Kim daha çılgın joker mi yoksa harley mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Trinity Luettgen Sr.
Puan: 4.2/5(34 oy)

Harley Joker'den Daha Çılgın Değil Hata yapmayın, Harley Quinn kesinlikle dengesizdir (bunun için Joker'e teşekkür edebiliriz), ancak ikisi arasında, aklın maymun barlarından elini sıkıca tutan kişi o. ... Joker için nedeni açık: Bu onu seyirciye daha az tehlikeli gösteriyor.

Joker'den daha çılgın kim var?

1 Joker'den Daha Çılgın: Thanos

Ve bu, Çılgın Titan'ın şimdiye kadar yaptığı tek çılgınca şey değil.

Kim daha iyi Joker veya Harley Quinn?

Fakat Harley Quinn , bazen Joker'den fiziksel olarak daha güçlü olabilir ve onun hakkında ondan daha sık fikir sahibi olabilir. ... Joker'in kökeni bilinmemekle birlikte, Harley Quinn bir zamanlar Joker'e Arkham Asylum'da yardım edebileceğini düşünen psikolog Dr. Harleen Quinzel'di.

Harley Quinn, Joker'den daha mı akıllı?

Joker'in Harley'i yıllar boyunca maruz bıraktığı tüm suistimallere rağmen, kesinlikle Harley'in Joker'in Batman'a karşı savaşı açısından pek bir şey sunmadığı geliyor. ... Ancak, o en iyi suçlu olmasa da, Harley Quinn aslında çok zekidir.

Harley Quinn neden delirdi?

Hikayede Joker, Harleen Quinzel'i doğduğu kimyasal tesise götürüyor. ve onu iradesi dışında bir kimyasal fıçısına iter. tenini beyazlatan ve onu deli eden, Joker'in kökenlerindeki dönüşümüne benzer şekilde Harley Quinn'e dönüşmesine neden olan.

Harley Quinn ve Joker'in İlişkisi Hakkındaki Gerçek

37 ilgili soru bulundu

Harley Quinn'in hangi zihinsel bozukluğu var?

Herkes Harley Quinn'i Jokerlerin kızı olarak bilir ama o nasıl Harley Quinn oldu? Kişilik Bozukluğu, özellikle Histriyonik kişilik bozukluğu Harley Quinn'in hayatında önemli bir rol oynar.

Joker'in sevgilisi kimdi?

Harley Quinn, Harleen Frances Quinzel doğdu Arkham Asylum'da deli bir suçluya ve Joker'in kız arkadaşına dönüşen bir psikiyatristti. Quinzel genellikle X Görev Gücü için işe alınır.

Batman'in IQ'su nedir?

BuzzFeed'de yayınlanan bir trivia, Batman'in belirttiği IQ'nun inanılmaz 192 160 ile 180 arasında bir IQ'ya sahip olduğu tahmin edilen ünlü teorik fizikçinin (Albert Einstein) birkaç çentik üzerindeydi.

Lex Luthor'un IQ'su nedir?

Lex Luthor'un IQ'sunun 225 , ki bu çok etkileyici. Batman'inki 192, Albert Einstein'ınkinin ise 160 ile 180 arasında olduğu düşünülüyor. Yani Batman, Albert Einstein'dan daha yüksek bir IQ'ya sahip, ancak Lex Luthor, Batman'den daha yüksek bir IQ'ya sahip.


Riddler'ın IQ'su nedir?

En son kontrol ettiğinde, Edward Nygma'nın IQ'su sabitlenmişti. 193 , onu Garry Kasparov'dan daha yükseğe, ancak Kim Ung-Yong'dan aşağıya yerleştirdi. IQ'su Batman'inkinden daha yüksek, ancak kaçınılmaz olarak Edward'ın düşüşüne yol açan şey, kazanma ve kendini en iyi şekilde kanıtlama arzusudur.

Harley Quinn neden bu kadar beyaz?

18 onun ağartılmış cilt değişiklikleri

Harley'nin arka planı bazen değişmiyor, görünüşü de değişiyor. ... Bununla birlikte, daha sonraki kökenlerde, Joker onu içine düştüğü kimyasallarla aynı fıçıya sokmayı başardı ve hayranları Suicide Squad'da gördüğü gibi cildini kalıcı olarak onunki gibi solgun beyaza boyadı.

Harley Quinn psikopat mı?

2016'nın çok türetilmiş DC anti-kahraman takımı İntihar Timi'nden çıkacak en iyi şey, Margot Robbie'nin kendi kendini Joker'in kızı ve ilginç kaos palyaçosu ilan eden Harley Quinn'e ilham veren yorumuydu. ... Betty Boop aksanı, tuhaf gardıropu ve sopalı jimnastik tesisiyle, Harley sevimli bir psikopat .

Joker ve Harley Quinn neden ayrıldı?

Bunun nedeni? İntihar Kadrosu kesim ve ilişkiyi daha az suistimal etmek için orijinal sahneleri yeniden çekti . Filmin ilk fragmanına, test gösterimlerinden çıkan söylentilere ve setten alınan görüntülere dayanan Harley Quinn ve Joker'in Suicide Squad'daki orijinal versiyonu çizgi romanlara uygundu.


Victor zsasz, Joker'den daha mı çılgın?

Her iki ebeveyni de bir tekne kazasında öldükten sonra Zsasz derin bir depresyona girdi. ... Rağmen Joker Batman'in en büyük yalanı olan Kara Şövalye, karşılaştığı tüm suçlular arasında en çok Zsasz'dan nefret ettiğini belirtti.

Batman klinik olarak deli mi?

Batman'in kesinlikle birçok travması ve duygusal sorunu var. ... En kötü ihtimalle, Batman hafif bir TSSB'ye sahip olabilir ama bu bile bir gerginlik. Batman'in zihni kesinlikle ilginç ve sorunları var ama o da deli değil , zihinsel bir rahatsızlığı da yok.

Dünyanın en yüksek IQ'suna sahip olan kim?

198 puanla, Evangelos Katsioulis, MD, MSc, MA, PhD , World Genius Directory'ye göre dünyadaki en yüksek test edilmiş IQ'ya sahip. Yunan psikiyatrist ayrıca felsefe ve tıbbi araştırma teknolojisi alanlarında da derecelere sahiptir.

En zeki süper kahraman kim?

Harvard mı, Kolombiya mı? Çizgi Romanlardaki En Zeki 10 Süper Kahraman

  • Bay.
  • Yarasa Adam. ...
  • Demir Adam. ...
  • Oracle. ...
  • Atom. ...
  • Hank Pym. ...
  • Canavar. Beast'in çizgi roman listesindeki bu en zeki süper kahramanları yapması sürpriz olmamalı. ...
  • Amadeus Cho. Henüz 15 yaşındayken Amadeus Cho, yetenekli gençler için akademik bir yarışmaya girdi. ...


DC'de en yüksek IQ'ya sahip olan kim?

yarasa Adam her zaman olduğu gibi en zeki süper kahramanlar listesinde en üst sırada yer alıyor. Batman, 192 IQ'ya sahip olmasına rağmen bilgi arayışından vazgeçmedi. Fizik, Mühendislik, Matematik, uygulamalı bilimler gibi birçok konuyu kavradı. Ona hiçbir şey için Polymath demiyorlar.

Kim daha zeki Tony Stark mı yoksa Peter Parker mı?

İlk Cevap: Peter Parker (Örümcek Adam) Tony Stark kadar akıllı (Demir Adam)? Ham zeka açısından muhtemelen daha akıllıdır. Tony Stark'tan daha zeki. Ama Tony Stark'ın hedefleri var, birçoğu, belki birkaçı fazla, Peter Parker'ın ise hiç yok çünkü kazanmak istemiyor.

Joker ve Batman aşıkları mı?

İlişkileri, Joker'in Batman'e olan tuhaf hayranlığıyla ilerliyor ve The Caped Crusader, kendi tarzında şunu bile belirtti: Joker ona aşık . Joker kendini Batman'in en büyük gerekliliği olarak görüyor ve çoğu başlangıç ​​hikayesinde Joker'in yaratılmasından Batman sorumluydu.

Joker'in babası kim?

Brett Cullen canlandırıyor Thomas Wayne 2019 filmi Joker'de.


Joker Harley'i seviyor mu?

Bütün bunlara rağmen, Joker, Harley'i gerçekten sevdiğini itiraf etti ama aşkın zayıflık olduğuna inandığı için ondan kurtulmak istedi. Onu öldürmenin onu hayatının geri kalanında incitecek acı verici bir anı haline getireceğini fark ederek, onun yerine Harley'e onun kim olduğunu unutturmaya karar verdi.

Joker'in hangi kişilik bozukluğu var?

Kişilik bozuklukları. Genel olarak, Arthur'un belirli kişilik özelliklerinin karmaşık bir karışımına sahip olduğu görülmektedir. narsisizm (çünkü her ne şekilde olursa olsun ilgi çekmek için can atar) ve psikopati (kurbanlarına karşı empati göstermediği için).

Joker'in akıl hastalığı neydi?

Joker (veya Arthur), aşağıdakiler de dahil olmak üzere karmaşık bir teşhis karışımına sahip görünüyor. psödobulbar etkisi - kontrol edilemeyen gülme veya ağlamadan oluşan nadir bir durum ve muhtemelen psikotik bir hastalık, duygularıyla ilgili açık halüsinasyonları ile kanıtlanmıştır (Zazie Beetz tarafından oynanır).