Toto'nun maceralarında toto kimdi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Marlin Runolfsson
Puan: 4.7/5(48 oy)

Bu hikaye, anlatıcının büyükbabasının hayvanlara çok düşkün olduğunu gösterir. Dedem Toto'yu satın aldı. tonga sürücüsünden bir maymun beş rupi için. Toto'nun eve gelişi büyükanneden bir sır olarak saklandı. Toto güzel bir maymundu.

Toto 9. Sınıf kimdi?

toto oldu ile parıldayan parlak gözleri olan güzel bir maymun yaramazlık, inci gibi beyaz dişler, hızlı ve kötü parmaklar ve üçüncü el olarak hizmet eden zarif bir kuyruk. Sevimli gülümsemesi yaşlı İngiliz-Hintli kadınları korkuturdu. Tüm bu belirgin nitelikler onu güzel gösteriyordu. 3.

Toto'nun Maceraları hikayesinde Toto kimdi?

BÜYÜK BABA Toto'yu bir tonga sürücüsünden beş rupi karşılığında satın aldı. Tonga sürücüsü, küçük kırmızı maymunu bir besleme teknesine bağlı tutardı ve maymun orada o kadar tuhaf görünüyordu ki, Büyükbaba küçük adamı özel hayvanat bahçesine eklemeye karar verdi. Toto güzel bir maymundu.

Toto'nun kısa cevabı kimdi?

Büyükbabanın tonga sürücüsünden satın aldığı maymunu Toto'ya anlat. Cevap: Toto derin kaşların altında yaramazlık ile parıldayan parlak gözleri olan güzel bir maymun . Yaşlı Anglo-Hintli hanımları korkutan bir gülümsemeyle gösterdiği inci gibi beyaz dişleri vardı.

Toto'nun macerasının hikayesi nedir?

Toto'nun Maceraları, Ruskin Bond'un eğlenceli bir hikayesidir. yaramaz bir maymunun tuhaflıklarını vurgulamak . Anlatıcının Büyükbabası hayvanlara düşkündü. ... Toto'yu istiyordu çünkü daha önce kaplumbağa, sincap, bir çift tavşan ve bir keçi gibi irili ufaklı birçok hayvana sahipti.

Toto'nun Maceraları

32 ilgili soru bulundu

Toto neden gizlice tutuldu Mcq?

Toto'nun varlığı gizli tutuldu büyükanne, büyükbabanın halihazırda sahip olduğu evcil hayvanlara herhangi bir ilaveyi onaylamadığı için . Böylece Toto, anlatıcının yatak odasının duvarına açılan ve duvara sabitlenmiş bir çiviye bağlanan bir dolapta tutuldu.

Toto neden gizli tutuldu?

Toto'nun varlığı sır olarak saklandı çünkü büyükanne zaten var olan evcil hayvanlara herhangi bir evcil hayvan eklenmesini onaylamadı . ... Büyükbaba Toto'yu eve götürdüğünde Toto'yu dolaba koydu ve yazarın büyükannesi hayvanları veya evcil hayvanları sevmediği için bir mandala bağladı.

Toto neden bu kadar ucuza satıldı?

Cevap: Toto çok ucuza satıldı çünkü evde büyük bir baş belasıydı . Perdeleri yırttı, tabakları yok etti ve büyükanneyi rahatsız etti. Aile masrafları karşılayamadı, bu yüzden Toto Tonga sürücüsüne bu kadar ucuza satıldı.

Toto ve Nana neden arkadaş değiller?

Toto çok yaramaz ve kötüydü ve uzun süre hareketsiz kalamadı. Nana iyi huylu ve uysal bir hayvandı. Birlikte olduklarında Toto, Nana'nın uzun kulaklarını ısırdı ve Nana, Toto'ya kızdı . Böylece Nana ve Toto arkadaş olamayacaklardı.


Toto kuyruğunu ne yapacaktı?

Cevap: Toto'nun kuyruğu güzel görünümüne eklendi ve aynı zamanda üçüncü el görevi gördü. O bir daldan asmak için kullanabilir ve elinin ulaşamayacağı her türlü inceliği alabiliyordu.

Nana neden Toto'yu yanında sürükledi?

Ahırdaki ilk gecede, büyükbaba Toto'yu ziyaret etti. Nana'yı saman yığınından uzak durmak için ipini çekerken huzursuz buldu. Büyükbaba, Nana'ya kalçalarına bir tokat attı ve geri çekildi , Toto'yu onunla birlikte sürükleyerek.

Toto diğer hayvanlara nasıl kanıtladı?

Cevap: Toto'nun varlığı büyükanneden gizli tutuldu . Büyükbaba özel hayvanat bahçesine ne zaman yeni bir kuş ya da hayvan getirse, büyükanne yaygara koparırdı. Günden güne hayvanların dahil edilmesinden bıkmıştı.

TOTO neden kendini canlı canlı kaynattı?

Toto kendini nasıl diri diri kaynatıyor? Cevap: Toto, sıcaklığı eliyle kurnazca test etti ve ardından yavaş yavaş banyoya girdi. . ... Bir gün Toto, kaynamak üzere yanan büyük bir mutfak kazanına girdi. Ilık suyun tadını çıkardı ama su sıcak olduğu zaman bir aşağı bir yukarı zıpladı.


Toto neden büyükanneye tabak fırlattı?

Büyükbabanın gelişinde Toto yemeği aldı ve nefesi ağacının dallarına oturmak için dışarı çıktı. Bütün öğleden sonra orada kaldı ve tüm pirinci bitirene kadar yavaşça yedi. Sonra büyükanneyi kızdırmak için çanağı ağaçtan fırlatıp parçalara ayırdı .

Toto neden büyükbabanın özel hayvanat bahçesinde?

Toto, onu bir besleme teknesine bağlı tutan bir tonga sürücüsüne aitti. Büyükbaba, maymunun orada uygunsuz olduğunu hissetti . Bu yüzden küçük maymunu özel hayvanat bahçesine eklemeye karar verdi.

Bilet toplayıcı neden Toto'ya köpek dedi?

Biletçi neden Toto'ya köpek demekte ısrar ediyor? Toto çok yaramazdı . Diğer evcil hayvanların geceleri uyumasına izin vermedi. ... Bilet toplayıcısı Toto'yu köpek olarak sınıflandırdı çünkü kural kitabında bir maymunun demiryollarında seyahat etmesi için ücretten bahsedilmiyordu.

Toto, Naina'yı neden değiştirdi?

Toto'nun kompartımandan ifadeye taşındığı gün, adı Nana olan bir eşek . Toto çok yaramaz bir maymundu ve Nana'nın uzun kulaklarını yakaladı ve iki kulağını da dişleriyle tutturdu. Nan'in dinlenmesine de izin vermedi.


Toto evde nasıl bir baş belasıydı?

Cevap : Toto evde bir baş belasıydı çünkü her zaman bir yaramazlık peşindeydi. Bazen perdeleri yırtar, insanların kıyafetlerini yırtar, duvar kağıdını çizer, tabakları fırlatıp kırar vs. . Evcil eşekle bile savaştı. Will, tüm bu kayıplar, kesinlikle herkes için bir baş belasıydı.

Toto ve Nana arasındaki ilişki nasıldı?

Toto, Nana'yı çok rahatsız etti ve Nana'ya sığındığı gece uyumasına izin vermedi. Toto ve Nana asla arkadaş olmazlar .

Toto neden satıldı?

Ruskin Bond'un 'Toto'nun Maceraları' adlı kısa öyküsünde, büyükbaba Toto'yu tonga sürücüsüne geri sattı. Çünkü buydu Toto çok yaramaz ve yaramaz bir maymundu ve tüm aileyi çok rahatsız etti. . Bulaşıklarda, giysilerde, perdelerde, duvar kağıtlarında ve diğer ev eşyalarında büyük kayıplara neden oldu.

Toto suyun sıcaklığını nasıl kontrol etti?

Cevap: ayak parmağını suya batırarak , suyun sıcaklığının orta derecede olup olmadığını kontrol etti.


Toto yazarın odasında ne yaptı?

Cevap: Açıklama: Toto yazarın duvarını kaplayan süs kağıdını yırttı oda ve bağlı olduğu mandalı yuvasından çıkardı. Ayrıca yazarın okul ceketini yırtıp yırttı.

Hikayenin sonunda Toto'ya ne oldu?

Bir tonga sürücüsünden Toto adında bir maymun satın aldı. Ancak Toto çok yaramaz olduğu ve diğer hayvanlarla iyi geçinmediği için dede, onun uzun süre besleyebilecekleri bir evcil hayvan olmadığını fark etti. Sonunda, maymunu satın aldığı aynı tonga şoförünü buldu ve onu Rs'ye sattı. 3 .

Toto bahçede nerede tutuldu?

Cevap: Toto tutuldu yakın .

Toto için harika bir muamele neydi?

Cevap: Açıklama: Toto için, soğuk kışlarda ılık suyla dolu büyük bir kapta banyo yapmak onun için bir ziyafetti. Toto, büyükannesinin onun için banyoya getirdiği suyun sıcaklığını çok kurnazca kontrol ederdi.