Depresyonun karanlık yıkıcıları için saksafonu kim çalıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Mozelle Robel II
Puan: 4.9/5(48 oy)

Jimmy, Bud'ı tanıştırmaya devam ediyor. Sabit Eddie Patrick , grubun saksafoncusu. Steady Eddie, Bud'a nazik davranan ve ona ipleri gösteren, arkadaş canlısı, hevesli bir müzisyen olarak tasvir edilmiştir.

Grubun tek beyaz üyesi kim?

Kirli Tapu gruptaki tek beyaz adam; Bud ile fazla etkileşime girmez. Ve Doo-doo Bug da bir tür yer tutucudur; O grubun bir parçası ama grubu büyütmekten başka bir şey yapmıyor.

Grup, Herman's House'a neden ne diyor?

Calloway'in grubu, Bud'u Calloway'in denilen evine götürür. 'Grand Calloway İstasyonu .' Bud sorduğunda, Bayan Thomas, Calloway'in evine 'Grand Calloway İstasyonu' adını verdiğini çünkü günün ve gecenin her saatinde eve 'bir sürü farklı insan girip çıktığını' ve bunun 'ona o tren istasyonunu hatırlattığını' açıklıyor. ...

Bud'ın yeni saksafonu neyi simgeliyor?

Hediye simgeliyor Bud'ın yeni dostluğu ve Depresyonun Karanlık Yıkıcıları ile seyahat eden yeni hayatı . Bebek boyu saksafon biraz kaba görünüyor çünkü çok şey yaşadı, ancak bazı hassas bakım ve düzeltmelerle saksafon kulağa güzel gelecek.

Bud'ın yeni lakabı ne?

Takma karar ve işlem bazı törenlerle yapılır. Grup üyeleri sonunda takma isme oy veriyor Bud 'Uykulu LaBone. ' LaBone'un Fransızca'nın 'kemiği' telaffuz etme şekli olduğu için bu adın kulağa daha karmaşık geldiğine karar verildi. Bud, bunun duyduğu en iyi isim olduğunu düşünüyor.

Herman E Calloway ve Depresyonun Karanlık Yıkıcıları!!!!!! 'Herkes burada' oyna

21 ilgili soru bulundu

Bud'ın bavulundaki üç şey nedir?

Bud'ın içinde üzerlerinde yazı olan bir çuval taş tutar, müzisyen Herman E. Calloway (babası olduğuna inandığı kişi) ve çetesi, bir kıyafet değişikliği ve annesinin çocukken çekilmiş bir fotoğrafı.

Bay Calloway neden dolapları kilitledi?

Herman E Calloway onu odaya kilitleyecekti. dolaba o gitmiş olacak . İçinde bulunduğu odadaki küçük kız ölmüştü. Annesinin gittiğini hatırladı.

Bud grubun adının ne olması gerektiğini söyledi?

Bud grubun adının ne olması gerektiğini söyledi? Bayan Thomas ve Depresyonun Karanlık Yıkıcıları ve Dev Kemandaki Mean Old Guy.

Bud, Hooverville'deyken uyumasına yardımcı olmak için ne yapar?

Bölüm 8'de Bud ve Bugs, Chicago'ya giden sabah trenine yetişme umuduyla geceyi Hooverville'de geçirir. Bud uzandığında, uykuya dalmasına yardımcı olacak küçük bir numara yapar. Bud, battaniyesini bavulundan çıkarır ve başından sonuna kadar çeker.


Great White'ın solisti ne oldu?

Russell, grupla turneye çıkamadığı için Aralık 2011'de GREAT WHITE'tan ayrıldı. delikli bir bağırsak ve parçalanmış bir pelvis dahil olmak üzere bir dizi yaralanma nedeniyle. Jack, bu yaralanmaları büyük ölçüde alkol ve ağrı kesici bağımlılıklarının yanı sıra reçete edilen prednizon ilacına bağladı.

Bay Calloway neden grupta beyaz birini tutuyor?

Calloway neden çetesinde hep bir beyaz adam tutuyor? Bud, Mr. C'nin her zaman grupta konserler düzenlemek ve mülküne 'sahip olmak' için bir beyazı vardır. , çünkü siyahların mülk sahibi olmalarına izin verilmemektedir.

Bud'ın gerçek babası kim?

Hikayenin çoğu için Bud, babasının adının Herman Calloway Grand Rapids, Michigan'da yaşayan ünlü bir müzisyen. Bud, Herman'ın babası olduğu sonucuna varır, çünkü annesi, Herman'ın geçmiş performanslarının eski broşürlerini bavulunda saklar.

Herman E Calloway Gerçek mi?

Lefty Lewis ve Herman E. Calloway, kurgulanmış olmalarına rağmen, dedelerime dayanarak . (Gerçek Herman E. Curtis'in aslında harika bir mizah anlayışı vardı.)


Herman E Calloway tomurcukla ilgili mi?

Herman E. Calloway Bud Caldwell'in dedesi ve Bud'un annesi Angela Janet Caldwell'in yabancılaşmış babası . ... Romanın sonlarına doğru Bud ona kızının -Bud'un annesinin- öldüğünü ve Bud'ın adamın torunu olduğunu söylediğinde, huysuz, içine kapanık tavrı çözülmeye başlar.

Bud'ın annesi neden kovboy şapkasına kızdı?

Bud'a babasının, büyük boy, on galonluk bir kovboy şapkası takan minyatür bir ata binerken fotoğrafının çekilmesinde ısrar ettiğini söylemişti. annesi olmuştu kızgın çünkü at sahibi, fotoğrafçı tarafından kötü muamele gördü ve şapka kirliydi .

Polis neden lefty ve Bud'ı durdurdu?

Bay Lewis çok şanslı çünkü talimat verdiği bir kutuda Bud koltuğunun altına kaymak için polis onları durdurduğunda, demiryolu çalışanlarını 'Pulman Porters Kardeşliği'nin Grand Rapids Şubesi'nin bir toplantısına karşı uyaran el ilanları vardı.

Bud alt kata indiğinde neden bu kadar çok ses çıkardı?

Bud alt kata indiğinde neden bu kadar çok ses çıkardı? Odaya geri geleceğini bildiklerinden emin olmak istedi.


Bay Calloway'den taş toplamasını ilk kim istedi?

Calloway'in taş topladığını öğreniyoruz. Angela oynadığı her gösteride, çünkü o çok küçükken ondan kendisine bir 'vay' getirmesini istedi.

Bud'a Bay Calloway'den çalma fikrini ne verdi?

Calloway ve ünlü grubu, The Dusky Devastators of the Depression! Bud'ın bir fikri var o posterlerin babasına yol açacağını . Yola çıkıp bu gizemli adamı bulmaya karar verdiğinde, onu hiçbir şey durduramaz.

Bud uyurken kıyafetlerine ne olur?

Bud uyurken kıyafetlerine ne olur? ... Giysileri çalınmış. Bayan Thomas gelip onları yıkamaya götürüyor. Bayan Thomas gelir ve onları onun için çok güzel katlar. .

Bud'ın annesi kim?

Angela Janet Caldwell (Calloway) , a.k.a. Anne. Bu hikaye boyunca ölmüş olmasına rağmen, Bud'un annesi, Bud'un babasını bulma arayışında önemli bir rol oynar. Ayrıca Bud'ın yaşama yaklaşımı üzerinde büyük bir etkisi olmuştur.


Mavi el ilanı tomurcuklanmak için neden önemliydi?

Bud için önemlidirler çünkü Müzisyenin hiç tanışmadığı babası olduğundan şiddetle şüpheleniyor. . Annesinin ölümünden önceki son günlerini hatırlattığı için mavi renkli broşürlerden birine özellikle değer verir.

Bud'ın rol yapan annesi ve babası neden kafasına vurmaya devam etti?

Adam, Bud Clarence olabilir çünkü yiyecek bulabilmek için Bud'un babası gibi davranıyordu. Anne ve baba neden Bud'ın kafasına tokat atıp duruyordu? Anne ve baba Bud'ın kafasına vurmaya devam etti. çevrelerindeki insanları Bud'ın aslında oğulları olduğuna inandırmak .