Key West'te sezon sonu ne zaman?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lavon Osinski
Puan: 4.9/5(11 oy)

Sezon dışı gidin, kabaca Haziran-Kasım arası . (Eylül ve Kasım, en ucuzudur.) Konaklama için alışveriş yapın ve olanaklardan veya konumdan ödün verin. Uygun fiyatlı, rahat restoranlar arayın.

Key West'e gitmek için en iyi ay hangisidir?

Key West'i ziyaret etmek için en iyi zaman Mart ve Mayıs ayları arasında . Kış kalabalığı azalacak, otel fiyatları makul hale gelecek ve hava, kışın keyifli 70'li ve 80'li yıllarına oldukça benziyor. Kıştan bahsetmişken, o mevsim adanın en yoğun ve en pahalı mevsimidir.

Key West'te yoğun sezon nedir?

Mart Mayıs

Mart Key West'te en yüksek sezondur, ancak hava her gün 75°F ve düşük nem ile harikadır. Dezavantajı, uçuş ve konaklama için daha yüksek fiyatlardır. Nisan, kalabalıkta küçük bir düşüş görüyor ve Mayıs, gelmek için harika bir omuz sezonu zamanı.

Florida'da kapalı sezon nedir?

Temmuz ve Ağustos Ayrıca sezon dışı olarak kabul edilir ve özellikle güney Florida'da çok sıcak havalardan rahatsız olmayanlar için iyi bir seçim olabilir. Temmuz ve Ağustos ayrıca eyalet genelinde yağmur ve böcekler için en yoğun mevsimdir, bu nedenle buna göre plan yapın.

Florida 'e gitmek için en ucuz ay hangisidir?

Ziyaret etmek için en ucuz zamanlar

Florida yönüne uçmak için en ucuz aylar Eylül, Mayıs (Anma Günü hafta sonu hariç) ve okulların açılmasından önceki Haziran ayı başlarında. Sonbaharda (Eylül ayında) otellerde ve etkinliklerde müthiş değerler bulabilirsiniz.

Key West Florida'nın En Kötüsü - Kaçınılması Gerekenler Üzerine Bir İnceleme

39 ilgili soru bulundu

Florida 'de ne kaçınmalıyım?

Florida'daki Herkesin Ne pahasına olursa olsun Kaçınması Gereken 10 Şey

  • Kasırgalar. NOAA / Ulusal İklimsel Veri Merkezi [Kamu malı], Wikimedia Commons aracılığıyla. ...
  • Timsahlar. Flickr/ABD Balık ve Yaban Hayatı Servisi. ...
  • Düdenler. ...
  • Köpekbalıkları. ...
  • Sivrisinekler. ...
  • Palmetto Böcekleri. ...
  • Doğrudan güneş ışığına park etmek. ...
  • Ve cebinizde asla bir şey bırakmayın.

Florida 'da bir hafta için ne kadar paraya ihtiyacım var?

Florida'ya bir haftalık tatil genellikle maliyeti bir kişi için yaklaşık 1.309 dolar . Yani, iki kişilik bir Florida gezisi bir hafta boyunca yaklaşık 2.617 dolar tutuyor. Florida'da iki haftalık iki kişilik bir seyahatin maliyeti 5,235 dolar.

Florida'da en soğuk ay nedir?

Ocak Orlando'da ortalama en düşük yaklaşık 49 F (yaklaşık 10 C) ile Florida'da yılın en havalı ayıdır. Bununla birlikte, gün ortasında sıcaklıklar Florida Keys'de 74 F'ye (yaklaşık 23 C) ulaşabilir ve bu da harika dış mekanları keşfetmek için bolca zaman harcamayı mümkün kılar.

Florida'daki en yoğun ay nedir?

Florida'nın en yoğun ayları Şubat ve Mart , Ocak yakından takip ediyor. Haziran ve Temmuz da oldukça yoğun. Uçuşlar ve konaklama bu aylarda en pahalı olacak.


Florida'nın en az kalabalık plajı hangisidir?

Florida'nın çarpıcı Zümrüt Sahili'nin bir parçası, Santa Rosa Plajı mavi gökyüzü fonunda kilometrelerce berrak mavi sular sunar. Pensacola ve Panama Şehri arasındaki konumu, kalabalık olmadan sakin suların ve kuvars kristal kumun keyfini çıkarırken, hareketten asla uzak olmadığınız anlamına gelir.

Key West 'de ne kaçınmalısınız?

Key West tatilinizi rahatlatıcı ve keyifli kılmak için bu 5 turist tuzağından kaçının

  • Tişört Mağazaları. Key West'in yıllardır Duval Street tişört dükkanlarıyla ilgili iyi belgelenmiş bir sorunu vardı. ...
  • 5 $ Dükkan. Gölgeli tişört mağazalarının çoğu yeni bir saldırı hattı denedi - 5 dolarlık mağaza. ...
  • Kuyumcular. ...
  • Gölgeli Sanat Galerileri. ...
  • Kozmetik Mağazaları.

Key West'te kaç güne ihtiyacınız var?

Key West'te Kaç Güne İhtiyacınız Var? Key West günübirlik bir geziye değer, ancak ne kadar çok zamanınız olursa o kadar iyi! Key West'te kolayca bir hafta geçirebilirsiniz, ancak hepsini yapmak ve hala rahatlamak için zamanınız varsa 3-4 gün idealdir.

Şubat ayında Key West'te yüzebilir misiniz?

sular soğuk olacak . Anahtarlar soğuk bir kış geçiriyor, bu yüzden su sıcaklıklarının düşük 70'lerde olabileceğini düşünün. Yaz aylarında Cape Cod kadar soğuk değil, ama bir dalış elbisesi uygun olabilir.


Key West'te sokakta alkol alabilir misin?

Key West, Florida

Pekala, öyleyse Key West'te halka açık yerlerde alkol almak teknik olarak yasal değil (popüler inanışın aksine), ancak plastik bir bardakta veya bir hazır bardakta olduğu sürece, iyi olmalısınız veya daha da kötüsü sözlü bir uyarı vermelisiniz. Sadece çok kaba davranmamaya veya herhangi bir sorun yaratmamaya dikkat edin.

Ocak ayında Key West'te yüzebilir misiniz?

Ocak ayında Key West'te yüzecek kadar sıcak mı? Ortalama su sıcaklığı Key West içinde Ocak 74,7°F ve bu nedenle rahat yüzme için uygundur.

Key West'e gitmek için en ucuz zaman nedir?

Anahtar stratejiler şunlardır: Sezon dışı, kabaca Haziran-Kasım arası . (Eylül ve Kasım, en ucuzudur.) Konaklama için alışveriş yapın ve olanaklardan veya konumdan ödün verin.

Florida'da kasırgalar için en kötü aylar hangileridir?

Kasırga mevsiminin zirvesi yaşanıyor ağustos ortası ile ekim sonu arasında Ekvator Atlantik ve Meksika Körfezi'ndeki sular, tropikal dalgaların gelişimini desteklemeye yardımcı olacak kadar ısındığında. Florida'da yaygın bir yanlış anlama, eyaletin kasırga almayan kısımlarının olmasıdır.


Florida'nın en kurak ayı nedir?

Ocak her yıl sadece 1,62 inç yağmurla en kurak aydır. Tersine, Mayıs'tan Ekim'e kadar yağışlı mevsimde ortalama olarak yaklaşık 47 inç yağmur kaydedilir. Mayıs ayı hariç tüm bu aylar ortalama yarım metreden fazla yağmur yağar.

Disney World'e ne zaman gitmemelisiniz?

Walt Disney World'ü ziyaret etmek için EN KÖTÜ zamanlar:

  • 26-31 Aralık. Bu, yılın en kalabalık ve en pahalı zamanıdır. ...
  • Şubat ortasından Nisan ortasına kadar (veya Paskalya tarihine bağlı olarak daha sonra). ...
  • Yaz ortası (Haziran-Ağustos başı).

Florida'nın en yağışlı şehri hangisidir?

Pensacola şehri, Fla. , yıl boyunca ortalama 61.20 inç yağış alır. Florida Panhandle'daki şehir, hava sistemleri Meksika Körfezi'nden gelen nemle etkileşime girdiği için yıl boyunca yoğun yağış görüyor.

Florida'nın en nemli ayı nedir?

Florida'da yıl boyunca çok nemli aylar ve ortalamanın üzerinde nem vardır. En az nemli ay Mart (%60,3 bağıl nem), en nemli ay ise Mart Ağustos (%71).


Florida'nın hangi kıyıları kışın daha sıcaktır?

Soğuk aylarda, ne kadar güneye giderseniz o kadar sıcak olur. Fort Lauderdale, Miami, Keys, Marco Adası ve Napoli kışın en sıcak suya sahip olacak.

Florida'ya bir gezi planlamanın en ucuz yolu nedir?

Bütçeyle Florida Gezisi Nasıl Planlanır?

  • Önceden planlamak. ...
  • Uçmak Yerine Yolculuk. ...
  • Sezon Dışında Disney'e Seyahat Edin. ...
  • Florida Plajlarını ziyaret edin. ...
  • Florida'da Kamp. ...
  • Bahar Tatili (Mart ayının tamamı) ve Noel zamanı boyunca Florida'dan kaçının. ...
  • Florida'da Hangi Havalimanına Geldiğinize Esnek Olun. ...
  • Lüks Restoranlarda Yemek Yemekten Kaçının.

Florida'yı ne zaman ziyaret etmemelisiniz?

Bazı insanlar sıcak ve nemli havalarda başarılı olur, ancak geri kalanımız için Yaz ayları Florida'yı ziyaret etmek için en iyi zaman değil. Eyaletin her yerindeki sıcaklıklar, Nisan'dan Ekim'e kadar 80'lerin üst ve 90'ların en düşük Fahrenheit'ine ulaşır ve yüksek nem seviyeleri sıcağa maruz kaldığında sizi boşaltır.

Florida'da hangi faturaları ödemeniz gerekiyor?

Çalışma: Floridalılar ABD'deki en yüksek faturalar arasında ödeme yapıyor

  • Elektrik – 110.76 dolar.
  • Doğal gaz – 72,10 dolar.
  • Su – 70,39 dolar.
  • Kablo TV – 85,00 dolar.
  • İnternet – $60,00.
  • Çöp/Geri Dönüşüm 14,00$.