Kim hoo-hah?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kariane Mann
Puan: 4.8/5(36 oy)

1. hoo-hah - düzensiz bir patlama veya kargaşa ; 'neden oldukları şiddetli kargaşaya şaşırdılar' kargaşa, hoo-ha, aceleyle iriyarı, kerfuffle, yapılacaklar, aksama, rahatsızlık, çarpıntı. düzensizlik - barışın veya kamu düzeninin bozulması.

hoo-hah nedir?

: heyecan, ajitasyon veya rahatsızlık durumu veya durumu: kargaşa, kargaşa … ceketi tekrar giydi … — neden olduğu tüm hoo-ha'yı bilerek özür dilemeden giydi …— Vanessa Friedman 'Bir keresinde ender bir kuş hakkında büyük bir hoo-hah olduğunu hatırlıyorum.'- Lee Child.

İngiltere'de hoo-ha nedir?

gayri resmi. /ˈhuː.hɑː/ İngiltere. /ˈhuː.hɑː/ önemli olmayan bir şey hakkında çok fazla ilginin veya tartışmanın olduğu bir durum : Magazinlerden biri resimleri yayınladı ve büyük bir hoo-ha'ya neden oldular.

hoo-hah bir kelime mi?

ya da hoo-hah

gürültülü bir kargaşa . (sahte sürpriz veya heyecan ifade etmek için kullanılır.)

Neden ona hoo-ha diyorlar?

OED, hoo-ha'nın kökeninin bilinmediğini söylüyor, ancak Amerikan Mirası ve Merriam-Webster, muhtemelen kargaşa veya ünlem için Yidiş bir kelimeden . Çembere gelince, uzun zamandır benzer bir amaç için, ek heyecan veya abartılı tanıtım anlamları ile kullanılmaktadır.

Hungrybox için kızgınsanız 1'e basın - Super Smash Bros

33 ilgili soru bulundu

hoo-hah nasıl yazılır?

ya da hoo-hah

gürültülü bir kargaşa . (sahte sürpriz veya heyecan ifade etmek için kullanılır.)

Kim hooha diyor?

Hooah /ˈhuːɑː/ tarafından kullanılan bir savaş çığlığıdır. ABD Ordusu'ndaki askerler, ABD Hava Kuvvetleri'ndeki havacılar ve ABD Uzay Kuvvetleri'ndeki gardiyanlar .

hoo ha nereden geldi?

Kısa çizgili ve tiresiz hoo-hah gibi çeşitli yazımları vardır. çok büyük ihtimalle ordan geldi Bir kargaşa veya hullabaloo için Yidiş hu-ha , bu da muhtemelen bir Polonya ünleminden türemiştir. Hooey, saçmalık ya da çöpün ana duygusuna sahiptir.

HOHA Yeni Zelanda'da ne anlama geliyor?

Yeni Zelanda. Sinirli veya kızgın . 'Annem bizimle hoha çocukları olsaydı, bize bağırırdı'

Hullabaloo kelimesi ne anlama gelir?

: karışık bir gürültü : kargaşa, kargaşa. Hullabaloo'da Merriam-Webster'dan daha fazlası.

Hooch argosu ne işe yarar?

argo. : alkollü içkiler, özellikle kalitesiz veya yasadışı olarak üretildiğinde veya elde edildiğinde . yüksek. isim (2) ˈhüch

joie de hooha ne anlama geliyor?

Addison, Teksas'ta 31.000 FT tarafından oluşturulan kampanya, 'Joie de hooha' sloganını taşıyor ve kutluyor bir 'hooha' sevinci tamamen doğal ve organik bir tedavi ile hızla tedavi edilmiştir.

Kiviler neden evet der?

Dışarısı sıcak ha/ay/evet? Evet kardeşim, süper sıcak ha/ay/evet? Her ikisi de temelde Tamam , rica ederim ya da her şey yolunda. Kişiye teşekkür eden birine cevaben biri veya her ikisi de söylenir. Her ikisi de, birisine iyi olacağına dair güvence verdiğiniz bir durumda da kullanılabilir.

Beyaz bir Yeni Zelandalıya ne diyorsunuz?

Pakeha beyaz insanlar, özellikle Avrupa kökenli Yeni Zelandalılar için Maori dilinde kullanılan bir terimdir.

Yeni Zelanda'da nasıl teşekkür edersiniz?

Bir selamlama olarak kullanılmasının yanı sıra, merhaba aynı zamanda genel bir takdir ifadesidir. Tēnā koe (bir kişiye), tēna kōrua (iki kişiye) veya tēna koutou (üç veya daha fazla kişiye) ayrıca Māori'de teşekkür ederim anlamına gelir.

Denizciler neden Yaşasın diyor?

Kelimenin gerçek popülerleşmesi, deniz keşiflerinin karanlık gizliliğinden, matkap eğitmenleri aracılığıyla ve diğer yollarla dünyanın dört bir yanındaki Deniz Piyadeleri tarafından kullanılmaya başlandığında, 80'lerde ve 90'larda geldi. Bana söylendiği kadarıyla, 'Oorah sadece öldürelim demek '' dedi Personel Çavuş.

Orduda hooah ne anlama geliyor?

Hooah /'hu:a:/ atıfta bulunma veya anlam hayır hariç her şey ve her şey . ABD Ordusu tarafından kullanılır. Hooyah, SEAL, SWCC, Diver, SAR ve EOD programları gibi Donanma Özel programlarının savaş çığlığıdır. Kadansta, fısıldayarak veya bağırarak kullanılabilir. HUA, Heard, Anlaşıldı, Kabul Edildi'nin kısaltmasıdır.

Orduda Yaşasın diyen var mı?

Hoorah tarafından kullanılan bir savaş narası Denizciler 20. yüzyılın ortalarından beri ve şimdi Deniz Piyadeleri arasında bir selamlama olarak sıkça kullanılıyor.

rah Scent of a Woman kimdir?

savunmasında Al Pacino'nun Bir Kadının Kokusu'ndaki performans. Yaygın olarak alay konusu olan başrolünde son derece eğlenceli ve hareketli bir şey var. Geleneksel bilgelik, 1970'lerde Al Pacino'nun yoğun ve içselleştirilmiş olduğunu ve bundan sonra kendi kendini parodi içinde kükreyen, sert bir çığlık attığını söylüyor.

Kiwiler Boganlara ne diyor?

'Bogan' terimi Avustralya ve Yeni Zelanda'da anlaşılsa da, bazı bölgelerin aynı insan grubu için kendi argo terimleri vardır. Bu terimler şunları içerir: bevan ' veya Queensland'de 'Bev'. Canberra'da 'Booner'.

Kia Ora elveda demek olabilir mi?

Kia ora, Yeni Zelanda'da resmi olmayan bir selamlama olarak kullanılır. ... Kia ora'yı birisine iyi dileklerini iletmek veya veda etmek, teşekkür etmek, desteğini teyit etmek veya dostça 'şerefe' demek için kullanın.

Kiwiler aksanlarını nasıl aldı?

Açıklamalar. Geçmişte insanlar Yeni Zelanda aksanının tembellikten veya kötü etkilerden kaynaklandığından şikayet ettiler. Günümüzde buna dayandığı düşünülmektedir. güneydoğu İngiltere aksanı , çoğu göçmenin geldiği yer. Aksan okullarda çocuklar arasında hızla yayıldı.

FemiClear'ı ne sıklıkla kullanabilirsiniz?

Ne sıklıkla kullanabilirim? FemiClear'ı kullanın günde en az 4 kez ve daha sonra gerektiğinde .

Yaşam sevincini cümle içinde nasıl kullanırsın?

Yaşama sevinci cümle örneği

  1. Yaşam sevincinize hayranım ve hayata bakış açınıza her zaman hayran kaldım. ...
  2. İnsanları yaşama sevincini arayan insanları cezbeden bir ambiyans ve çekici bir şarap atmosferi yayıyor.