Cod perk kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Verner Konopelski
Puan: 4.8/5(1 oy)

İlk olarak Die Rise'da tanıtılan Zombies oyun modunda Call of Duty: Black Ops II'de Who's Who is a Perk-a-Cola. 2000 puana mal olur. avantaj oyuncuların düştükten sonra kendilerini canlandırmasına izin verir.

Kimin perk olduğu hangi haritada?

Kim kim? 2000 Puana mal olan bir Zombies Perk-A-Cola'dır. Şimdiye kadar sadece şurada mevcut: harita Die Rise .

Morina Zombilerinde tüm avantajlar nelerdir?

Tüm Call Of Duty: Black Ops Serisi Zombi Avantajlarını Sıralama

  • 14 Kim Kimdir.
  • 13 Mezar taşı sodası.
  • 12 Dayanıklılık Arttırıcı Soda.
  • 11 Ölümcül Daiquiri.
  • 10 Akbaba Yardım İksiri.
  • 9 Doktora Flopper.
  • 8 Elektrikli Kiraz.
  • 7 Çift Dokunuşlu Kök Birası.

Dul şarap ne yapar?

Widow's Wine, en pahalı Perk-a-Cola için Mule Kick ile birlikte. Dört etkisi vardır: Oyuncuya çarpan zombiler, oyuncudan bir dokuma dalgası salacak , yakındaki zombileri 20 saniye boyunca tuzağa düşürmek. ... Patlama sonucu ölmeyen zombiler 20 saniye boyunca bir ağa takılır.

Muz Kolada avantajı nedir?

Muz Kolada sağlar zombilerin kaymasını ve kaymaktan zarar görmesini sağlayan sarı balçık izleri yaratırsınız. Sliquifier'ın etkilerine benzer bir avantaj. Oyuncu bir seferde yalnızca bir iz bırakabilir ve bir başkası yapılmadan önce ilkinin kaybolmasına izin vermelidir. Oyuncu ayrıca daha hızlı ve daha uzağa kayabilir.

Kim Kimin Üstünü Açıkladı + İpuçları! Hızlı Canlanma vs Kim Kim?

34 ilgili soru bulundu

Deadshot avantajı nedir?

Deadshot Daiquiri bir Zombilerde Perk-A-Cola . Her kullanım 1500 Puana mal olur. Bu avantajın oyuncular üzerinde çeşitli etkileri vardır. Tüm silahların artı işaretleri, Multiplayer'dan Laser Sight'ın etkilerine benzer şekilde daha küçük olacaktır. Seçeneklerde otomatik nişan alma açıksa, silah yaratığın göğsü yerine kafasına yapışacaktır.

Kim kim perk-a-cola?

İlk olarak Die Rise'da tanıtılan Zombies oyun modunda Call of Duty: Black Ops II'de Who's Who is a Perk-a-Cola. 2000 puana mal olur. avantaj oyuncuların düştükten sonra kendilerini canlandırmasına izin verir .

Mezar taşının tadı nasıldır?

Karakterlere göre öyle inanılmaz çiğnenebilir (hatta doğrudan yutulmadan önce çiğnenebileceğini düşündürür) ve Robert Englund'a göre kimyasallardan yapılmıştır. Samantha gibi karakterler, kuru erik tadımı hakkında yorum yapıyor.

Juggernog'un tadı nasıl?

juggernaut- tadı çok güzel (tüm bulabildiğim bu.) Double Tap - Tadı acı ve iğrenç kokuyor.

Alan yükseltmeleri nerede?

sırasında bir Alan Yükseltmesi seçebilirsiniz. oyun içi Duraklatma menüsü veya ana Çok Oyunculu menüsünün Silahlar bölümüne gidin ve her birinin nasıl kullanılacağına ilişkin bir eğitimle birlikte tüm Alan Yükseltmeleri'ni görün.

Uzman MW'de ne yapar?

Modern Warfare'in çok oyunculu modunu oynuyorsanız, Uzmanın Her öldürmede ekstra avantajlar kazanma yeteneği için öldürme serisi ödüllerini takas eden bir yetenek . Oyunculara başlangıçta üç avantaj verir, ardından 2 öldürmede bir tane, 4'te bir tane ve 6 öldürmede bir final ekler.

Vanguard Cod mobil kimdir?

öncü öne çıkan bir karakter Call of Duty: Mobile ve oyuna Sezon 7 Radyoaktif Ajan güncellemesinin bir parçası olarak eklendi. Sezonun Aylık Giriş Takvimi ile 24. günde ücretsiz olarak edinilebilir.

Kim Kimin yeteneği?

Who's-Who's muazzam seviyelere sahip güç, hız ve dayanıklılık Rokushiki'deki ustalığıyla daha da yükselir. Bilinen en güçlü balıkadamlardan biri olan Jinbe'ye karşı yumruk yumruğa savaşabildiğini ve sonunda yenilmesine rağmen bir süre düşmanının gücünü yenebileceğini kanıtladı.

Elektrikli Kirazın jingle'ı var mı?

Elektrikli Kiraz için jingle yok , ancak yakınında son derece bozuk bir ses duyulabilir. Bu, diğer Perk-a-Cola'larla paylaşılıyor, ancak Origins dışındaki diğer haritalarda tam jingle'ları var.

Juggernog neyden yapılmıştır?

Bir kutu Juggernog şunları içerir: 1000 kalori, 70 gr toplam yağ, 45 gr sodyum, 5000 gr toplam karbonhidrat, 90 gr şeker ve 400 gr protein. İçindekiler listesi de görülebilir ve şunları içerir: Gazlı süt, toz timsah yumurtası, ıspanak suyu , saf sakız ve demir ile güçlendirilmiştir.

Doktora Flopper ne yapar?

Doktora Flopper bir Zombilerde Perk-A-Cola . Her kullanım 2000 Puana mal olur. Bu Avantaj, büyük yüksekliklerden veya patlayıcılardan kaynaklanan herhangi bir hasarı önler. Yeterince yüksek bir alandan dalarsanız, küçük bir patlama yaratacaksınız.

Elektrikli Kiraz ne işe yarar?

Elektrikli Kiraz, Zombies'te yeni bir Avantaj-A-Cola'dır. Her kullanım 2000 Puana mal olur. Bu Avantaj, oyuncu her yeniden yüklediğinde bir tür elektrik boşalması ekleyecektir. doğrudan kullanıcının yakınında herhangi bir zombiyi öldürmek . Bu avantaj sonsuza kadar anında bir öldürme olmayacak.

Odin antik kötülükte nerede?

IX - En üst kattaki Odin tapınağında bulunur. Gecenin Ölüsü - Orman Terası, Şarap Mahzeni, Bahçeler ve Mozole arasındaki yerleri rastgele ayarlar. Kadim Kötülük - Bulunan Hüzün Nehri'nde dünyanın karanlık tarafında .

Kaç tane perk bir kola var?

Var 13 Avantajlı Kola Bununla birlikte, oyuncular, özel yöntemler kullanılmadıkça, toplamda kendilerini yalnızca dört Perks ile sınırlayabilir.
...
1500 puana mal olur ve aşağıdaki Avantajları içerir:

  • Hızlı canlanma.
  • Juggerny.
  • Hızlı Kola.
  • Çift Dokunma II.
  • Dayanıklılık-Up.
  • Doktora Flopper (yalnızca Black Ops II)
  • Deadshot Daiquiri.
  • Katır tekmesi.

Akbabalar ne işe yarar?

Vulture-Aid, Buried Zombies Haritasında tanıtılan bir Perk-A-Cola'dır. Kullanım başına 3000 puana mal olur. Bu Avantaj, öğeleri daha hızlı bulmak için HUD'nize birden çok simge ekler ve Zombilerin fazladan puan veya birkaç mermi atmasını sağlar .

Mezar taşı nasıl çalışır?

Tombstone avantajı nasıl çalışır? Öldüğünde , sizi gölge şeklinde yeniden canlandıran ve vücudunuza ulaşmayı başarırsanız kendinizi canlandırmanıza izin veren perk'i etkinleştirmeyi seçebilirsiniz. Siz denerken bir zamanlayıcı işlemeye devam eder - başarısız olursanız, gerçekten ölürsünüz. ... İkinci seviye, geri sayım sayacını 60 saniyeye uzatır.

Stamin up ne işe yarar?

Stamin-Up, zombi haritası Ascension from Call of Duty: Black Ops ve Call of Duty: Black Ops Zombies'de tanıtılan ve daha sonra Call of Duty: Black Ops II ve Call of Duty: Black Ops III'te görünen bir Perk-a-Cola'dır. . BT oyuncunun koşu hızını ve sprint süresini artırır .

Will Smith neden Deadshot oynamıyor?

Deadshot aslında filmde olacaktı

Smith olmasa bile, Deadshot'ın başlangıçta The Suicide Squad'da olması planlanmıştı. Ancak, zamanlama çakışmaları nedeniyle, başka bir karakter için yeniden yazılması gerekiyordu Idris Elba'dan başkası tarafından oynanmayacak.

Soğuk Savaş'ta ORDA nedir?

Orda (Rusça: Орда, lit. Horde), ayrıca denir Yaşlı Tanrılar, Derebeyiler ve Devler , ve oyun dosyalarında Hulking Summoners olarak da bilinen Call of Duty: Black Ops Cold War'da tanıtılan bir yaratık türüdür.