Elena kitaplarda kiminle biter?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Anais Küçük I
Puan: 5/5(56 oy)

Dizi boyunca, ikisi birlikte çok fazla kaos, acı ve işkence yaşarlar, ancak birbirlerine olan güçlü, güçlü aşkları onları bir arada tutan şeydir. The Hunters: Destiny Rising'de Elena sonunda Stefan Damon'ın sonsuz yaşam ortağı ve eşi olması için.

Damon kitaplarda kimi buluyor?

1 Elena Damon İçin Biri Olmamış Olabilir

Damon, hem kitaplarda hem de TV şovunda Elena'ya aşık olmasına ve Damon'ın onunla önemli bir ilişkisi olmasına rağmen. bonnie Hem kitaplarda hem de TV şovunda, kitaplarda Bonnie ile olan bağlantısı dizidekinden çok daha güçlü.

Kitaplarda Stelena oyunun sonu mu var?

Delena kitaplarda oyunun sonu mu? Stelena kitaplarda oyunun sonu değil . Stefan aslında en son kitapta öldü. Ayrıca, orijinal yazar kitapların (en azından hayalet yazardan önceki orijinal serinin) Elena'nın Damon'a aşık olmasıyla ilgili olduğunu doğrular.

Bonnie kitaplarda Damon'la mı bitiyor?

The Vampire Diaries'de Bonnie ve Damon düşman olarak başladılar ama en iyi arkadaşlar oldular. ... Elena Gilbert, Damon ve Stefan Salvatore arasındaki destansı aşk üçgeni bozulmadan kaldı (Elena kitapta Stefan'ı seçti), ama Bonnie ve Damon arasındaki romantik bağ kopmuştu.

Damon Bonnie'ye aşık mı?

Damon, küçük kardeşi Stefan'a değer vermenin yanı sıra, doğası gereği çok farklı olsa da hem Elena hem de Bonnie için güçlü hisler besliyor. Damon, Elena'yı kazanılacak bir ödül olarak gördüğü için daha fazla ilgi gösteriyor ama hala Bonnie'yi de seviyor .

Vampire Diaries Kitapları ve TV Şovu Arasındaki En Önemli 10 Fark

20 ilgili soru bulundu

Damon Elena'yı aldatıyor mu?

Yine de Damon'ın Elena ile birlikte olduğu kişiyi seviyorum. Evet, Elena, Stefan'a karşı sadakatsiz ve saygısızdı. Elena, Damon'ı 2. sezonun sonunda Stefan ile HALA BİRLİKTEyken öptü. Bunun ne anlama geldiği önemli değil, hile yapıyor .

Nina The Vampire Diaries'i neden bıraktı?

Ancak The Vampire Diaries geliştikçe odak noktası Elena'nın ötesine, topluluk kadrosuna doğru genişledi. Bununla birlikte, Dobrev'in ayrılması büyük bir sarsıntıya yol açtı. Ancak Dobrev'in ayrılma nedeni basitti: o sadece gitmeye hazırdı.

Stefan neden Elena'dan ayrıldı?

Stefan ve Elena, dizinin orijinal ve ana çiftiydi. ... Sonunda ayrıldıklarında da Elena, Damon'ın aşkına karşılık vermeye başladı ve Stefan'a duyguları ve niyetleri hakkında dürüst olmayı seçti. Elena'nın Damon'ın babası olduğunu keşfetmeden önce hayatına devam etmeye kararlıydı.

Klaus kiminle çıkıyor?

Pek çok romantik hikayesinden izleyiciler, spinoff'un Klaus Mikaelson'ı tekrar ziyaret ettiğini ve Caroline Forbes 5. sezondaki romantizm Klaus ve Caroline, resmi olarak bir araya gelmemelerine rağmen The Vampire Diaries'in en sevilen çiftlerinden biriydi.


Damon, Stefan'dan ne kadar büyük?

Damon 7 yaş büyük Stefan'dan daha..

Damon ve Elena'nın çocukları var mı?

Ve evet, gösteri daha sonra Damon ve Elena'nın birden fazla çocuğu olduğunu doğruladı - Jenna, Sarah Lillian ve bir oğlu Grayson .

Bonnie ve Damon öpüştü mü?

Elena, Damon'la bir tartışmayı kazandıktan sonra, Damon Bonnie'ye öpüştüklerini söyledi. , Bonnie'yi şokta bırakarak ve Elena'ya tuhaf bir bakış atarak. ... Neyse ki, Bonnie ormandan çıktı ve ona sarılan Damon'ı buldu.

Caroline'ın Klaus'tan bir bebeği var mı?

Süre Caroline kızının yetiştirilmesine yardım etti , Hope, Klaus yıllarca suç çılgınlığına gitti. Hollow'un dörtte biri tarafından ele geçirilmiş, görünüşte çıldırmış, aile düşmanlarını birer birer ortadan kaldırarak dünyayı dolaşmaya gitti.


Caroline Klaus'u seviyor muydu?

Klaus ona bir seçenek sundu ve eğer yaşamak istemiyorsa onu iyileştirmek zorunda olmadığını söyledi. ... Oradan itibaren, Klaus, Caroline için gerçek bir sevgi gösteriyor ve dizi devam ettikçe ona olan çekiciliği ve duyguları artmaya devam etti.

Klaus en çok kimi seviyor?

Klaus en çok kimi seviyor? İkisi arasında ne olursa olsun, Caroline'ın kalbinde her zaman bir yeri olacak. Cami onun destansı aşkıydı. Hayatta bir kez olacak türden bir aşk.

Stefan Elena'yı sevmekten vazgeçiyor mu?

Stefan sürekli Elena'yı öldürmeye çalışır ama Elena Damon'a güvenmeye başlar ve Elena onu kurtarmak için orada olmadığında şok olur, ancak Elena onu bir daha asla terk etmeyeceğine söz verir. Elena'ya artık onu sevmediğini söylemesine rağmen, Stefan daha sonra onu sevmekten asla vazgeçmediğini itiraf eder. ve onu geri kazanmak istiyor.

Stefan, Caroline'ı gerçekten seviyor mu?

Stefan Salvatore, Caroline Forbes ile aşkı buldu The Vampire Diaries'in sonraki sezonlarında. Şov başlangıçta Elena Gilbert ile olan ilişkisine odaklanmış olsa da, Elena Damon'a aşık olduktan sonra aşk üçgeni öncülünden yavaş yavaş uzaklaşıyor.


Damon, Elena'nın annesiyle yattı mı?

Damon, Petrova Ailesinin üç üyesiyle yatmıştır: Katherine, Isobel ve Elena Gilbert. ... Damon hem Elena hem de annesiyle yattı , ama bu Elena'yı rahatsız etmiyor gibi görünüyor (eğer biliyorsa). Her ikisi de dizi sırasında bir noktada şovun antagonistleriydi. Isobel, Damon'ın Elena'ya olan aşkını tanır.

Vampire Diaries'de Elena'nın yerini kim alıyor?

'Vampir Günlükleri ': Nikki Reed Elena Olarak Nina Dobrev'in Yerini Alacak mı? Vampire Diaries 8. sezon şu anda yapım aşamasında ve doğaüstü dizinin hayranları, Nina Dobrev'in ayrıldıktan sonra gösteriye geri dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Elena Gilbert Sezon 8'i kim oynuyor?

Elena, Sezon 8'de geri mi dönüyor? 26 Ocak 2017'de açıklandı. Nina Dobrev dizi finalinde Elena Gilbert olarak dönecekti. 24 Şubat 2017'de It's Been a Hell of a Ride bölümünün sonunda, Dobrev'in Katherine Pierce rolünü de yeniden canlandıracağı ortaya çıktı.

Elena Gilbert neden 7. sezonda yok?

Duygusal gönderisinin ardından Nina, Self Magazine ile yaptığı röportajda diziden ayrılma nedenlerini detaylandırdı. 20 yaşında bir genç olarak gösteriye başladığından beri devam etmek istediğini söyledi. onun büyümesi gösterinin dışında bir oyuncu olarak.


Damon Elena'dan sonra kiminle yatıyor?

Bir bölümde Damon katılıyor Gül orijinallerin neden Elena'nın peşinde olduğunu öğrenmek için; Bir süre ve zekice bir şakadan sonra ikisi, kendilerini duygulardan kurtarabileceklerini belirterek seks yaparlar.

Elena, Damon ölürken neden öptü?

Elena, Doğum Günü'nde 3. Sezonda Damon'a aşık olduğunu itiraf etti. Bu 3. Sezonun ilk bölümüydü. 2. Sezonun SON bölümünde Damon'ı öptü... Ve bu sadece Damon'ı sevmek korkunç olduğu için değildi, aynı zamanda Stefan'a sadık olmak istedi .

Damon, Elena'dan sonra aşkı buluyor mu?

Elena Gilbert

Damon zaten serinin başında onu sevmişti. Ancak Elena, Stefan'la birlikteydi. Vampir olduktan sonra ona karşı Tutkulu duygular geliştirdi. sonunda evlenirler dizi finalinde.

Caroline'ın bebeğinin babası kim?

Caroline doğurdu Alaric'in ikizler; Josie Saltzman ve Lizzie Saltzman. Sonunda onları kendi çocukları gibi sevmeye başladı. Caroline, Rayna Cruz'dan kaçan o zamanki erkek arkadaşı Stefan Salvatore'a eşlik etmek yerine, bebeklerini büyütmeye yardım etmesi için Alaric ile kalmayı seçmiştir.