Kelly Clarkson, American Idol'da mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Hunter Bergstrom DDS
Puan: 4.8/5(20 oy)

4 Eylül 2002'de, Teksaslı 20 yaşındaki bir kokteyl garsonu olan Kelly Clarkson, American Idol'ün ilk sezonunu kazandı Hollywood'un Kodak Tiyatrosu'ndan canlı bir televizyon yayınında.

Kelly Clarkson, American Idol'da oynadı mı?

Kelly Clarkson'ın şarkı söyleme sesi inanılmaz ve American Idol birinci sezon hayranları ve jüri üyeleri onun performanslarını sevdi. Sezonun birçok önemli olayını yaşadı. Kelly Clarkson 2002 yılında ilk American Idol kazanan , ve biz onun kazandığı sezondan öne çıkanları hakkında konuşmak için buradayız.

Kelly Clarkson, American Idol'da kazanan mıydı?

1. Sezon: Kelly Clarkson

Fort Worth, Teksas'tan hüküm süren Kelly Clarkson, ilk ve tartışmasız en başarılı şarkıcı. ana sayfa American Idol şampiyonu unvanı . O zamanlar 20 yaşındaki genç, Eylül 2002'de en büyük ödül için ikinci olan Justin Guarini'yi yendi.

Kelly Clarkson, American Idol'da ne kadar kazandı?

Kelly Clarkson müziğinden ne kadar kazanıyor? American Idol'ün açılış galibi olarak Clarkson yakalandı 1 milyon dolarlık kayıt sözleşmesi RCA Kayıtları ile. Kanatları altındayken 13 milyon albüm sattı ve 2016'da Atlantic Records ile yeni bir anlaşma yapmadan önce üç Grammy kazandı.

Kim daha zengin Kelly Clarkson veya Carrie Underwood?

American Idol'ün dördüncü sezonunu kazandıktan sonra country müzik kariyeri patlayan Carrie Underwood'un değeri 140 milyon dolar. Kazançlarındaki bu büyük boşluğa rağmen, Clarkson hala şovun en zengin ikinci galibi .

Kelly Clarkson - İlk Seçmeler - American Idol

38 ilgili soru bulundu

En başarılı American Idol kazanan kim?

American Idol: 4. Sezon Birincisi Carrie Underwood

Şimdi: Açık ara en başarılı kazanan, altı stüdyo albümü yayınladı ve yedi Grammy Ödülü, 9 CMA Ödülü, 11 Billboard Müzik Ödülü ve 15 ACM Ödülü kazandı.

Kelly Clarkson nasıl ünlü oldu?

Kelly Clarkson, tam adı Kelly Brianne Clarkson, (24 Nisan 1982, Fort Worth, Teksas, ABD), sonrasında pop-rock yıldızı olarak ortaya çıkan Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı 2002'de popüler televizyon yetenek yarışması American Idol'u kazanan .

Kelly Clarkson kaç yıl önce American Idol'u kazandı?

Açık 4 Eylül 2002 , Teksaslı 20 yaşındaki bir kokteyl garsonu olan Kelly Clarkson, Hollywood'un Kodak Tiyatrosu'ndan canlı bir televizyon yayınında American Idol'ün ilk sezonunu kazandı.

Kelly Clarkson American Idol'u kim kaybetti?

Justin Guarini 2002'nin ilk sezonunda Kelly Clarkson'a yenilerek orijinal 'Idol' ikincisi. Guarini'nin kariyeriyle ilgili olarak hemen bahsetmemiz gereken iki şey var.


American Idol'da Kelly Clarkson'dan sonra kim ikinci oldu?

Idol yargıç Simon Cowell, Guarini'nin gösterinin ilk sezonundaki performansını övdü, bir erken seçmede ona 'Justin, bilirsin, bazen seninki gibi bir sesi olan keşfedilmemiş birini duymak için böyle bir yarışma yaptığında çok ayrıcalıklısın', dedi. ile birlikte guarini sonunda ikinci olmak...

Kelly Clarkson'ın değeri ne kadar?

Celebrity Net Worth'a göre, Clarkson'ın geniş kapsamlı başarıları, çalışkan Teksaslı yerlinin 40 yaşından önce 35 milyon dolarlık bir net değer toplamasına yol açtı. Ancak Parade, bu sayının biraz daha yüksek olduğunu tahmin ediyor. 45 milyon dolar .

American Idol'u kazanan en genç kişi kimdi?

Jordin Kıvılcımları (şovda 17 yaşında) Glendale, Arizona'dan ve Seattle, WA'da seçmelere katıldı. Jordin kazandığı zaferle bugüne kadarki en genç kazanan oldu.

Kelly Clarkson'ın ilk büyük başarısı neydi?

Kelly Clarkson, 2002'de American Idol'ün ilk sezonunu kazandı ve bir RCA rekor sözleşmesinin milyon dolarlık ödülünü talep etti. İlk single'ı, ' Böyle bir an ,' Billboard listelerinde 52 numaradan 1 numaraya sıçradı ve ikinci albümü Breakaway iki Grammy Ödülü kazandı.


Kelly Clarkson Grand Ole Opry'nin bir üyesi mi?

1, Kelly Clarkson The Voice'a katıldı ve Daha Fazlası |Set Listesi. Hepsini doğrudan Opry City Stage'den SET LİSTESİNE alın! ...

Kelly Clarkson ünlü biriyle akraba mı?

Clarkson aslında ilgili 'Ülkenin Kraliçesi' kendisi , Reba McEntire. ... Yıllar sonra, 2013'te Brandon ve Kelly, Kelly Reba'nın gelini olarak evlendiler. İki süperstar aile olmadan önce bile birbirlerinin müziğinin büyük hayranlarıydılar.

Kazanamayan en başarılı American Idol kimdir?

American Idol'ün beşinci sezonunda dördüncü sırayı aldıktan sonra, İsa kızı gösteri tarihindeki en başarılı erkek yarışmacı olmaya devam etti. 2006 yılında, gelecek vadeden rock yıldızı Daughtry grubunu kurdu. Kendi adını taşıyan ilk albümleri anında Billboard 200'de bir numara oldu.

Kelly Clarkson, Carrie Underwood'dan daha mı başarılı?

Yeni gündüz talk şovuyla büyük bir başarı yakaladı ve 4. sezonu NBC yetenek şovu The Voice'ta jüri olarak tamamlıyor. Clarkson, sekiz albümünden milyonlarca rekor satış elde etti ve hala yoğun bir şekilde turneye çıkıyor. Ancak, Kelly'nin bile başarı, Carrie Underwood ile karşılaştırıldığında sönük kalıyor .


En zengin Amerikan idolü kim?

140 milyon doların üzerinde net değeri olan, Carrie Underwood milyonlar tarafından en zengin 'American Idol' kazananıdır (Celebrity Net Worth aracılığıyla).

Kelly Clarkson'ın net değeri 2021 nedir?

Celebrity Net Worth'a göre, Kelly Clarkson'ın net değeri 35 milyon dolar 2021'de.