kiki japonca ne demek

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Vincent Becker
Puan: 4.3/5(19 oy)

Kelime kriz Japonca'da (危機=kiki) 危=tehlike ve 機=fırsat kanjisine sahiptir (Bu kanjinin başka anlamları da vardır). ... 'Çok mutlu', 'kiki' veya 'çok mutlu' anlamına gelir. Kiki ismi Japonca'da da kullanılmaktadır. !

Kiki'nin anlamı nedir?

'Kiki' (alternatif olarak kiking veya ki), Siyah LGBTQ Amerikan sosyal kültüründen doğan bir terimdir ve gevşek bir şekilde şu şekilde tanımlanır: dedikodu ve sohbet amaçlı bir arkadaş toplantısı , ve daha sonra Scissor Sisters'ın 'Let's Have a Kiki' şarkısında daha çok tanındı.

JiJi Japonca ne anlama geliyor?

JiJi. jin (misafir) tarafından bu gönderiyi faydalı olarak değerlendirin. Ynt: Japonca Büyük baba .

Japonca'da Keke ne demek?

Keke isminin anlamı ' Saf' Kanji'de 危機 olan kiki okunur.

Japonca'da Kiko ne demek?

Kiko. kızlar için bir isim olarak Japonca'da kökü vardır ve Kiko adı ' mutlu ol; neşeli çocuk '. Kiko, Keiko'nun (Japonca) bir çeşididir. Ki İLE BAŞLAR - mutlu (sevinç) İLE İLİŞKİLİ

JAPONCA'DA 'NANI' Ne Demektir?

32 ilgili soru bulundu

Kiko ne için bir takma addır?

Vikipedi, özgür ansiklopedi. Kiko verilen bir isimdir. Ayrıca bir olarak kullanılır Francisco'nun takma adı , Enrique ve Federico için. Adı olan önemli kişiler şunlardır: Japon imparatorluk ailesinin bir üyesi olan Prenses Akishino veya Kiko (1966 doğumlu).

Kiko erkek adı mı kadın adı mı?

olarak Kiko kızın adı Japonca adı Keiko ile ilgilidir. Kiko'nun anlamı 'mutlu ol' demektir.

Kekekeke ne demek?

ilgili aptalca veya aşırı gülmek . ... kısık kahkahalar; yüksek sesle sızlanma.

Kiki'nin Yunanca kısaltması nedir?

Kiki'nin Kökeni

Kiki, birkaç ismin kısa bir şeklidir, ör. K ile başlayan isimlerin Yunanca'da küçültülmüş halidir. Kiriaki ve Christina'nın İskandinav ülkelerinde.

Kiki bir Japon ismi mi?

Kiki Kökeni ve Anlamı

Kiki ismi Fransızca kökenli bir kız ismidir. çifte mutluluk '. ... Kiki aynı zamanda bir anime filmi olan Kiki's Delivery Service aracılığıyla en ünlü Japon ismidir.

Japon büyükannelere ne denir?

Japonca: suladılar büyükanne için Japonca bir kelimedir, ancak Japon erkek ve kızların büyükannelerine Sobo demeleri daha olasıdır.

Baba terimi Japonca ne anlama geliyor?

B. Baba – ばば – Bu çok aşağılayıcı ve kaba bir söz, yaşlı bayan . Bu çirkin sumru, Japon anime ve televizyon programlarında yaygın olarak kullanılır. Hakaret çoğunlukla komik olmak için ironik bir şekilde kullanılır.

Jiji erkek mi kız mı?

Orijinal Japonca senaryoda, Jiji aslında kadın . Bir diğer fark, orijinal Japoncada, Jiji'nin Kiki ile konuşma yeteneğini yeniden kazanıp kazanmadığı konusunda belirsiz bırakılmış olmasıdır.

Kiki kötü bir kelime mi?

Hayır. kötü bir kelime değil . Daha çok Meksikalı erkekler tarafından kullanılan şakacı bir kelime gibi ve salak ya da aptal anlamına geliyor. Muhtemelen başka anlamlar da wey kelimesine bağlanabilir.

Kiki Meksikalı bir isim mi?

Kiki adı öncelikle ispanyol kökenli bir kadın adı yani K ile Başlayan İsimlerin Kısası ... 1985 romanı ve 1989 filmi 'Kiki'nin Teslimat Hizmeti'nden bir karakter. Ki- veya Erica ile başlayan isimler için bir takma ad da olabilir.

Kiki kedi anlamına mı geliyor?

Hawaii dilinde sınırlı sayıda harf vardır ve Kiki Kitty'nin Hawaice'ye fonetik çevirisi .

Kiki popüler bir isim mi?

1880'den 2018'e kadar Kiki adı 1.030 kez kaydedildi SSA kamu veritabanında. 2019 için BM Dünya Nüfus Beklentilerini kullanarak, bu, tahmini nüfusu 799 olan Vatikan Şehri ülkesini işgal etmek için fazlasıyla yeterli Kiki.

Kiki bir köpek için iyi bir isim mi?

İsveççe'de Kai, genellikle sevinmek anlamına gelen bir erkek ismidir. kiki fransızca çifte mutluluk anlamına gelir ! ... Hawaii dilinde bu havalı köpek ismi köken, popülerlik ve dünya kuralı anlamına gelir.

Kiki bir kedi için iyi bir isim mi?

Bu, animeyi seven kedi ebeveynleri için eğlenceli bir seçim. Şehir popüler Studio Ghibli filmi Kiki's Delivery Service'de Kiki'nin evcil kara kedisidir. Jiji, Kiki'ye çok sadıktır ve ona yardım etmek için her zaman oradadır, bu yüzden bu, sürekli yanınızda olan bir kedicik için harika bir isim olur.

Kekeke gülüyor mu?

'kekeke', 'hehehe' veya 'huehuehue'ye bir nevi alternatiftir. Urban Dictionary'den: Bu gülmek için bir yansıma . Kökeni Kore onomatopoeia'sıdır ㅋㅋㅋ, ki burada ㅋ 'k' sesini temsil eder, tıpkı hırıltılı, boğuk kahkahalardaki gibi.

Hahahaha Korece nedir?

Koreli. Korece 'Hahaha'nın nasıl söylendiğini merak ediyor musunuz? 'Hahaha' eşdeğerdir ha ha ha Korece ve eminim daha önce birçok kez duymuşsunuzdur. Ayrıca 애교'nin Korece'de 'Tatlılık' anlamına geldiğini ve ayrıca 'K-pop'un 케이팝 olduğunu bilmek güzel.

Japonca gülmek nasıl yazılır?

Gülmeyi temsil etmek için wwww kullanımı, Japon wara (gülüyor) , kahkaha atmak. 1990'larda ve 2000'lerde kısa mesaj ve internetin yükselişiyle, Japon kullanıcılar kanjiyi 笑 LOL'ye benzer şekilde kahkahayı ifade edecek şekilde uyarladılar. İnsanlar sonunda 笑, wara'nın romajisinden gelen w harfini kullanmayı daha kolay buldular.

Kiko bir köpek adı mı?

En yaşlı köpeğimiz Kiko'nun da Japonca köşeli bir adı var: 'mutlu ol' veya 'sevinçli çocuk' anlamına gelir , her iki tanım da ona isim verdiğimizde olduğu neşeli, oyuncu köpek yavrusuna atıfta bulunurken bize hitap etti.

Kiko erkek ismi olabilir mi?

Kiko - Çocuğun adının anlamı, kökeni ve popülerliği | Bebek Merkezi.

İyi Japonca soyadları nelerdir?

Japonya'nın en yaygın 100 aile ismi

  • sato.
  • Suzuki.
  • Takahashi.
  • Tanaka.
  • Watanabe.
  • Bu.
  • Yamamoto.
  • Nakamura.