Aretha Franklin'in ilk çocuğunun babası kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Katrine Goldner
Puan: 4.6/5(65 oy)

İlk olarak 12 yaşında hamile kaldı ve 28 Ocak 1955'te babasının adını taşıyan ilk çocuğunu Clarence'ı dünyaya getirdi. Franklin, 2019'da keşfedilen el yazısı vasiyetlerinden birinde, babanın babası olduğunu açıkladı. Edward Ürdün .

Aretha Franklin'in çocuklarının babası kimdi?

Ted Teddy Beyaz, Jr. 1964 doğumlu, Franklin'in ilk kocası ve menajeri Ted White Sr. White Sr.'den Franklin'e fiziksel tacizde bulunduğu iddia edilen tek çocuğuydu; ikisi 1961'de Franklin henüz 19 yaşındayken evlendi ve 1969'da boşandı.

Aretha'nın oğlunun babası CL Franklin mi?

Detroit, Michigan, ABD Clarence LaVaughn Franklin (né Walker; 22 Ocak 1915 - 27 Temmuz 1984) bir Amerikan Baptist bakanı ve sivil haklar aktivistiydi. ... Franklin'di baba Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Aretha Franklin.

CL Franklin bir çocuğu hamile bıraktı mı?

Aretha'nın babası, Muhterem C.L. Franklin, dini taahhütlerine rağmen, ulusal olarak tanınan bir Baptist vaiz ve sivil haklar aktivistiydi. kilisesinde bir genci hamile bıraktı , biyografisine göre, Garip Bir Ülkede Şarkı Söylemek.

Aretha Franklin'in ilk kocası kimdi?

Aretha Franklin'in İlk Kocasıyla İlişkisinin İçinde Beyaz .

Aretha'nın ilk çocuğunun 'Gerçek' babası - Clarence (1/2)

16 ilgili soru bulundu

Ted White, Aretha Franklin'den ne kadar büyüktü?

Aretha gibi büyük bir yeteneği ahırına sokmak için becerikli biri lazımdı. Ama sevdiklerinin White hakkındaki çekincelerine rağmen, Franklin onunla çıkmaya devam etti. Buluştuktan altı ay sonra Franklin ve White, 1961'de Ohio'da bir tur yaparken evlenmişlerdi. Şarkıcı o sırada 19 yaşındaydı. Beyaz 30 yaşındaydı .

Aretha Franklin ile ilk kocası arasındaki yaş farkı neydi?

Aretha Franklin'in ilk evliliği Ted White ile oldu.

Franklin ve White 1961'de evlendi. 19 ve 30 yaşında olduğu bildirildi - birkaç aylık flörtten sonra.

Aretha 12 yaşında nasıl hamile kaldı?

Franklin'in annesi Barbara, Aretha 6 yaşındayken aileyi terk etti - babası C.L. 12 yaşındaki bir kızı hamile bırakmıştı. C.L. gerçi aynı anda her yerde olamaz. 12. doğum gününden kısa bir süre sonra, Aretha'nın Donald Burke adında yerel bir çocuk tarafından hamile bırakıldığı bildirildi. .

Aretha Franklin'in kardeşi nerede?

Aretha'nın üvey kardeşi 12 Kasım 2002'de 67 yaşında vefat etti. Mobile, Alabama'daki Pine Crest Mezarlığı .


CL Franklin'in 12 yaşında bir bebeği mi oldu?

C.L. 1940'ta 12 yaşında bir kızdan çocuğu oldu . Tanınmış bir çapkındı ve çevresindeki kadınlara ve çocuklarına kötü davranıyordu. Barbara ile birlikteyken başka iki kadından iki çocuğu daha oldu. Barbara'dan önce bir karısı vardı, ama Barbara ile evlendiği yıl boşandılar.

Aretha Franklin'in 12 yaşında çocuğu var mıydı?

12 yaşındayken Aretha, daha sonra You Send Me'yi onun hakkında kaleme alan 23 yaşındaki şarkıcı-söz yazarı Sam Cooke ile tanıştı. ... 13. doğum gününe iki ay kala, Aretha ilk çocuğunu doğurdu - kendi babasının adını Clarence'a verdiği bir erkek bebek.

Aretha Franklin'in 12 yaşında çocuğu var mıydı?

Clarence Franklin

Aretha ilk kez 12 yaşında hamile kaldı , ve 1955'te babası Amerikan Baptist bakanı CL Franklin'den sonra Clarence adında ilk çocuğunu doğurdu. Biyografi yazarı David Ritz'e göre, en büyük oğlu Clarence'ın babasının okuldan bir çocuk olan Donald Burke olduğuna inanılıyordu.

Edward Jordan Aretha'dan ne kadar büyüktü?

Edward Franklin, Clarence'dan iki yıl sonra doğdu. Aretha 14 yaşındaydı . Babası Edward Jordan adında bir adam ama onun hakkında kamuoyuna açıklanan tüm bilgiler bu kadar. Edward Jr. genç yaşta müzikle ilgilenmeye başladı.


Edward Jordan'ın yaşı kaç?

Edward Jordan, Sr. Doğum Tarihi: 1726: Ölüm: 28 Şubat 1791 ( 64-65 ) Birinci Dereceden Ailesi: William Jordan ve Mary Jordan'ın oğlu Elizabeth Jordan'ın kocası Edward Jordan, Jr.'ın babası.

Aretha ikinci bebeğini doğurduğunda kaç yaşındaydı?

Şarkıcının vaiz babasının adını taşıyan ilk çocuğu Clarence, 13. doğum gününden sadece iki ay önce doğdu ve iki yıl sonra ikinci çocuğu Edward'ı dünyaya getirdi. 14 yaş .

Aretha'yı ne öldürdü?

Ağustos ayında ölen 'Ruhun Kraliçesi' Aretha Franklin pankreas kanseri 76 yaşında, öldüğü sırada IRS'ye yaklaşık 8 milyon dolar vergi ve ceza borcu olduğu bildirildi.