Smite'taki en op tanrı kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Elvis Gorczany
Puan: 4.9/5(57 oy)

Kral Arthur . Muhtemelen aralarında en iyi Çarp Tanrısı olan Kral Arthur, yüksek alan hasarı veren ve güçlü kalabalık kontrol yeteneklerine sahip son derece güçlü bir Savaşçıdır.

smite'deki 99. tanrı kimdi?

Kral Arthur 5.24 güncellemesinde SMITE'ın 99. Tanrısı olarak SMITE'a katılacak.

Smite 2021'deki en iyi suikastçi kim?

Smite: 15 En İyi Assassin Gods, Sıralama

  1. 1 Takım. Gaspçı Set, Horus'taki rakibinden çok daha güçlüdür.
  2. 2 Tsukuyomi. ...
  3. 3 Düşman. ...
  4. 4 Thor. ...
  5. 5 İlk. ...
  6. 6 Bakasura. ,
  7. 7 Ratatoskr. ...
  8. 8 Arakne. ...

Smite'taki en güçlü karakter kim?

En İyi Çarp Tanrıları – Güçler, yetenekler ve daha fazlası

  • Bakasura. ,
  • Baküs. ...
  • Ah Muses Taksi. ...
  • Aşil. ...
  • Merlin. ...
  • Freya. ...
  • Ao Kuang. …
  • Kral Arthur. Muhtemelen aralarında en iyi Çarp Tanrısı olan Kral Arthur, yüksek alan hasarı veren ve güçlü kalabalık kontrol yeteneklerine sahip son derece güçlü bir Savaşçıdır.

Merlin, SMITE'ta iyi mi?

Merlin, Arthur Mitolojisinin en güçlü büyücüsüdür. O, Kral Arthur'un en iyi arkadaşı ve akıl hocasıdır. inanılmaz tanrı Smite'ta oynamak için!

Yama 8.3'teki HER ROL İçin En İyi 3 Tanrı! | SMITE Rehberi

21 ilgili soru bulundu

Merlin'in SMITE'taki rolü nedir?

Merlin, yakın zamanda SMITE'a eklenen Arthur Pantheon'un bir parçasıdır. o bir büyücü ve seslendirme sanatçısı Adin Rudd'dur. Merlin, Arcane, Fire ve Ice büyüsüyle uğraşan üçlü duruş değiştiren bir karakterdir.

Merlin'in erkek kardeşi var mıydı?

Merlin, Uther'a kardeşinin (Aurelius Ambrosius) zehirlenmeden ölmüştü ve Uther artık Britanya'nın kralıydı.

Kral Arthur bir Tanrı SMITE mi?

Kral Arthur SMITE'taki oynanabilir Tanrılardan biri .

Merlin yarı tanrı mı?

Merlin'in bir Incubus'tan ve Adhan adında bir insan bakireden doğduğu ve onu bir Cambion yaptığı söylenir. Yarı şeytan , yarı insan) bu yüzden büyülü güçleri var.


Merlin bir tanrı olarak kabul edilir mi?

Ortaçağ edebiyatında ilk ortaya çıkışından bu yana Merlin, efsanelerdeki en popüler karakterler arasında kalmıştır. O olabilir aslen doğurganlık tanrısı veya ruhu , büyük bilgeliği ve büyülü yetenekleri nedeniyle korkulan ya da saygı duyulan biriydi ve bu Merlin kavramı MS 19. yüzyıl romantik edebiyatında yeniden canlandırıldı.

Merlin bir insan mıydı?

Merlin'in geleneksel biyografisi onu bir kambion, bir varlık olarak görüyor. ölümlü bir kadından doğmak Doğaüstü güçlerini ve yeteneklerini, en yaygın olarak ve özellikle kehanet ve şekil değiştirmeyi miras aldığı bir incubus tarafından evlat edinildi.

Merlin nasıl ölümsüz oldu?

Merlin'in büyüsü o kadar güçlüydü ki, Günün Elması'nda gösterildiği gibi ölümsüzlüğü elde edebildi. hala hayatta olduğu için sonsuza kadar yaşayabilirdi modern zamanlarda. Ölümsüzlüğü, güçlü büyüsü veya onu Arthur'un dönüşüne bağlayan kaderi yüzünden olabilir.

Kral Arthur'un nihai çalışması nasıl oluyor?

Kral Arthur'un nihai gücü, ne kadar enerji oluştuğuna bağlı olarak değişir. ... Eğer Kral Arthur bir düşman tanrıya çarpar, onları havaya fırlatır ve 6 saldırılık bir baraj yapar , ardından onları yere geri fırlatarak hedefe ve aşağıdaki tüm düşmanlara hasar verir.


Kral Arthur SMITE'ta ne kadar iyi?

Kral Arthur, olmasa da, en iyi tanrılar 6. Sezonda Smite'ta ... Ku Totem'in avantajını elde etmek için koridordaki rakiplerinize zorbalık etmeye odaklanan solo ile Kral Arthur, koridorda en iyi seçim haline geldi ve takımınızın seçmesi veya yasaklaması gereken bir seçim oldu. başarılı ol.

Cthulhu SMITE'ta mı?

Cthulhu SMITE'taki oynanabilir Tanrılardan biri .

Guinevere'nin kardeşi kimdi?

Sör Elyan Tom'un oğlu, Kraliçe Guinevere Pendragon'un kardeşi ve Yuvarlak Masa Şövalyesi olarak görev yaptığı Kral Arthur Pendragon'un kayınbiraderiydi. Şövalyelikten önce, babası gibi bir demirciydi.

Merlin'in gerçek adı nedir?

gerçek Merlin, vahşi merlin , yaklaşık 540 yılında doğdu ve Gwendydd adında bir ikiz kız kardeşi vardı.


Merlin'in Harry Potter'la ilgisi var mı?

3 Cevap. Harry Potter Lexicon, Merlin'in şöyle olduğunu söylüyor: Bir Charms uzmanı bazen Büyücülerin Prensi olarak da bilinir; Merlin, tartışmasız tüm zamanların en ünlü büyücüsüdür. Merlin, Harry Potter'ın büyücülük dünyasında kesinlikle çok ünlü bir isim.