bryce hall'ın annesi kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Judd Langworth
Puan: 4.6/5(43 oy)

Hall, 14 Ağustos 1999'da doğdu ve ailesi tarafından büyütüldü. anne Lisa Ellicott City, Maryland'de.

Bryce Hall kiminle akraba?

Bryce Hall'ın kardeşi var mı? Birçok TikTok yıldızı, gönderilerine küçük kardeşleri dahil etse de, Bryce bunu yapmadı. Ve bunun geçerli bir nedeni var: O tek çocuk. Yani hayır, Bryce Hall'un erkek veya kız kardeşi yok .

Bryce halls babası nasıl?

Bryce Hall, babasının adını kamuoyuyla paylaşmadı ancak babasının artık hayatının bir parçası olmadığını ortaya çıkarmıştır.

Bryce Hall Addison'la mı çıkıyor?

[GÜNCELLENDİ 3/23/2021 17:54]: Bryce Hall ve Addison Rae resmen ayrıldılar. E! Haber bildirdi çift ​​artık birlikte değil ve her ikisi de 'kariyerlerine konsantre olmakla çok meşgul'.

Addison Rae'nin ebeveynleri kimlerdir?

Addison Rae, Hristiyan bir ailedendir. O babasının adı Monty Easterling ve annesinin adı Sheri Easterling . Babasının da thelopezboys olarak bilinen bir sayfası var.

Annem Beni Açığa Çıkardı...

20 ilgili soru bulundu

Addison Rae, Charli D Amelio ile akraba mı?

Charli D'Amelio ve Addison Rae'yi tik tok'tan tanıyor olabilirsiniz, ikisi de doğrulanmış hesaplardır ve platformdaki en ünlü 2 hesaptır. ... Addison Rae 55 milyonun üzerinde ve Charli D'Amelio 80 milyonun üzerinde.

Addison Rae 2020 kiminle flört ediyor?

Bryce Salonu (2019 – 2021) Resim: Scott Roth/Invision/AP. TikTok'ta 20 milyondan fazla takipçisi ve 1,4 milyar beğenisi bulunan Addison ve TikTok yıldızı Bryce Hall, 2019 sonbaharında çıkmaya başladı ve 2020'deki ilişkilerini Instagram'da öpüşen bir fotoğrafla doğruladı.

Addison Rae, Tony Lopez ile akraba mı?

Tony Lopez ve Addison Rae akraba değil , ama bir noktada bir ilişki içindeydiler. Birlikte çok yakın çalışıyorlar ve hatta aynı evde – Hype House – yaşamak için zaman harcadılar, ancak akraba değiller. Bu etkileyiciler ve ilişkileri hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Charli D'Amelio şimdi bekar mı?

Charli D'Amelio ve diğer TikTok yaratıcısı Chase Hudson (aka Lil Huddy), Kasım 2019'da Chase'in TikToker, Thomas Petrou ile oluşturduğu Hype House'un üyeleri olarak bir araya geldi. İkili ilişkilerini doğruladı Şubat 2020 Instagram'da birbirlerine Sevgililer Günü gönderileri ile.


Addison ve Bryce hala 2021 ile mi çıkıyor?

Çift ilk olarak 2019'un sonlarında çıktı ve ayrıldı. Yaklaşık bir yıl sonra ilişkilerine bir şans daha verdiler ve Kasım 2020'de halka açıldılar. O sırada Bryce ve Addison, iki aydır birlikte olduklarını açıkladılar. İçinde Mart 2021'de kendi yollarına gittiklerini açıkladılar.