Miskopya kelimesi ne anlama gelir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dustin Howe
Puan: 5/5(7 oy)

geçişli fiil. : kopyalamak (metin gibi bir şey) yanlış kopyalanmış bir el yazması.

Miscopy nasıl yazılır?

fiil (nesne ile birlikte kullanılır), benim ·kopyalanmış, yanlış ·kopyalanmış. yanlış kopyalamak: bir adresi yanlış kopyalamak.

Bu kelime ne anlama geliyor?

geçişli fiil. 1 A : işaret etmek veya işaret etmek ile. b : Yüksek ateşin bir işareti, semptomu veya indeksi olmak ciddi bir durumu gösterir. c : belirtilen tedavinin gerekliliğini veya tavsiye edilebilirliğini göstermek veya önermek için yeni bir okula ihtiyaç olduğunu belirtmek.

Mahkemede belirtilen ne anlama geliyor?

Belirtilen araçlar güvenilir kanıt olduğuna dair bir bulgu tatmin edici bir şekilde çürütülmemiş olan, istismar, ihmal veya cinsel istismarın meydana geldiği. Örnek 1.

Okumada belirtilen ne anlama geliyor?

belirtmek için bir şeyi işaret etmek veya kanıt sunmak .

100 Çocuk Kötü Sözler Söyledi | 100 Çocuk | Merhaba Çocuklar

39 ilgili soru bulundu

Belirtilen anlam nerede?

Belirtildiği yerde bir işaret olduğunu, işaretle , not veya sinovyal sıvının 20 ünite ALP/mL sinovyal sıvı ile önceden inkübe edildiği yeri belirtin. Bir çeviriye bakın.

Belirtmek kelimesinin kısası nedir?

belirtmek, demek, işaret etmek (to), belirtmek , anlatmak)

Belirtmeyi nasıl kullanıyorsunuz?

işaret etmek

  1. birini/bir şeyi belirtin 'Burada ne yapıyorlar? diye sordu koridordaki çantalarını göstererek.
  2. birini/bir şeyi birine belirtmek Bir harita çıkardı ve bize en hızlı yolu gösterdi.
  3. nerede, hangisini vb. belirtin… ...
  4. şunu belirt... Oturmamı işaret etti.

Hapishanede belirtilen ne anlama geliyor?

Belirtilen bir bulgu şu anlama gelebilir: çocukların velayeti kaybı ; çocuklarla sınırlı ziyaret; gergin ilişkiler; çocukları evlat edinememe; ve muhtemelen bir günlük bakım sağlayıcısı, öğretmen, otobüs şoförü olarak ya da çocuklara bakan ya da çocuklara hizmet sağlayan başka bir şekilde çalışamama.

Bir CPS davası kanıtlandığında ne olur?

Bölüm, davanızın doğrulandığını tespit ederse, çocuğunuz(lar)ınız evinizden alınabilir ve daha fazla hizmet için Bölüm ile görüşmeniz gerekebilir. . Bilgileriniz, Çocuk İstismarı Siciline kalıcı olarak kaydedilecek ve bir CARI (Çocuk İstismarı Kayıt Bilgileri) kontrolünde görünecektir.

DCFS tarafından belirtildiğinde ne olur?

Çocuk istismarı ve/veya ihmali için endike olduysanız, bu, bir DCFS müfettişinin bir soruşturma yürüttü ve bir çocuğun istismara veya ihmal edildiğine dair güvenilir kanıtlar olduğunu belirledi . Belirtilen bir bulgu, herhangi bir çocuk veya ceza mahkemesi kovuşturmasından ayrı bir konudur.