Upbraid kelimesi ilk ne zaman kullanıldı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Antonetta Kuvalis
Puan: 4.7/5(8 oy)

Upbraid'in bilinen ilk kullanımı, 12. yüzyıl .

Upbraideth kelimesi ne anlama gelir?

ile kusur bulmak veya ciddi bir şekilde sitem etmek ; kınama: Askeri mahkeme, askeri korkaklığından dolayı azarladı. (şeylerin) sitem etmek için; için bir sitem görevi görür.

upbraid kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Upbraid'in bazı yaygın eş anlamlıları şunlardır: azarlamak, demiryolu, sövmek, azarlamak , ve kötülemek. Bütün bu kelimeler 'öfkeyle ve küfürle sitem etmek' anlamına gelse de upbraid, kesin ve genellikle haklı gerekçelerle kınamayı ima eder.

Upbraid'i nasıl hatırlarım?

Upbraid için anımsatıcılar (Hafıza Yardımları)

Yukarı (geliyor) + baskın ; Biri evinize baskın yapmaya gelirse, önce onu azarlamaya ya da eleştirmeye, baştan çıkarmaya çalışacaksınız.. Örgü saç modeli demektir. upbraid, saç modelini yok etmek anlamına gelir.

Upbraid cümle içinde nasıl kullanılır?

Bir Cümlede Övünmek?

  1. Şüphesiz, ailem bu dönem derslerimin hiçbirini geçemediğim için beni azarlayacak.
  2. Jim sık sık karısını alışveriş merkezinde çok fazla para harcadığı için azarlar.

Upbraid Anlamı

16 ilgili soru bulundu

Prens'te upbraided ne anlama geliyor?

2. Paragraf 4'te kullanıldığı şekliyle 'kafalı' kelimesi ne anlama geliyor? * kınandı veya eleştirildi .

Bir cümlede sequester kelimesini nasıl kullanırsınız?

Cümledeki tecrit edici örnekleri

Fiil Jüri, bir karara varılıncaya kadar tecrit edildi. Odasına hapsedildi.

Umbrance bir kelime mi?

suç; sıkıntı ; hoşnutsuzluk: sosyal bir küçümseme karşısında öfke duymak; birine küsmek; birinin kabalığına kızmak.

alaycı bir şekilde anlamı nedir?

: küçümseyici alay veya küçümseme ifade etmek veya neden olmak : ifade etmek veya alaycı kahkahalara neden olmak Bu tür aptallıklar göz önüne alındığında …, Jerry Lewis ile alay etmek kolaydır …—

Kınamak anlamı nedir?

geçişli fiil. : ağır cezaya, azarlamaya veya eleştiriye maruz kalmak Yargıç, avukatları hazırlıksız oldukları için kınadı .

alaycı kelimesinin en iyi zıt anlamlısı nedir?

alaycı kelimesinin zıt anlamlı sözcükleri

  • tür.
  • Güzel.
  • kibar.
  • saygılı.
  • övgü olarak verilen.
  • gurur verici.
  • övme.

Aşağıdaki kelimelerden hangisi geveze ile en çok aynı anlama gelir?

Garrulous Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Garrulous kelimesinin bazı yaygın eş anlamlıları şunlardır: konuşkan , konuşkan ve konuşkan. Bütün bu kelimeler 'konuşmaya veya konuşmaya verilen' anlamına gelse de, gevezelik, boş boş konuşma, boş konuşma veya sıkıcı konuşma anlamına gelir.

dalgın kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Eşanlamlı Çalışma

Bu sayfada dalgın için 47 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: düşünceli dalgın, hülyalı, meditatif, meşgul, düşünceye sarılmış, melankoli, emilmiş, dalmış, ciddi ve hüzünlü.

Kim Upbraideth değil?

'Yakup'a inanıyorum, Bölüm 1 Ayet 5:' Bir kişinin bilgelikte eksiği varsa, tüm insanlara veren ve veren Tanrı'dan istesin. özgürce ve küstahça değil.'' 'IV. Bölümde gelin yine baş konuşmacıdır, ancak onun restorasyonundan sonra Damat uzun uzun konuşur ve terslemez.'

Engrafted kelimesi ne anlama gelir?

1. Sıkı dikmek için; kurmak . 2. Arkaik Başka bir bitkinin üzerine veya içine aşı yapmak (bir filiz). Tıp Ev sahibi vücuda başarılı bir şekilde dahil olmak.

Mukaddes Kitapta tereddüt ne anlama gelir?

1: seçimler arasında kararsızca bocalamak: fikir, bağlılık veya yönde dalgalanma. 2a : dokumak veya dengesiz bir şekilde ileri geri sallanmak : makara, sallanmak. b: titreme, titreme titreyen alevler.

Tembellik bir kelime midir?

alaycı. sıfat alaycı alay ederek, alay ederek, alay ederek, alay ederek, küçümseyerek, küçümseyerek Kısa, alaycı bir kahkaha attı.

acıklı bir şekilde ne demek?

1 : bu pişman olmak ya da yakınmak : içler acısı savaşın acıklı sonuçları. 2: kederi ifade etme: kederli, hafif ve içler acısı bir çığlık— Walter de la Mare. Lamentable Eşanlamlılardan Diğer Kelimeler Daha Fazla Örnek Cümleler Lamentable Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Bir insan alaycı olabilir mi?

alaycı tanımıdır sözlü taciz, alay etme veya biriyle alay etme . Alaycı olarak tanımlanabilecek bir şeye bir örnek, sözlü taciz ve alaydan oluşan bir tiraddır.

Umursama kim dedi?

tarafından söylenen 'Umbrage' Singapore Press Holdings (SPH) CEO'su Ng Yat Chung medya şirketinin yeniden yapılandırılmasıyla ilgili bir basın toplantısında, sosyal medya platformlarında trend oldu, çok sayıda mem ve ürüne yol açtı ve popüler markaların pazarlama çabalarını etkiledi.

Neden utanalım diyoruz?

Umbrage ilk olarak 15. yüzyılda İngilizce'ye geldi. o zaman gölge veya gölge demek . ... Aynı 17. yüzyılda, birinin üzerine atılan bir şüphe gölgesi daha, uğursuz, bir anlam daha üstlendi. Oradan modern anlayışa, hoşnutsuzluğa veya gücenmeye kısa bir atlama var.

Üzüntü kelimesini nasıl kullanırsın?

Bir Cümlede Üzüntü?

  1. Sarışın bir şakaya sinirlenen Jenna, odadan dışarı fırladı.
  2. Üniversite mezunu olan Katy, patronun bu iş için yeterli niteliklere sahip olmadığı yönündeki önerisine kızdı.
  3. En iyi arkadaşımın düğününe davet edilmemek beni çok üzdü.

Tutku bir kelime mi?

Hayır, tecrit karalamada değil sözlük.

Sequester mağaza anlamına mı geliyor?

yalnızlığa veya emekliliğe ayrılmak veya geri çekilmek; tenha. çıkarmak veya ayırmak için; sürgün etmek; sürgün. diğerlerinden ayrı tutmak; ayrım yapmak veya izole et: Jüri, bir karara varılana kadar tecrit edildi. ... Bitkiler toksinleri saklayabilir ve dokularında depolayabilir.

Tıbbi faturalandırmada haciz ne anlama geliyor?

tecrit belirli federal harcamaların otomatik olarak azaltılması (yani iptali) , genellikle tek tip bir yüzde ile. ... Bir yasanın çıkarılması ya da yasanın olmaması nedeniyle bu hedeflere ulaşılmadığında, bir tecrit tetiklenir ve belirli federal harcamalar azaltılır.