Kerbal Space programını kim yaptı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nestor Smitham
Puan: 4.8/5(4 oy)

Kerbal Space Program, Squad tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows, macOS, Linux, PlayStation 4 ve Xbox One için Private Division tarafından yayınlanan bir uzay uçuşu simülasyon video oyunudur. 'Kerbals' olarak bilinen uzaylılar.

Kerbal Uzay Programı'nı kim buldu?

Ekim 2010'da, Kerbal Space Program'ın geliştirilmesi, kurucu ortak tarafından yetkilendirildi. Adrian Goya ancak Falanghe projelerini tamamlayana kadar ertelendi. Kerbal Space Program ilk olarak 17 Ocak 2011'de derlenmiştir.

Kerbal uzay programı 2'yi kim yaptı?

Kerbal Space Program 2, tarafından geliştirilen yeni bir uzay uçuş simülasyonu video oyunudur. Engelleme Oyunları ve Özel Bölüm tarafından yayınlandı.

KSP Meksikalı mı?

Kadro bir Meksikalı Mexico City merkezli ve 2008'de kurulan multimedya şirketi. ... Ancak, Squad, önceki görevini tamamladıktan sonra oyunu bir şirket projesi olarak yaratabileceğini söyledi. Bu, Nisan 2015'te piyasaya sürülen bir uzay uçuşu simülasyon oyunu olan Kerbal Space Program'ın yaratılmasına yol açtı.

Kerbal Uzay Programı gerçekçi mi?

Kerbal Uzay Programı bir çok karmaşık, çok gerçekçi fizik modeli oraya varırsanız, roketinizin hem yörünge altı hem de uzayda ne kadar iyi fırlatılacağını ve uçacağını hesaplamak için.

Bunu Nasıl Yaptılar - Kerbal Uzay Programı Gemi Manevraları

15 ilgili soru bulundu

Kerbin neden bu kadar küçük?

Evet, KSP'nin yaratıcısı Felipe (HarvesteR, şimdi devam etti) tarafından bir tasarım kararıydı. 1/10 ölçekli güneş sistemi bu yüzden roketçiliğe yeni başlayanlar için daha basit ve daha kolay olurdu. Delta-V gereksinimleri çok daha azdır ve yakıt depoları ve motorların gerçekçi özelliklere sahip olması gerekmez.

Kerbal uzay programında kaç gezegen var?

Kerbol Sistemi şunlardan oluşur: altı gezegen uydular ve/veya asteroitler tarafından yörüngede olabilir. Bu cisimlerin her biri yerçekimi, atmosfer, boyut, yörünge eğimi ve yörünge periyodu gibi kendi özelliklerini sergiler.

KSP hangi ülkeden?

Bu bağlamda, Kore Ekonomi ve Maliye Bakanlığı (MOEF), Kore kalkınma modelinin politika sonuçlarını türetmeye yönelik artan talebi karşılamak ve yurtdışında sürdürülebilir refaha katkıda bulunmak için 2004 yılında KSP'yi başlattı. Kore O zamandan beri KSP'yi yürüterek önde gelen bir bilgi paylaşımı kaynağı olarak hizmet etti ...

Yıldız teorisi ne oldu?

17 Ağustos 2018'de Planetary Annihilation Inc, Planetary Annihilation ve Planetary Annihilation: Titans oyunlarının geliştirilmesine ve yayınlanmasına devam etmek için kuruldu. ... Star Theory Games 4 Mart 2020'de kapatıldı. sonuç; personelin bir kısmı eski personele katılmak için Take-Two'da sona erdi.

KSP 2'de VR olacak mı?

Mümkün olan en sürükleyici ve ilgi çekici deneyimi sunmak için Kerbal Space Program 2'yi duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. sadece Sanal Gerçeklikte oynanabilir olacak ! ... Kerbal Space Program 2, SteamVR, Oculus Rift, Windows Karışık Gerçeklik ve PSVR dahil olmak üzere tüm büyük Sanal Gerçeklik platformlarıyla uyumludur.

Dizüstü bilgisayarım Kerbal uzay programını çalıştırabilir mi?

sahip olduğundan emin ol 4 GB boş disk alanı Kerbal Space Programını kurmak için. Kerbal Space Program'ı oynamak için Intel Core 2 Duo U7600'e eşdeğer bir minimum CPU'ya ihtiyacınız olacak. ... Kerbal Space Programı, Windows 7 64-bit ve üzeri PC sisteminde çalışacaktır. Ayrıca Mac ve Linux sürümleri vardır.

Kerbal ücretsiz mi?

Uzay aracı inşa edin, onları uçurun ve Kerbals'ın uzayı fethetme nihai görevlerini yerine getirmelerine yardım etmeye çalışın. ... Şu anda KSP, Sandbox Complete durumunda, ancak denemenizi ve onunla eğlenmenizi istiyoruz. Demo sürümünü indirmek ve oynamak ücretsizdir , ve sonsuza kadar öyle kalacak.

Kerbin'de bir gün ne kadar sürer?

Kerbin takvimi

Bir güneş Kerbin günü 6 saat uzunluğunda, Mun'un bir Kerbin ayını tanımlayan 38.6 saatlik bir yörünge periyodu vardır ve Kerbin'in bir Kerbin yılını tanımlayan 2556.5 saatlik bir yörünge periyodu vardır.

Kerbal uzay programını yapmak ne kadar sürdü?

Kerbal Uzay Programı sonunda en çılgın beklentilerinin ötesinde başarılı olacaktı, ancak bu çok ağır oldu. Bunun için çalıştıktan sonra Beş yıl , Falanghe bırakmak zorunda olduğuna karar verdi ve çocukluk oyuncaklarıyla ilgili oyunun onsuz devam etmesine izin verdi. 'Bunun hakkında fazla düşünmemeye çalışıyorum' diyor.

Kerbin ve Dünya ne kadar büyük?

Kerbin Dünya Gezegeninden yaklaşık 10.9 kat daha küçük .

KSP hangi dildir?

Kendimizi tanıdıktan sonra, onunla çalışmayı sevdik. Örneğin modüler davranışlar, KSP'de çokça suistimal ettiğimiz bir şeydir. C# ayrıca çalışmak için harika bir dildir.

Daha yüksek KSP ne anlama geliyor?

Çözünürlük ürün sabiti, Ksp​, sulu bir çözeltide çözünen katı bir maddenin denge sabitidir. Bir çözünenin çözeltide çözündüğü seviyeyi temsil eder. bu daha çözünür bir madde ise, sahip olduğu Ksp değeri o kadar yüksek olur.

KSP iyi bir oyun mu?

Bilimi ve roketleri seven herkese KSP'yi öneriyorum, bence öyle 11 yaş ve üstü çocuklar için en iyisi , çünkü öğrenmesi biraz zaman alır ve küçük çocuklar için anlaması zor olabilir, ancak 11 yaş ve üstü çocuklar fizik ve bunun gibi şeylerle gerçekten ilgileniyorlarsa oyunu yönetebilmelidirler ...

kadro kaç gb

Depolamak: 55 GB kullanılabilir alan . Ek Notlar: Ekip çalışmasına yönelik bir zihniyet.

Takımıma ne isim vermeliyim?

En İyi Kadro İsimleri (2021)

  • Cowbelles.
  • Minyonlar.
  • Savaşçılar.
  • Bizim gücümüz.
  • Aslar.
  • Teariffik Arkadaşlar.
  • Bumble-Beyler.
  • Tayfa.

Bir takım lobisinde kaç oyuncu var?

Unreal Engine 4'te sıfırdan inşa edilen Squad, 100 oyuncuya kadar Hem geleneksel hem de geleneksel olmayan güçlerle, beyaz mafsallı günümüzün kombine silahlı savaş senaryolarında birbirlerine karşı.

Kerbin'in 2 uydusu var mı?

Yörüngeden görüldüğü gibi Kerbin. Kerbin, Kerbals'ın ana gezegeni, Uzay Merkezi ve diğer tesislerin yeri ve Kerbal Uzay Programının ana odak noktasıdır. Aynı zamanda oyunun Dünya benzeridir, ancak Dünya'nın aksine, bir yerine iki uydusu var . Bunlar Mun ve Minmus olarak adlandırılır.

KSP'ye inmesi en zor gezegen hangisidir?

moho en zorudur. Eeloo ve Dres biraz kolay.