmes olmayı umursamıyorsanız, o zaman hainin olduğunu bilmelisiniz. Galinn . Galinn'i suçlamak, Soma'nın boğazını kestiği bir ara sahneyle sonuçlanır, ancak sonunda haini bulduğunuz için minnettardır.

Gerhild'e veya LORK'a kim ihanet etti?

hain Gerhild .

Rollo ile konuş ve ona seçim yapmaya hazır olduğunu söyle. Gerhild'i seçtikten sonra idam edilecek. Yanlış bir seçim yapıp bunun yerine Lork'u seçerseniz, Gerhild özgürce yürüyecek ve Essexe hikaye yayında daha sonra işleri sizin için çok daha zor hale getirecek.


Östrid AC Valhalla ile çıkabilir misin?

Estrid karakterlerden biri ile bir romantizm yaşayabilir Assassin's Creed Valhalla'da. O, Fransa'dan gelen asil bir kadındır - onunla İngiltere'deki maceralarınız sırasında tanışacaksınız ve onunla kısa süreli bir ilişki kurabileceksiniz.

Somas Danışmanlarından hangisi hain?

Galinn haindir. Onu seçin ve Soma, güvendiği danışmanlarını bir toplantıya çağıracak ve protestolarına rağmen Galinn'i öldürecek - ölümünde bile dişlerinin arasından yalan söylüyor. Sen, Soma, Birna ve Lif, bu görevin son aşamasında Wigmund'u öldürmek için Ely Manastırı'na gideceksiniz.

Soma Valhalla'yı sevebilir misin?

Soma. Bu listedeki tüm insanlar arasında Soma, en yürek burkan cevapsız romantizm seçeneği . Tüm Grantebridge arayışı, olası bir çekiciliği düşündüren uzun bakışlar ve kurnazca flört eden diyaloglarla doludur. Ayrıca Soma, Eivor'u yazarken onları sevgiyle düşünmekten bahsediyor.

Sarı uzun gemi AC Valhalla nerede?

Oyuncular, Middletun'un kuzey yönüne giderek sarı uzun geminin tam yerini öğrenebilirler. içinde olacak Soham Hideout'un kuzeybatısındaki iki küçük ada arasında . Orada karaya oturmuş, sarı figürüyle ve ayrıca düşmanlarla çevrili olacağı için kolayca tanınabilecek gemiyi bulacaksınız.


Petra ile Valhalla'da evlenebilir misin?

Petra'yı romantize etmek için, Av Kabini ve tüm yan görevlerini tamamlayın - o zaman onunla bir okçuluk randevusuna çıkabilirsiniz. Randevunuzdan sonra, onunla tekrar konuşursanız, size duygularını itiraf edecek - ve karşılık verirseniz, yatakta güzel bir kucaklaşma ya da bunun gibi bir şey yapacaksınız.

AC Valhalla'da hile yapabilir misin?

Assassin's Creed Valhalla'da tüm hikaye izleri Sigurd . ... Sigurd olayı öğrenirse, iyi sonda Eivor'a eşlik etmesi daha az olasıdır. Yani teknik olarak Randvi zina yapıyor olsa da, bu düşüncesizliğin Assassin's Creed Valhalla'nın hikayesi üzerinde büyük bir etkisi olabilir.

Assassin's Creed Valhalla'da evlenebilir misin?

Oyuncular, oyun boyunca bir dizi romantik seçeneğin peşinden koşabilecekler. Viking düğünleri çok gerçek bir seçenek. Ubisoft Montreal'in baş yapımcısı Julien Laferriere, Eurogamer ile yaptığı röportajda bu özelliği açıkladı.

AC Valhalla'nın sarı boyasını kim çaldı?

Hainin ya olduğu biliniyor Birna, Lif veya Galinn , ve doğru olanı seçmek size kalmış. Bu aslında oldukça zor ve mevcut tüm kanıtları bulmana bağlı. Ama hadi kısa keselim, bu Galinn.


Soma AC Valhalla'yı kurtarabilir misin?

Dost NPC'ler arasında herhangi bir can kaybı yaşamadan oyunu bitirmek isteyebilirsiniz. ... Soma, Hunwald ve Hjorr savaşta ölecekler. Hamtunscire destanının sonunda bu üç kahramanın cenazesi düzenlenecek.

Valhalla kampanyası ne kadar sürüyor?

Assassin's Creed Valhalla'nın içeriğinin ne kadar dolu dolu olması nedeniyle, oyuncuları nispeten arasında alması şaşırtıcı değil. 50-60 Saat sadece bölgeye özgü görevleri içeren ana görevi bitirmek için. Yavaş bir tempoda oynarsanız, oyun süresi ~ 70 Saat'e yükseltilebilir.

Valhalla'da Randvi ile yatarsan ne olur?

Buradaki en güvenli seçim, seni bir arkadaş olarak önemsiyorum'u seçmek. Ama kalbiniz AC Valhalla Randvi'yi romantizme adadıysa, her şey kaybolmaz. Onunla daha sonra güvenli bir şekilde bağlantı kurabileceksiniz, Sigurd ve Randvi ayrıldıktan sonra . Bu şekilde Sigurd'u üzmeyecek ve alacağınız sonu riske atmayacaksınız.

Rowan veya Holger haklı mı?

Rowan haklı – Eivor, Holger'in atın kuyruğunu kesmesinin piyasa değerini düşürdüğünü ve bu nedenle atın tamamı için ödeme yapması gerektiğini söylüyor. Aslında karşılığında atı almaz. Holger pek memnun olmayacak, ama büyük bir yaygara yapmayacak, bu yüzden ikisi de gidiyor.


Assassin's Creed Valhalla'daki kötü son nedir?

Biri Sigurd'a ihanet edeceklerine dair bir kehanet, diğeri ise All-Peder Odin'in kendisi. Eivor, sık sık Odin'in onları şeref yerine şanı seçmeye zorlayan vizyonları yaşar. Eivor, İskandinav bilgelik ve bilgi tanrısının tavsiyesine kulak verirse , oyuncular kötü son alır.

Ayrılırsan Randvi'ye geri dönebilir misin?

Randvi'den sona ermeden önce herhangi bir yerde gönüllü olarak ayrılırsanız, yine de Sigurd'dan ayrıldıktan sonra iyi bir son ve düzeltmeler yapın . Assassin's Creed Valhalla'da Randvi ile arayı düzeltmek için ana hikayeyi bitirdikten sonra 'Gunnar's Wedding' yan görevini tamamlayın ve Randvi'nin ilerlemelerini kabul edin.

AC Valhalla sağlam mı?

AC Valhalla'daki Eziyet bir dereceye kadar mevcut , yani hikaye görevlerini tamamlayabilmek için ek deneyim/beceri puanı kazanmaya zorlanabileceğinizin farkında olmalısınız. Neyse ki eziyet, serinin önceki versiyonu olan Assassin's Creed Odyssey'deki kadar ciddi değil.