Kim daha ucuz usps veya ups?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Georgiana Nikolaus I
Puan: 4.9/5(68 oy)

UPS genellikle USPS'den daha pahalıdır özellikle daha küçük paketlerin nakliyesi söz konusu olduğunda, ücretler ve ek ücretler nedeniyle. Genel olarak USPS, iki libreden daha küçük paketleri gönderirken çok daha iyi fiyatlar sunar, ancak UPS, üstün değer sunarak daha büyük, daha ağır paketleri gönderirken genellikle daha iyi bir seçimdir.

USPS kargo ücreti pound başına ne kadardır?

USPS kargo ücreti pound başına ne kadardır? USPS paketlerinin maliyeti yaklaşık Bir pounddan az ise 2,74 $ ; bir pound veya daha fazla ise, çoğu paket 7 dolardan başlar. Bir pounddan daha ağır paketler için USPS oranları, eklenen her pound için tipik olarak 10 ila 25 sent artar.

USPS ağırlık veya boyuta göre ücret alıyor mu?

Öğenin posta fiyatı gerçek ağırlığa veya hesaplanan boyutsal ağırlığa göre , Hangisi daha iyiyse. Boyutsal ağırlık şunlar için geçerli olabilir: USPS Retail Ground (Sınırlı Overland Routes parselleri hariç)

Hangisi daha ucuz USPS UPS veya FedEx?

Üç ana taşıyıcıdan, USPS genellikle en ucuz seçenektir . Bundan sonra, UPS hemen devreye girer ve FedEx en pahalı (ancak tartışmasız en güvenilir) taşıyıcı olarak sıralanır. Uygun fiyat ve hizmetin en iyi karışımını sunduğundan USPS, en popüler küçük e-ticaret nakliye çözümüdür.

Bir paketi göndermenin en ucuz yolu nedir?

Paketleri göndermenin en ucuz yolu, gönderdiğiniz pakete bağlıdır:

  • Dolgulu posta kutularına paketlenmiş küçük, hafif ürünler, USPS ile gönderildiğinde en ucuzudur.
  • Küçük, ağır ürünler, USPS sabit oranlı fiyatlandırma kullanılarak gönderildiğinde en ucuzdur.
  • Büyük, hafif ürünler USPS Priority Mail ile gönderildiğinde en ucuzudur.

Hangisi daha hızlı ve daha ucuz: USPS, FEDEX, UPS?

28 ilgili soru bulundu

USPS'yi nasıl ucuza gönderebilirim?

Paketiniz 15,9 ons veya daha az ise, Birinci Sınıf Paket hizmeti ile kendi ambalajınızı her zaman en ucuzu olacaktır. Paketiniz 1 poundun üzerindeyse ancak herhangi bir Sabit Ücret Zarfına veya Küçük Sabit Ücret Kutusuna sığıyorsa, bunlar en ucuz yöntemlerdir.

USPS'yi kendi kutunuzla göndermek daha mı ucuz?

Orta ve Büyük Sabit Fiyat kutuları ücretsiz olabilirken, kendi ambalajı genellikle nakliyeden DAHA UCUZdur Öncelikli Posta Sabit fiyat , Priority Mail Cubic adlı gizli bir USPS posta sınıfı sayesinde.

Nakliye masraflarını nasıl anlarım?

Sadece paketi tartın ve bir nakliye ücreti almak için bir nakliye maliyeti hesaplayıcısı kullanın. Koli küçük ama ağırsa, boyutsal hacme göre daha ucuz olabilecek bir nakliye ücreti alın. Ağırlığa göre posta ücretini hesaplarken, ürünün ağırlığını değil, paketin toplam ağırlığını kullanın.

Sabit oranlı USPS nedir?

Sabit oranlı nakliye araçları nakliye fiyatı, sevk edilen ürünün ağırlığına, şekline veya boyutuna bağlı değildir , dolayısıyla sabit oran terimi. USPS tarafından verilen kutuya ne kadar doldurabileceğinize bağlıdır.


USPS ön ödemeli paketlere ağırlık veriyor mu?

USPS, bir sonraki pound (lb) veya ons (oz) değerine yuvarlar . ... Birinci Sınıf Paketle gönderilecek bir ürününüz varsa7,3 oz ağırlığındaki hizmet, 8 oz oranında ücretlendirilmelidir.

20 lb'lik bir kutuyu göndermenin en ucuz yolu nedir?

20 pound'a kadar ve belirli bir hacim aralığında (1728 inç küp) bir paket gönderiyorsanız, USPS Öncelikli posta en iyi seçeneğinizdir. Paketiniz bu özellikleri aşarsa, FedEx veya UPS gibi taşıyıcılar büyük olasılıkla daha ucuz bir seçenek olacaktır.

1 poundluk bir paketi göndermenin maliyeti nedir?

USPS nakliye masrafları, ağırlık ve seyahat edilen mesafeye göre hesaplanır. Bir pounddan daha hafif olan paketler 2,74 dolardan başlayan fiyatlarla USPS Birinci Sınıf Paket Hizmeti. Paketiniz bir pound ağırlığındaysa, Shippo'nun özel Kübik fiyatlandırmasıyla 7,02 $'dan başlayan USPS Priority Mail'i kullanmak isteyeceksiniz.

5 poundluk bir paketi göndermenin en ucuz yolu nedir?

Öğeniz 5 libreden daha ağırsa, her şeyi bir USPS öncelikli posta sabit oranlı büyük kutu . Aksi takdirde, Fedex ve UPS daha ağır paketler için daha ucuz olacaktır.


UPS kargo ücreti alıyor mu?

Nakliye maliyeti menşe, varış yeri, hizmet, paket ağırlığı ve diğer hususlara bağlıdır . Zamanı ve Maliyeti Hesapla, UPS gönderilerini dünyanın dört bir yanındaki varış noktalarına göndermek için teslimat sürelerini ve yayınlanan oranları karşılaştırmanıza yardımcı olur.

2021'de posta ücretleri artacak mı?

PRC (Posta Düzenleme Komisyonu), posta ücretleri için istenen değişiklikleri onayladı. Bu oran değişikliğindeki en büyük değişiklik, ölçülü mektup gönderme maliyetinin iki kuruş, pul kullanıcılarının ise üç kuruş artmasıdır.

USPS'yi ücretsiz olarak nasıl gönderebilirim?

Click-N-Ship'i başlatmak içinhizmet, oturum açın veya ücretsiz bir USPS.com hesabı için kaydolun. Paket ayrıntılarınızı girmek, posta ücretini ödemek ve gönderi etiketinizi yazdırmak için adımları izleyin. Ödemek, Yazdırmak ve Göndermek bu kadar kolay!

Ağırlıkla mı yoksa sabit ücretle mi göndermek daha ucuz?

USPS Öncelikli Posta ve USPS Öncelikli Posta Sabit Fiyatı. Küçük, ağır paketleri Sabit Fiyat yoluyla ve büyük, hafif öğeleri Öncelikli Posta yoluyla göndermek iyi bir kuraldır. ... Uzak mesafelere seyahat eden öğeler Priority Mail ile daha pahalıya mal olacak, ancak maliyet değişmezse' Sabit Oran rotasına geri dönüyoruz.


USPS nakliyesi neden bu kadar pahalı?

bu oran artışları ve nakliye gecikmeleri Bunların hepsi, Posta Servisi'nin son on yılda düşüş gösteren mali durumunu ve süregelen pandemi yüklerini istikrara kavuşturma planının bir parçası. USPS bu yaz pullar, zarflar ve daha fazlasıyla posta fiyatlarını artırmaya başladı.

70 pound USPS göndermenin maliyeti nedir?

Öncelikli Posta: 1-3 gün

Priority Mail, küçük bir zarftan büyük bir kutuya kadar tüm boyutlar için 70 pound ağırlık sınırına sahiptir, ancak sundukları en büyük boyut yaklaşık 1 fit x 1 fit x 6 inç'tir. Fiyatlar Küçük zarf için 6,95 ABD Doları, büyük kutu için 17,60 ABD Doları .

Büyük eşyaları nasıl ucuza gönderebilirim?

Daha da ağır öğeler için deneyin UPS Toprak . Hizmet, 150 pound ağırlığa kadar olan paketleri kabul ediyor. Mobilya gibi çok büyük ve ağır ürünler için FedEx Freight, nakliye masraflarından tasarruf etmenizi sağlayabilir. Ağır ürünlerin, nakliye sırasında güvende kalmaları için daha güçlü karton kutularda gönderilmesi gerekir.