kia sportage değerini koruyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Maymie Jacobs
Puan: 4.7/5(60 oy)

Bir KIA Sportage 5 yıl sonra %50 değer kaybeder ve 5 yıllık yeniden satış değeri $15.353 . ... Amortisman hesaplayıcımız, KIA Sportage için beklenen yeniden satış değerini tahmin edecektir.

Kia Sportage'ın yeniden satış değeri iyi mi?

Yeniden satış değeri de ortalamanın üstünde 79/100'lük bir sıralamayla geliyor ve Sportage'ı gelecek yıllarda güvenebilecekleri bir araç arayanlar için mükemmel bir seçim haline getiriyor.

Kia değerini koruyor mu?

Popüler markalar arasında Fiat, ilk beş yılda ortalama %59,3 kayıpla en kötü ikinci el satış değerine sahip. Bunu Buick (%58.0), Chryster (56.5) ve Kia takip ediyor. (%55.2) . ... Popüler modeller için Kia Sorento, beş yıl içinde değerinin %61,5'ini kaybederek en düşük yeniden satış değerlerine sahip.

Kia Sportage'ın ne gibi sorunları var?

ABD'de satılan Kia Sportage kesinlikle sorunlardan payını aldı. Bazı durumlarda, motor arızaları arızalı bir motor rulmanı partisine kadar takip edildi, diğerlerinde, çok fazla yağın kaçmasına izin vermek için sızıntı yapan bir yağ karteri suçlandı ve tüm motoru tahrip eden yağ açlığına yol açtı.

Kia Sportage almaya değer mi?

Kia Sportage bir son derece iyi araba ve tavsiye etmesi kolay bir SUV. Kia'nın yedi yıllık 100.000 mil garantisi, alıcılara büyük rahatlık sağlarken, iyi inşa edilmiş, konforlu ve güvenilir olduğunu da kanıtlıyor.

Kia Sportage İncelemesi: Bilmeniz gereken 10 şey

36 ilgili soru bulundu

Kia Sportage, Nissan Rogue'dan daha mı iyi?

Sportage'ın standart motoru 181 beygir gücüne sahiptir ve isteğe bağlı 240 beygir gücünde bir motor mevcuttur. Nissan Rogue, 170 beygir gücünde standart bir motora ve isteğe bağlı bir hibrit versiyona sahiptir. bu Kia Sportage, her açıdan daha fazla güç sunuyor . ... Çok fazla alana ihtiyacınız varsa, Rogue avantajına sahiptir.

Hangi arabalar Kia Sportage'a benzer?

2019 için Dikkate Alınması Gereken 10 Kia Sportage Rakibi

  • Volkswagen Tiguan.
  • Nissan Rogue'u.
  • Buick Envision.
  • Jeep Cherokee.
  • Mitsubishi Eclipse Cross.
  • Ford'dan Kaçış.
  • Subaru Ormancı.
  • Jeep Pusulası.

Kia Sportage'ın şanzıman sorunları var mı?

Bu, fark edilmesi zor olmayan bir tür araba problemidir. 2021 Kia Sportage şanzıman sorunları şunları içerebilir: vites değiştirme gecikmeleri , hızlanırken gıcırdama, titreme hissi veya kaputun altından gelen ıslık sesleri veya yanık kokusu.

Kia Sportage'ın motor sorunları var mı?

En kötü model yılı

Car Complaints, 2012'yi Kia Sportage için genel olarak en kötü yıl olarak gösteriyor. Bu arabanın potansiyel olarak ölümcül bir kusuru var: araba hareket halindeyken çalışmayı durduran bir motor. ... Hatta bazı durumlarda motor alev aldı. motor gürültüsü da büyük bir sorundu.

Kia Sportage ne kadar dayanır?

Sportage, markanın en güvenilir modellerinden biridir ve uzun ömürlü olmasını bekleyebilirsiniz. 200.000 mil veya daha fazla . SUV'larına çok fazla sevgi ve özen gösteren araç sahipleri, onun uzun bir ömür sürmesini bekleyebilirler.

Kia'lar neden bu kadar ucuza kullanılıyor?

Kia arabaları, metal veya çelik gibi daha sert bir malzemeden ziyade plastikten yapılır. Bu kalitesizlik nedeniyle, Kia satışları diğer marka araçlara göre düşük tutuluyor . Bu da bayiler için daha küçük bir fiyat etiketi oluşturur.

Kia 10 yıl dayanır mı?

Kia garantisi, beş yıllık bir tampondan tampona garantiyi ve on yıllık aktarma organları garantisi . Bakımını düzgün bir şekilde yaptığınız sürece, Kia'nızın en az on yıl boyunca iyi çalışmasını bekleyebilirsiniz.

Kia şanzımanları ne kadar sürer?

Ortalama olarak, Kia Sportage şanzımanları 100.000 ila 200.000 mil arasında . Sıvı sızıntıları ve yavaş hızlanma, şanzımanınızın değiştirilmesi gerektiğini gösterebilir.

2022 Kia Sportage için ne kadar ödemeliyim?

Önden çekişli 2022 Kia Sportage LX, Üreticinin Önerdiği Perakende Fiyatına (MSRP) sahiptir. $24.090 . 25.265$'a ulaşmak için 1.175$ hedef ücretini ekleyin. Dört tekerlekten çekiş, 1.700 dolar olan Nightfall trim hariç, ekstra 1.500 dolar. Dört tekerlekten çekişli bir SX Turbo, 36,425 $ ile aralığın en üstünde yer alıyor.

2021 Kia Sportage için iyi bir fiyat nedir?

2021 Kia Sportage Fiyatlandırması

Önden çekişli 2021 Kia Sportage LX, Üreticinin Önerdiği Perakende Fiyatına (MSRP) sahiptir. 23.990 $ , ayrıca toplam 25.110$ için 1.120$'lık bir varış noktası ücreti. 2021 Sportage S donanımı 27.610 dolardan başlıyor. EX'in fiyatı 28.410 dolardan başlıyor.

2020 Kia Sportage için ne kadar ödemeliyim?

2020 Kia Sportage Fiyatları

Önden çekişli 2020 Kia Sportage LX, Üreticinin Önerdiği Perakende Fiyatına (MSRP) sadece 24.000 doların altında , artı 1.045$'lık bir varış noktası ücreti. Dört tekerlekten çekiş, bu toplama yalnızca 1.500 $ ekler.

Kia motorları neden arızalanıyor?

Kia, 2.0 litrelik motordaki bir sorunu çözmek için 147.249 2021 Seltos subcompact SUV ve 2020-2021 Soul vagonlarını geri çağırıyor. Bir piston yağ segmanları için tutarsız ısıl işlem süreci motora zarar verebilir ve güç kaybına yol açarak çarpışma riskini artırır.

Kia Sportage ile ilgili geri çağırma var mı?

Hayır. Kia Motors Amerika (Kia) 2017'yi hatırlamak -2021 Sportage ve Cadenza araçlar. Hidrolik Elektronik Kontrol Ünitesindeki (HECU) elektrik devresi kısa devre yaparak motor bölmesinde yangına neden olabilir. Bir motor bölmesi yangını yaralanma riskini artırabilir.

Kia Sportage güvenilir bir araba mı?

Kia Sportage Güvenilirlik Derecesi Dağılımı. Kia Sportage Güvenilirlik Puanı 5.0 üzerinden 4.0 kompakt SUV'lar için 26 arasında 6. sırada yer alıyor. Ortalama yıllık onarım maliyeti 462 $'dır, bu da mükemmel sahip olma maliyetlerine sahip olduğu anlamına gelir.

Kia şanzımanları kötü mü?

Kia Şanzımanları Güvenilir mi? Etraflı, Kia şanzımanları oldukça güvenilir . Şanzıman devreye girmemesi, geçiş kaymaları, gecikmeli vites değiştirme, şanzımanın vitese takılması, sürüşün olmaması veya geri vites olmaması, gevşek modda takılma gibi çoğu Kia şanzıman sorunlarına genellikle düşük şanzıman yağı neden olur.

Kia motorlarında geri çağırma var mı?

DETROIT (AP) - Kia 000270, -0.12%, ABD'de 440.000'den fazla otomobil ve SUV'u bir süreliğine geri çağırıyor motor yangınlarına neden olabilecek bir sorunu çözmek için ikinci kez . Ve otomobil üreticisi, motorlar çalışmadığında yangın çıkabileceğinden, sahiplerine onları açık havada ve yapılardan uzağa park etmelerini söylüyor.

Kia Sportage 2010 iyi bir araba mı?

Araca genel bakış

En baştan açık olalım: 2010 Kia Sportage iyi bir küçük crossover SUV . Tek sorun, hiper-rekabetçi kompakt crossover segmentinin, iyi olmanın yeterince iyi olmayabileceği yerlerden biri olmasıdır.

Kia mı yoksa Nissan mı daha iyi?

Süre nissan ABD'de daha köklü bir geçmişe sahip olan Kia modelleri son yıllarda çok yol kat etti ve bazıları; Öyle ki, Kia, J.D. Power'ın 2018 ABD İlk Kalite Çalışmasında tüm araç isim plakaları arasında en yüksek ikinci sırada yer alırken, Nissan genel bir marka olarak 2009'da uzak bir 10. sırada yer aldı.

Kia Sportage veya CX-5 hangisi daha iyi?

Çekme kapasitesi açısından, Mazda CX-5 ağır yükleri çekmek için açıkça Kia Sportage'a göre seçimdir. Kia Sportage, Mazda CX-5'ten biraz daha az beygir gücüne sahip. Daha düşük torklu motoruyla Kia Sportage, tekerleklerine güç aktarımı konusunda Mazda CX-5 kadar iyi bir iş yapmıyor.

Honda mı Kia mı daha iyi?

Genel olarak, uzun ömürlü ve en iyi motorlardan birine sahip bir araba istiyorsanız, birlikte gitmek isteyeceksiniz. Honda . Ancak Kia çok geride değil ve Honda'dan biraz daha ucuza geliyor. Yani Kia arabaları Honda arabalarından daha iyi olmasa da bu onların iyi arabalar olmadığı anlamına gelmez.