Christina Milian'ın ilk bebek babası kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ruthe Mayer
Puan: 5/5(65 oy)

38 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, erkek arkadaşıyla ilk çocuğu olan bir oğlunun dünyaya geldiğini duyurdu. Fransız şarkıcı ve söz yazarı Matt Pokora . Milian, haberi resmi Instagram hesabından paylaştı. Ve böylece başlıyoruz.

Christina Milians kim bebek baba?

Christina Milian resmen üç çocuk annesi! Şarkıcı ikinci çocuğunu sevgilisiyle karşıladı Matt Pokora . Milian aynı zamanda eski kocası The-Dream ile paylaştığı 11 yaşındaki kızı Violet'in annesidir.

Christina Milian ilk bebeğini kiminle doğurdu?

Menekşe. Christina, 26 Şubat 2010'da dünyaya ilk çocuğunu karşıladı - Violet adında bir kız. Tam adı Violet Madison Nash olan Violet, Milian ve eski kocasının kızıdır. rapçi The Dream . Violet şimdi 11 yaşında.

Christina Milian'ın Lil Wayne'den bebeği oldu mu?

Christina anne beş yaşındaki kızı Violet ile söz yazarı eski kocası The-Dream ve Lil Wayne'in dört çocuğu var. Geçen Haziran ayında Us Weekly ile yaptığı röportajda, ailelerinin ne kadar iyi bir araya geldiklerinden bahsetti.

Christina Milian'ın ilk bebek babası kim?

Bu aynı zamanda Milian'ın en büyük ve tek kızı Violet Madison Nash'i yeniden bir abla yapar - 11 yaşındaki babası Milian'ın eski kocası ve müzik yapımcısı The Dream .

Christina Milian, Beyaz Bebek Babasının Eski Siyah Erkek Arkadaşlarından Çok Daha İyi Olduğunu Söylüyor

17 ilgili soru bulundu

Lauren London bebek baba kim?

Londra tarihli Lil Wayne açık ve kapalı. Çiftin oğlu Kameron Carter, 9 Eylül 2009'da doğdu. Mayıs 2011'de Londra, Wayne ile olan ilişkisi hakkında 'Wayne ile 15 yaşındayken tanıştım.

Christina Milian şimdi ne yapıyor?

Kısa cevap: o hala hemen her yerde. Milian, diğer şeylerin yanı sıra bir anne, bir teknoloji girişimcisi ve bir realite yıldızıdır. o devam ediyor müzik yaz ve kaydet , hem solo sanatçı olarak hem de diğer sanatçılarla birlikte.

Christina Milian'ın başka bir bebeği mi oldu?

Christina Milian'ın üçüncü bebeği geldi! 39 yaşındaki 'Dip It Low' şarkıcısı ve erkek arkadaşı Matt Pokora, Cumartesi günü Instagram'da Kenna adında bir oğlu karşıladı. Erkek bebek Milian'ın Ikinci çocuk Oğlu Isaiah'ı da paylaştığı Pokora ile 14 aylık. ... 'Kenna, dünyaya hoş geldin bebeğim!

Christina Milian neden bebeğinin yüzünü saklıyor?

Matt ve Christina'nın internette paylaşılan resimlerde oğullarının yüzünü saklamaya karar vermelerinin ana nedeni, güvenlik nedeniyle . Milian, Violet küçükken, insanların Violet'in neye benzediğini bilmemelerini dilediğim zamanlar oldu, diye paylaştı.


Christina Aguilera Kaç Yaşında?

Christina Maria Aguilera ( 18 Aralık 1980 doğumlu ) Amerikalı şarkıcı-söz yazarı, prodüktör ve oyuncu. Aguilera ilk çıkışını 1990'da Star Search'te yaptı. Üç yıl sonra The New Mickey Mouse Club'da rol aldı.

Christina gerçekten şarkı söylüyor mu?

onun şarkılarını söylüyorum Milian paylaşıyor, film ve söylediğim başka şarkılar var. ... [Özellikle] şarkı söylerken… gerçek sanatçının kaydı, diye devam ediyor. Alicia Keys kaydı. [Bu] kendinize biraz baskı yapıyor, ama bu doğal bir şey.

Pancar kutusunun sahibi kimdir?

Beignet Box, Lafayette yerlisi tarafından başlatıldı, Elizabeth Morris en iyi iki arkadaşı aktris/şarkıcı Christina Milian ve New Orleans Saints Hall of Famer'ın eşi Takia Evans ile birlikte Jahri Evans. Üçü, tatlıya duydukları sevgiden yola çıkarak kamyonu yaratmaya karar verdi.

Lauren London'ın ilk oğlunun babası kimdir?

Kameron Samuel Ari Carter

9 Aralık 2009, Kameron Carter, eski sevgilisiyle paylaştığı Londra'nın en büyük oğlu. erkek arkadaşı Lil Wayne - bir LA radyo programında göründüğü sırada Kam'ın gelişinden bir ay önce beklediklerini doğruladı. 11 yaşındaki rapçinin üçüncü çocuğu.


Lauren London biriyle mi çıkıyor?

Ancak, spekülasyonları açıkça reddetti ve yazdı, Ben sevgi ve barışım ama asla unutma... Ben kederli bir kadınım ve Nip, ailem, karakterim ve kodum hakkında oynamam. Anlaşıldığı üzere, Londra bildirildi bekar ve şu anda kimseyle çıkmıyor .

Rüya şimdi kiminle çıkıyor?

Nash çıkmaya başladı LaLonne Martinez 2014 yılının başlarında, Mayıs 2014'te nişanlandılar ve 3 Temmuz 2014'te San Francisco Belediye Binası'nda sessizce evlendiler. Dört çocukları, iki oğlu, Heir (2015 doğumlu) ve Lord Nash (2016 doğumlu) ve iki kızı, Maverick Nash (2017 doğumlu) ve Élysées Nash (2019 doğumlu) var.

Dreamy ve Fundy evli mi?

Düğün

Açık 9 Aralık 2020 , Fundy, 'Rüya ile evlendim' başlıklı bir video yayınladı. Fundy, Treasure Planet temasıyla özel olarak oluşturulmuş bir harita ortaya çıkardı. ... Harita ile Fundy, düğünü daha olaylı hale getirmek için özellikler ekledi.