Kim daha seksi edward mı jacob mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Jaunita Stroman Doktora
Puan: 4.9/5(71 oy)

ortaya çıkıyor Jacob resmen Edward'dan daha seksi Yakup bile öyle diyor. Bella bir çadırda donuyor ve sadece Jacob'ın vücut ısısı onu sıcak tutabilir. Pattinson, Lautner'ın 'Senden daha seksiyim' dediğini duyduğunda, sadece kabul etti. Pattinson, 'Söyleyebileceğin hiçbir şey yok' dedi.

Twilight'taki en seksi erkek kim?

Taylor Lautner Tutulması Doğum günü

Alacakaranlık yıldızının 11 Şubat'taki 19. doğum gününün şerefine, onun neden şehirdeki en seksi adam olduğunu sayıyoruz!

Jacob veya Edward'ı kim kazanır?

Hem Jacob hem de Edward eşit olarak eşleştirildi Meyer'e göre. Edward'ın hızı ve gücü var ve Jacob bir kurt adam, vampirleri öldürme gücüne sahip bir varlık. Kitaplardan hatırlarsanız kurt adamlar koruyucudur ve vampirlerin tek gerçek eşit düşmanıdırlar.

Bella'yı Edward mı Jacob mu daha çok seviyor?

New Moon'da pek çok hayran Bella'nın açıkça ona karşı hisleri olduğunu tartışmaya başladı. Yakup . Dizi devam ederken, özellikle Eclipse'de Jacob'dan kendisini öpmesini istediğinde bu daha da netleşti. Jacob'a aşık olmasına rağmen, Bella sürekli Edward'ı ona tercih eder.

Takım Edward mı yoksa Jacob mu daha popüler?

ABD genelinde 8.805 katılımcıdan, İnsanların %22'si Edward Takımı olduğunu söyledi ve %18'i Jacob Takımı olduğunu söyledi. ... Tartışma her zamanki gibi tartışmalı olabilir, ancak kesin olan bir şey var: Bunca zamandan sonra Edward Takımı doğru seçim olmaya devam ediyor.

Kim Daha Ateşli Jacob Veya Edward

25 ilgili soru bulundu

Twilight'taki en güçlü kurt adam kim?

İnsan formunda herhangi bir insandan çok daha hızlıdır, ancak yine de kurt formundaki kadar hızlı değildir. Aşamadan önce, insan formu kaslarını doğal olarak geliştirecek ve ilk kez aşamaya hazır olacaktır. Yakup Leah kadar hızlı olmasa da her iki grupta da fiziksel olarak en güçlüsü olarak bilinir.

Twilight'taki en güçlü vampir kim?

1. felix . Serideki fiziksel olarak en güçlü vampir olduğu doğrulanan Felix, ham güçte Emmett'i bile geride bırakır. Zihinsel yetenekleri olmasa da, benzersiz yeteneği onu savaşta daha da destekleyerek tehditleri mükemmel bir şekilde tahmin etmesine ve karşı koymasına yardımcı olur.

Bella Edward'ı aldattı mı?

Bella Edward'ı aldattı , insanlar. Romantizm hakkında bildiklerimizi Stephenie Meyer'in kitaplarını okumaktan öğrendiğimizi varsayarsak, bu, romantizm hakkında bildiğimizi sandığımız her şeyi ihlal ediyor.

Bella neden Jacob'ı öptü?

bella öptü onu bir arkadaş veya erkek kardeşten başka bir şey olarak sevmediğinden emin olmak için Bazıları bunu Jacob'ın duygularıyla oynaması olarak görebilir, ancak diğer hayranlar bunu tam tersi şekilde yorumladı.


Jacob kiminle çıkıyor?

Alacakaranlık Efsanesi hayranları Jacob'ın sonunu hayal edemese de Renesmee , yarı insan, yarı vampir Cullen çocuğu Stephanie Meyer (serinin dört kitabının da yazarıydı) aslında kavramı üçüncü kitap olan Eclipse'de Jacob'un en iyi arkadaşı ve diğer kurt adam Quil Ateara aracılığıyla tanıttı.

Edward Jacob'dan daha mı güçlü?

Yakup en güçlüsü ve ikinci en hızlı kurt. Edward en hızlı vampirdir (klanın dışında) ve tüm zihin okuma olayına sahiptir.

Cullen ailesinin en güçlüsü kim?

Emmett Cullen - Kellan Lutz

36 yaşındaki Kellan Lutz, Cullen ailesindeki en güçlü vampir olan Emmett Cullen rolünü oynadı.

Jacob ve Edward arkadaş olurlar mı?

Daha sonra Jacob, Bella'yı tamamen bitirdi ve yakın arkadaş kalırlar . Jacob ve Cullenlar arasındaki ilişki de ortadan kalkar ve Jacob, Renesmee ile duygusal bağ kurduktan sonra o ve Edward birbirlerini arkadaş olarak görmeye başlarlar.


Alacakaranlık'ın en sevilen karakteri kim?

En Azdan En Çoka Sıralanan Favori Alacakaranlık Karakterlerimiz...

  • Seth Clearwater. ...
  • Emmett Cullen. ...
  • Alice Cullen. ...
  • Carlisle Cullen. ...
  • Jane. ...
  • Edward Cullen. ...
  • Güzel Kuğu. ...
  • Charlie Swan. Charlie Swan, Alacakaranlık Efsanesi'nin en az değer verilen karakterlerinden birinde.

Edward, Jacob'ı öptüğü için Bella'yı affeder mi?

Bella Jacob'ı öperken onunla bir gelecek hayal eder ve sonuçta ona aşık olduğunu fark eder. Edward bu öpücüğü daha devam ederken öğrenir çünkü 'Jacob'un düşünceleri çok gürültülüdür'. Bella, Jacob'a olan duygularını fark etmesine rağmen, kararına sadık kalır ve onu kalbi kırık bırakır.

Edward bakire miydi?

Stephenie Meyer'in 17 yaşındaki Bella Swan'ın Biyoloji sınıfındaki ortağı, düşünceli vampir Edward Cullen ile karşılıklı aşka düşmesiyle ilgili hikayesi Alacakaranlık da öyle. Yıkıcı derecede güzel olarak tanımlanan Edward, şövalyelik ve erdem duygusuna sahiptir. güçlü, 108 yıllık ömrü boyunca bakire kaldı .

Edward Bella'nın adet kanını mı içiyor?

Edward, Bella'nın kanını içmeyi sadece sesini duyduğu için bırakıyor. . Filmde Carlisle, Edward'a Bella'nın kanından zehir çıkardıktan sonra onu içmeyi bırakma isteğini bulması gerektiğini söyler. Sonuç olarak Edward, Bella'yla geçirdiği zamanın onu hafif bir çılgınlıktan kurtaran vizyonlar görmeye başlar.


Bella Edward'dan ayrılıyor mu?

Kristen Stewart, gerçek aşkından sonra derin bir depresyona giren genç bir kız olan Bella Swan olarak, Edward Cullen, onu terk ediyor . Jacob Black ile olan dostluğu, Edward'ın açtığı deliği onun tamir edebileceğini anladıkça genişler.

Jacob Renesmee ile evlenir mi?

Renesmee, Lucina çocukken onunla oynuyor. Renesmee, Jacob'la evlendi ve Lucina'yı nedimesi yaptı.

Bella Jacob ile biter mi?

Jacob ve Bella birlikte sonuçlanmasalar da , hala aralarında çok şey oldu. ... Romanların sonunda Bella'nın kalbinin açık ara kazananı, parıldayan 100 yaşındaki vampir beyefendi Edward Cullen oldu. Evlendiler, bir aile kurdular ve Bella tek gerçek aşkı gibi bir vampire dönüştü.

Edward güçlü bir vampir mi?

4 Edward Cullen

O zihin okuyabiliyor , ona doğal olarak gelen bir güç. Yeteneklerini harekete geçirmek için dokunma veya belirli bir odaklanma gerektiren diğer vampirlerin aksine Edward, çevresindeki insanların düşüncelerini her zaman duyabiliyor gibi görünüyor - tabii ki Bella'nınki hariç.


En hızlı Cullen kim?

Edward Cullen ailesindeki en hızlı vampirdir. Aynı zamanda, en güçlü olmaktan çok hızına rağmen Cullen meclisinde yetenekli bir dövüşçüdür.

Edward neden en hızlısı?

Pasif yetenekler. Bu vampirler, ölçülebilir şekilde doğaüstü olmayan, ancak en güçlü özellikleri olarak bilinen yeteneklere sahiptir. Edward'ın hediyesi gelişmiş hızdır , diğer tüm Cullen üyelerinden ve diğer vampirlerden daha hızlı koşar.

Jacob Black ölümsüz mü?

'En başından beri, Jacob sadece Alacakaranlık'ın altıncı bölümünde ortaya çıktığında bile, o çok canlıydı .' Menajeri ve editörü hem anlaştılar hem de hikayede daha fazla Jacob istediler ve Meyer onu Yeni Ay'da ana karakter yaparak ve salt olay örgüsünü Bella için potansiyel bir aşk ilgisine dönüştürerek mecbur etti.

Jacob'ın babası neden bir kurt adam değil?

Sonuç olarak, Billy, bir vampirin Quileute topraklarından geçmesini umarak büyüdü. bu yüzden dedesi gibi bir kurda dönüşecekti, ama durum böyle değildi. Billy ve Jacob'ın ataları, erkekliğe ulaştıklarında dönüşeceklerdi, ancak yıllar geçtikçe bu tamamen değişti.