Vampir günlüklerinde esther kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Estel Böhm
Puan: 4.4/5(27 oy)

Ester Mikael'in karısı ve Ansel'in eski sevgilisi . Freya, Finn, Elijah, Niklaus, Kol, Rebekah ve Henrik'in annesiydi.

Klaus, Esther'i neden öldürdü?

Esther, 11. yüzyılın başlarında Klaus tarafından öldürüldü, çünkü güçlerini ve diğer cadı arkadaşlarının güçlerini kullandı. kurt adam yeteneklerini bastırmak ve bir lanet kullanarak onları ay taşına bağlamak ve onu, ilişkisi yoluyla Mikael'in nefretinin hedefi haline getirdiği için.

Esther The Vampire Diaries'de ne yapıyor?

Ester orijinallerin annesi ve orijinal cadı olarak bilinir ve gösterinin açık ara en güçlüsü olduğu kanıtlanmıştır. En büyük oğulları bir hastalıktan öldükten sonra kocası Mikael ile Doğu Avrupa'dan Mystic Falls bölgesine taşınır.

Esther ne zaman Elena'yı öldürmeye çalıştı?

'Bütün Çocuklarım' The CW televizyon dizisi The Vampire Diaries'in üçüncü sezonunun on beşinci bölümü ve dizinin genel olarak 59. bölümüdür. İlk olarak 16 Şubat 2012'de yayınlandı.

Finn, Esther'i öldürdü mü?

Esther ve Finn arasında bir anne-oğul ilişkisi vardır.

Yine de, ikisi de öldürüldü ve planları duracak şekilde durduruldu.

3x13 - Orijinal Aile yeniden bir araya geldi ve Esther geri döndü (The Vampire Diaries)

34 ilgili soru bulundu

Finn neden umudu öldürmek istiyor?

Freya, Finn'den önce doğdu, ancak Dahlia'nın Freya'ya yaptığı ölümsüzlük büyüsü nedeniyle, ondan daha genç görünüyor. Finn ve Freya, Hope'u öldürme görevinde müttefiktiler. Dahlia geri dönmesin diye .

Hançerler neden Klaus'un üzerinde çalışmıyor?

Aynı gece diğerleri, Rebekah'nın tüm kardeşlerini hançerleyerek Orijinalleri etkisiz hale getirmeye çalıştı. Ancak, Klaus'un uyuyan kurt adam tarafı ve hançerlerin gümüşten yapılmış olduğu gerçeği , hançer Klaus üzerinde işe yaramadı. Melez misilleme olarak hepsini öldürdüğünde planları geri tepti.

Caroline Klaus'u seviyor muydu?

Her şey söylenip bittiğinde, Caroline, hem Stefan Salvatore hem de Klaus Mikaelson'ın son aşkı olmaya devam ediyor. . Ancak, sonunda, ikisi de onun yerine başka birini seçti. ... Klaus'un kızı tüm hayatını değiştirdi ve tüm seçenekler tükendiğinde onu kurtarmaktan başka çaresi kalmadı.

Elijah Elena'ya aşık mı?

Daniel Gillies söyledi Elijah Elena'ya aşık The Vampire Diaries'de. 35 yaşındaki, Orijinal vampirin CW serisinin bir noktasında Elena (Nina Dobrev) için duygularını ifade etmesini umduğunu açıkladı.


Elena neden Rebekah'yı öldürdü?

Rebekah planını öğrenirse, Rebekah'nın kardeşini öldürmesini engellemeye çalışacağını biliyor. ... Elena, Rebekah'yı bir kez daha öldürmeye çalışır. Rebekah kardeşinin ölümündeki rolü için Elena ile yüzleşmeye çalışır. Rebekah ve Elena rekabetlerine devam ettiler, ancak Elena ona hançeri vererek ateşkes teklif etti.

Damon neden Abby'yi vampire dönüştürdü?

Abby bir cadıydı, ancak Mikael'i başarılı bir şekilde hapsetmek için Bonnie'yi terk ettiğinde, büyüsü artık kullanamayacak kadar zayıfladı. Daha sonra Damon Salvatore tarafından bir vampire dönüştürüldü. Elena Gilbert'i kurtarmak için Esther'in Orijinalleri öldürmesini önlemek için .

Elijah Klaus'tan daha mı yaşlı?

Elijah Mikaelson: Elijah, Freya ve Finn'in küçük kardeşi, Kol, Rebekah ve Henrik'in ağabeyi ve Mikael ve Esther'in üçüncü doğan çocuğuydu. Niklaus'un ağabeyi .

Rebekah Mikaelson vampir olarak kaç yaşında?

Rebeka: MS 985 (16)


Katherine neden Klaus'tan korkuyor?

Düşmanlar, Eski Rakipler, Eskiden birbirleriyle dost; Birbirlerinden nefret ettiler, Klaus, Katherine'in tüm ailesini öldürdü. (o zaman bebek olan kızını öldürdüğünü düşündü), Katherine Klaus'un melez olmak için yaptığı ilk fedakarlık girişimi planlarını bozdu, Klaus bir vampire dönüştüğü için Katherine'i öldürmek istedi ...

Klaus neden Kol'dan korkuyor?

Klaus neden Kol'dan korkuyordu? Hepsi çıldırdı ve muhtemelen intikam almak istediler. , bu muhtemelen onu endişelendirdi çünkü elbette onu öldüremezlerdi ama planlarını alt üst edebilirlerdi. Ve Kol en pervasız Mikaelson ve ikinci intikamcı.

Klaus kimden korkuyor?

ester Mikael ile birlikte Klaus'un gerçekten korktuğu iki varlıktan biridir; Klaus sadece Esther'den korkuyor çünkü o ve üvey kardeşlerini vampire, Klaus'un durumunda bir meleze dönüştüren ve onları tekrar insana ya da Klaus'un durumunda tekrar kurt adama dönüştüren Büyü'yü biliyor. ; fakat, ...

İlyas Elena'yı neden kurtardı?

İlyas gösterileri Elena sonra onu insan olarak geri getirecek bir iksir o öldürüldü. Katherine'in kaçmadan önce 500 yıl önce olduğunu söylüyor. Onunla tanıştıktan ve onu sevdiğini fark ettikten sonra hayatta kalmasını planlamış ve hazırlamıştı. ... Elijah, Klaus'un kaçmasına yardım ederek Elena'ya ve ona verdiği söze ihanet eder.


Katherine Klaus'la yattı mı?

Hepsi 2013 Noelini The Abattoir'da birlikte geçirdiler. Katherine ikisiyle de yattı. . Katherine'in ilk vampir olduğu zaman, aslen Klaus'un kanıydı. Bir meleze dönüştüğünde, kızının kanındandı.

Elijah Mikaelson kiminle evlenir?

Ve bunu yaptığında, sanki hiç zaman geçmemiş gibiydi. Elijah, Marcel tarafından ısırılmadan önce, hayranlar onun ve Hayley sonunda bir araya geldi. Ve Haylijah hayranları, beş yıl arayla duygularını değiştirmediğini duymaktan mutlu olacaklar.

Klaus gerçekten kimi seviyor?

Bununla birlikte, Klaus'un gerçekten güçlü hisleri varmış gibi görünüyordu. Aurora ... ta ki kız kardeşini kaçırıp okyanusun dibine saklayana kadar. Aslında, Aurora'nın Rebekah'ı elinde tutması, Klaus'un kalbini kırmasını engelleyen tek şeydi.

Caroline hamile kalır mı?

Ancak dizinin yedinci sezonunda, Caroline (Candice King) aniden ortaya çıktığında, yerleşik mitolojisinden en büyük değişikliğini yaptı. sihirli bir transferle hamile kaldı . Bir vampir olmasına rağmen, bir şekilde Alaric (Matthew Davis) ve Jo'nun (Jodi Lyn O'Keefe) ikizlerini taşıyordu.


Caroline gerçekten kimi sevdi?

Caroline ve Mat dizinin birinci ve ikinci sezonlarında bir ilişki içindeydiler. Caroline ve Tyler, dizinin üçüncü sezonundan beşinci sezonuna kadar bir çiftti. Caroline, Elena ve Damon'ın aşkını şiddetle onaylamaz, ta ki o sonunda serinin sonuna doğru ilişkilerini kabul edene kadar.

Caroline, Klaus için kim?

Niklaus Mikaelson ve Caroline Forbes arasındaki ilişki. Klaus ve Caroline ilk kez onun erkek arkadaşını kurt adama dönüştürdüğünde tanıştılar. Tyler Lockwood , bir Hibrit içine. Her şey Caroline'ın Tyler'dan melez bir ısırık almasıyla başladı. Klaus, onu trajik bir ölümden kurtarmak için hemen yanına koştu.

DSÖ Elijah'dan hançeri çıkarır?

Elena Elijah'ı diriltmek için hançeri elinden alır. Sonra ona bir daha ihanet etmeyeceğini kanıtlamak için hançeri verir ve Elijah'dan Klaus'u öldürmesine yardım etmesini ister. Stefan ve Damon, Elena'nın ne yaptığını keşfeder ve Stefan onu arar, ancak Elena, Elijah ile yalnız kalmak ister.

Klaus hiç Hançerlenir mi?

Elijah ve Klaus savaştı ve Klaus hançerle bıçaklandı , Beyaz Meşe Kül Hançeri tarafından tarihte ilk kez başarıyla etkisiz hale getirildi. Denizin Altındaki Şehir'de, Klaus hala hançerliyken.