Cezalandırıcı aşk ilgisi kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kylie McCullough Doktora
Puan: 4.2/5(37 oy)

Maria Kalesi Maria, Frank'in sevgi dolu karısıydı. Birlikte iki çocukları oldu (Lisa Castle ve Frank Castle Jr.) ve çok sakin bir aile hayatı sürdürdüler. Savaştan eve döndükten sonra Maria, Frank'in hayatının bir arada tutulduğundan emin oldu.

Punisher'da romantizm var mı?

2. sezonda, Karen Page, Frank ciddi şekilde yaralandıktan sonra rastgele ortaya çıkıyor. Billy'nin ekibi tarafından. Alışılmadık ikili, Daredevil 2. Sezonda tanıştıktan sonra inkar edilemez bir romantik kimya geliştirdi ve Frank'in sık sık cinayet çılgınlığına itirazlarına rağmen bir bağ kurdu.

Matt Murdock'un sevgilisi kim?

Karen Page, baş karakter için en uzun süredir devam eden aşk ilgisi olan Marvel Comics'in Daredevil serisindeki kurgusal bir karakterdir. Yazar Stan Lee ve sanatçı Bill Everett tarafından yaratıldı, ilk olarak Daredevil #1'de (Nisan 1964) göründü.

Daredevils kız arkadaşı kim?

mil donovan Marvel Comics tarafından yayınlanan Amerikan çizgi romanlarında yer alan kurgusal bir karakterdir. Genellikle Daredevil çizgi roman serisinde destekleyici bir karakter olarak tasvir edilir. Brian Michael Bendis ve Alex Maleev tarafından yaratıldı ve ilk olarak Daredevil vol.

Karen Page'i kimler seviyor?

Karen Page'in aşık olduğu Daredevil çizgi romanlarının başlarından itibaren çok açık hale geldi. Matt Murdock onu ilk gördüğü andan itibaren. İkisi bir süre romantik bir ilişkiye girmese de, bu cinsel gerilim ilişkilerinin ilk yıllarını tanımladı.

The Punisher - Frank ve Karen Asansör Sahnesi

32 ilgili soru bulundu

Karen Page'i kim öldürdü?

Karen tarafından öldürüldü Daredevil'in rakibi Bullseye Daredevil vol. 2 #5, (10 Mart 1999).

Elektra Daredevil'i seviyor mu?

Daredevil'in neler yaşadığını gerçekten anlayabilen çok az insan var. Elektra o birkaç kişiden biri. O da büyük bir aşk ilgisi çünkü o da Matthew kadar dövüşme yeteneğine sahip, bu da onları harika bir takım yapıyor.

Claire ve Matt birlikte mi yattı?

2 CLAIRE TAPINAĞI

Hiçbir bilgi vermedi ve tam zamanında kurtarıldı, şanslıydı. İki asil karakter, İncil'deki anlamda bir arada bulunmayabilirken, özellikle Claire, Matt'in beğenisine göre çok karanlık olmasından endişelendikten sonra, yine de yadsınamaz bir şekilde paylaştılar. samimiyet bir arada.

Claire, Daredevil ile yattı mı?

Claire Temple daha önce Daredevil ile yattı ve Daredevil ayrıca Elektra ile yattı ve Karen Page ile çıktı (aynı zamanda Daredevil'in yardımcısı Foggy Nelson'la çıktı, aynı zamanda Elden Henson tarafından oynanan Defenders'ta da yer aldı).

Elektra öldü mü?

Daredevil'in ikinci sezonunda Nobu Yoshioka tarafından öldürüldükten sonra, El tarafından diriltildi ve Kara Gökyüzü oldu. Ne yazık ki, Elektra'nın bütün bir bina çöktükten sonra bir kez daha öldüğü sanıldı. onun ve Matt Murdock'ın The Defenders'da.

Ben Urich'i kim öldürdü?

Urich, daha önce bu durumda olduğu gibi korkmadığını açıkladı. Fisk, kendisini tehdit etmek için değil, Vistain'i dahil ettiği için öldürmek için orada olduğunu söyledi. Ben Urich tarafından öldürüldü Wilson Fisk'in Öfkelenen Fisk ayağa fırladı ve çıplak elleriyle Urich'e vahşice saldırdı.

Elektra ve Matt bir araya geliyor mu?

Elektra Natchios, Çubuk altında Chaste'e katılmak için eğitilmiş bir suikastçıdır. Stick'in Murdock'u organizasyona getirme görevi sırasında Matt Murdock'a aşık oldu. ... Ancak Elektra, Murdock'un kötü niyetli örgütü yenmesine yardım etmeyi seçti ve Nobu Yoshioka ile son çatışmada öldürüldü.

Karen, Matt'i hiç öğrenir mi?

Daredevil'in üçüncü sezonundan önce Matt Murdock, The Defenders'da sokak seviyesindeki diğer New York kahramanlarına katıldı. Karen Page bundan sonra hem The Defenders hem de The Punisher'da göründü - Matt'in sözde iyi gittiği zaman. ... Matt söyledi Karen, 2. Sezon finalinde Daredevil.

Punisher'da Amy'ye ne olacak?

Eski bir denizciydi, tam bir Frank Castle'ın yardımcısı Düğününden sonra onunla takım olan Game of Thrones onun üzerine gitti ve sadece o ve bir kişi hayatta kaldı. Çizgi romanlarda bile Punisher logosunu giyiyor, ancak ne yazık ki Amy dizide değil.

Frank Castle kiminle yattı?

Frank Castle'ın en ateşli fetihlerinden 15'i. Üzgünüm ama Punisher'ın Jone ile seks yaptığına dair bir kanıt yok.
...

  • 8 JOAN.
  • 9 VICKI BEYAZ. ...
  • 10 YABAN GÜL. ...
  • 11 rasgele bir fahişe. ...
  • 12 AĞRI KESİCİ JANE. ...
  • 13 LYNN MICHAELS. ...
  • 14 SİYAH DUL. ...
  • 15 KATHRYN O'BRIEN. ...

Claire neden Luke Cage'den ayrıldı?

Claire sadece korkmakla kalmıyor, sersemletiyor ve o aile içi şiddetle büyüdü , kendini korumak için ayrılmaya karar verir.

Claire tapınağı neden Luke Cage'den ayrıldı?

Luke Cage'in ikinci sezonunda göründükten sonra Dawson, görünüşe devam etmek konusunda isteksiz New York setlerinde çalışırken ailesinden uzaklaşmak zorunda kalması nedeniyle birçok dizide.

Claire Temple Beyaz Kaplan mı?

Claire Tapınağı - Beyaz Kaplan

Sons, onları güçlendirmek için pençe muskalarını kullandı ve sonunda, bir grup olarak emekli olduklarında muskaları Beyaz Kaplan'a devretti. ... Daha yeni tılsımlar üzerinde hak iddia etti ve Beyaz Kaplan olma yolunda ilk adımlarını attı.

Matt, Rachael'la yattı mı?

ABC Yemek Turları kurucusu hiçbiriyle cinsel ilişkiye girmediğini iddia etti. üç finalist - Rachael, Bri Springs ve Michelle Young - gösterinin kötü şöhretli fantezi süitlerinde ve bunun yerine onları daha iyi tanımak için zaman harcadılar.

Matt ve Rachel birlikte mi?

E!'ye göre ikilinin romantizmini yeniden alevlendirme planları yoktu. Rachael ve Matt tamamen arkadaş , bir kaynak çıkışa söyledi. Gelecekte onunla çıkmak gibi bir niyeti yok.

Daredevil'de Elektra'yı kim öldürdü?

Kingpin daha sonra onu Matt Murdock'un ortağı Franklin 'Foggy' Nelson'ı öldürmesi için görevlendirdi. Nelson, Elektra'yı Matt'in kolej kız arkadaşı olarak tanıdığında, onu öldüremedi. Elektra ölümcül şekilde bıçaklandı Bullseye tarafından Hangisinin Kingpin'in suikastçısı olacağına dair bir savaşta kendi sailerinden biriyle.

Elektra bir kötü adam mı yoksa bir kahraman mı?

Elektra Natchios gerçek bir anti kahraman : o karanlık bir geçmişe sahip tehlikeli ve ölümcül ve doğruluktan çok intikamla hareket eden bir kadın. Elektra, 80'lerden beri Marvel çizgi romanlarında yer alıyor ve kahraman ile kötü adam arasındaki gri bir alanda gizleniyor ve bu da birçok zengin hikayeyle sonuçlandı.

Karen Page'le kim evlendi?

Mat İyileşti ve Karen, ancak onunla ilgili her şeye tamamen güvendikten sonra, ölü gibi davranmak için nedenlerini itiraf ettikten sonra romantizmini yeniden alevlendirmeyi kabul etti. Onu kabul etti ve bir öncekine oldukça benzer bir duruma geri döndüler.

Elektra savunuculardan kurtuldu mu?

Serinin sonunda, dünya hem Matt hem de Elektra'nın öldüğüne, yıkılan Midland Circle kulesinin altında ezildiğine inanıyor. Ama dizinin son sahnesi ortaya çıkıyor Matt'in hala hayatta olduğunu , yaralarını bilinmeyen bir yerde iyileştiriyor.